Wild Card vasárnap
21 napja
Ez a bírói bagázs gyönyörű
21 napja
én nagyon forrón szoktam zuhanyozni és közben bedugaszolom a lefolyót. Az esetek 2/3-ban segíteni szokott nálamvalószínűleg hatásosabb, mint az én verzióm, amikor is a fejemet verem a falba 😀forró, nagyon meleg vízbe tedd be a lábfejed hosszabb időre. Kitágítja az ereket és elvileg enyhíti a migrént.welcome to my word. Az elmúlt hetekben nekem minden este előjönMigrénem van, nem lámpalázam.szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
Toto21
iktriad
shagi0206
Toto21
shagi0206
21 napja
valószínűleg hatásosabb, mint az én verzióm, amikor is a fejemet verem a falba 😀forró, nagyon meleg vízbe tedd be a lábfejed hosszabb időre. Kitágítja az ereket és elvileg enyhíti a migrént.welcome to my word. Az elmúlt hetekben nekem minden este előjönMigrénem van, nem lámpalázam.szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
Toto21
iktriad
shagi0206
Toto21
21 napja
nem fogják elvenni, a laszti elvileg nem csúszkált sehovahát érdekes
petey
21 napja
van különbség az esetek között, van mikor kemény, van mikor csak éppen. Ha mindig a kemény verzió lenne, akkor már nem írkálnék, suicide 😀Baszki, azt hogy bírod? Nekem kb fél évente egyszer van, de rühellemwelcome to my word. Az elmúlt hetekben nekem minden este előjönMigrénem van, nem lámpalázam.szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
Toto21
iktriad
shagi0206
warr_b
21 napja
Sötét, fekvés.Migrénesként ezzel tisztában vagyok. Csak most Jags PO meccs van.
warr_b
21 napja
forró, nagyon meleg vízbe tedd be a lábfejed hosszabb időre. Kitágítja az ereket és elvileg enyhíti a migrént.welcome to my word. Az elmúlt hetekben nekem minden este előjönMigrénem van, nem lámpalázam.szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
Toto21
iktriad
shagi0206
Szerkesztette: Toto21
21 napja
Baszki, azt hogy bírod? Nekem kb fél évente egyszer van, de rühellemwelcome to my word. Az elmúlt hetekben nekem minden este előjönMigrénem van, nem lámpalázam.szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
Toto21
iktriad
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Ezt lehet, elveszik
21 napja
A Bills@Broncos nekem tetszene, de a Texans@Broncos is csábító.Seahawks - Steelers Super bowl kéne, aztán rendeznék a 20 évvel ezelőtti dolgokat.
shagi0206
21 napja
Sötét, fekvés.Migrénem van, nem lámpalázam.szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
Toto21
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
welcome to my word. Az elmúlt hetekben nekem minden este előjönMigrénem van, nem lámpalázam.szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
Toto21
iktriad
21 napja
az szép volt Cooksnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Migrénem van, nem lámpalázam.szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
Toto21
21 napja
A Bills@Broncos nekem tetszene, de a Texans@Broncos is csábító.
21 napja
Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanMarissa nem sok Trevort támogató instastory-t osztott meg/posztolt, szóval ott minden rendben van.
r.baggio
21 napja
szerintem ik lámpalázas, mert nincs hozzászokva a túlórázáshoz ( Jags PO)Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
r.baggio
21 napja
Marissa nagyon aranyos lány, de Hailee Steinfeld az Hailee Steinfeld. És ő is MILF lesz nemsokára.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).Pedig a M.I.L.K.E.R a hétvégén 2-0, és az ma Jags győzelmet mondott:
iktriad
Bills at Jags
— Flappr (@flapprdotnet) January 11, 2026
Matchup Lawrence vs Steinfeld
QB M.I.L.K.E.R. Forecast: Advantage Lawrence https://t.co/CLmqClpGVK pic.twitter.com/aHxck5bWCs
zacknorb
21 napja
Na oké, te tényleg nem vagy jól ha még a Jaguars kezdő irányítójának szerelmi életével se vagy már tisztábanKettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
Masodik félidős a csapat az evben.. de nem jinxelekCoen-ek milyen a half time managementje?Kettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
Szerinted Lawrence képes összeszedni magát?
Toto21
Szerkesztette: Ppistike
21 napja
Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).Pedig a M.I.L.K.E.R a hétvégén 2-0, és az ma Jags győzelmet mondott:
iktriad
Bills at Jags
— Flappr (@flapprdotnet) January 11, 2026
Matchup Lawrence vs Steinfeld
QB M.I.L.K.E.R. Forecast: Advantage Lawrence https://t.co/CLmqClpGVK pic.twitter.com/aHxck5bWCs
Poloska vagyok.
21 napja
Jó. Remélem igen.Coen-ek milyen a half time managementje?Kettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
iktriad
Szerinted Lawrence képes összeszedni magát?
Toto21