Wild Card vasárnap
21 napja
Igen.Trevor is szellemeket lat?belelóg a haja a szemébe. Lehet le kéne vágatnia. Vagy azzal még rondább lenne? 😊
Tdog
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Allen végigjátsza-e a meccset oddsok?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Kettőt, de könnyebbet kérdezz.Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
Toto21
21 napja
Trevor is szellemeket lat?belelóg a haja a szemébe. Lehet le kéne vágatnia. Vagy azzal még rondább lenne? 😊
Tdog
21 napja
Lawrence azért masszívan benne van, hogy így áll a JAX, egy totál fura INT és a tök hülye 4. kísérlet, amit röhögve megfuthatott volna, 14-3 helyett lehet akár 17-7 is.
21 napja
Trevor is szellemeket lat?
21 napja
Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).veszekedtek az asszonnyal? Vagy mi van vele?
iktriad
21 napja
basszus mi van Trevor-al? Ennyire rosszul rég láttam játszani...Az elozo passzba belertek, ez viszont siman szar volt
Toto21
21 napja
basszus mi van Trevor-al? Ennyire rosszul rég láttam játszani...Annyira nem rég, év elején elég ratyi volt. Bye week óta kapcsolt át valami olyanba, ami miatt 1/1 volt.
Toto21
21 napja
Lawrence korrektül szabotálja a csapatot, többet kéne futni, ha már megy.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
basszus mi van Trevor-al? Ennyire rosszul rég láttam játszani...
21 napja

ebbe most futottam bele. Durva dolgok léteznek, főleg ha nem is a futár kapja ezt a "díjat"
21 napja
Trevor úgy játszik eddig, mint az év elején (=nem jól).
21 napja
Herbert nem normális. Ellenünk is amit kapott, rossz volt nézni.Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...2. negyedben haldoklik attól, ami Herbertnek egy átlagos meccs idén.
warr_b
szaba
21 napja
Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...2. negyedben haldoklik attól, ami Herbertnek egy átlagos meccs idén.
warr_b
21 napja
Nathan Peterman 2.0 lesz ha beáll.Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...Trubi játszott valaha a Jags ellen? Lehet látjuk még ma.
warr_b
gamerkr
21 napja
Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...Ütések minimum fele mondjuk sípszó után jött, azzal nehezen tud mit kezdeni 😀
warr_b
21 napja
Mitchell Trubisky has a 2-1 record versus the Jaguars in his careerAllen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...Trubi játszott valaha a Jags ellen? Lehet látjuk még ma.
warr_b
gamerkr
21 napja
2020-ban, amikor még a Bearsben volt.Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...Trubi játszott valaha a Jags ellen? Lehet látjuk még ma.
warr_b
gamerkr
21 napja
Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...Trubi játszott valaha a Jags ellen? Lehet látjuk még ma.
warr_b
21 napja
Szepen betolt ket vedot is
21 napja
pont mint Newtonnak volt. Csak Allen jobb.Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...Van egy eléggé önpusztító stílusa
warr_b
Kampman
21 napja
Szépen a seggünkbe harapott, hogy nem rúgtunk 4.-re.