Wild Card vasárnap
21 napja
Kirúgtátok már?Vissza kel hozni McManust akkorOké, vigye, aki akarja.
ozibozi
nagylaza, főpohárnok
21 napja
Vissza kel hozni McManust akkorOké, vigye, aki akarja.
ozibozi
21 napja
Cseko belőtte volnaA vicces az lenne, ha most Little kihagyná. Vagy mégjobb: block, return TDnem volt vicces....
shagi0206
eaglesmcnabb
Poloska vagyok.
21 napja
A második felét legalább megúsztákDeA vicces az lenne, ha most Little kihagyná. Vagy mégjobb: block, return TDnem volt vicces....
shagi0206
eaglesmcnabb
Bazsinho
21 napja
our idiot kicker who got liquored up and ran his mouth offPeyton Manningnek volt karrierje elején egy ilyen rúgója, Mike Vanderjagt. Fantasztikus volt, csak clutch helyzetben bénázott sokszor.Liga legjobb rugója😂😂Cam Little a rúgók Payton Manningje... Csak az alapszakaszban 😀 😀
Shanny Magic
bobi0092
Kampman
buhloone mindstate
21 napja
Vissza kel hozni McManust akkor
21 napja
miután leírtam és megtörtént, nekem igen 😊A vicces az lenne, ha most Little kihagyná. Vagy mégjobb: block, return TDnem volt vicces....
shagi0206
eaglesmcnabb
21 napja
Tényleg wild cougar soccermum az egyik ref. Nem tudom hogy ez, vagy a goth / kék hajú altergirl a veszélyesebbEz. Nem is kérdés 😊
zacknorb
21 napja
DeA vicces az lenne, ha most Little kihagyná. Vagy mégjobb: block, return TDnem volt vicces....
shagi0206
eaglesmcnabb
21 napja
Ejnye
21 napja
A vicces az lenne, ha most Little kihagyná. Vagy mégjobb: block, return TDnem volt vicces....
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Jofej volt kihagyta. Pedig a birok nagyon akarták
21 napja
Ez a félidő nem a mienk volt...
21 napja
Ball don't lie
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
21 napja
A vicces az lenne, ha most Little kihagyná. Vagy mégjobb: block, return TDszép volt 😊
shagi0206
21 napja
21 napja
ball dont lie