Wild Card vasárnap
21 napja
Ha meg lesz ma a W a Billsnek az Allenbe fog kerülni kb
21 napja
Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...Van egy eléggé önpusztító stílusa
warr_b
21 napja
Az simán bent volt

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Mondjuk jól szerintem most se esett
21 napja
Ez a sisakkal való kéz ütközés -10-ben milyen szar lett volna.
21 napja
Allen mindent megtesz, hogy kicsekkoljon...

21 napja
Közben Vargát becserélték az utolsó 25 percre 1-1 nél
21 napja
Jó, én csak kazuár vagyok, nem fanazon ekkorra már túl voltunk 😊Fussatok, bolondok!Ez a törp akkora zajt csap, hogy sötétben is eltalálnánk.Aztán jönnek a tünde nyilak a képedbe.és fülem mint a rókáé.Szemem mint a sasé!ismételten ajánlom a hajnalban szóbahozott +9es szemüveget Papa 😀😀Ja, akkor ok, azt nem láttam akkor, tömöm a fejem közbenEz mitől sack? Kijött a zsebből és futóvá vált, nem?nem érte el a LOSt
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb
warr_b
shagi0206
iktriad
shagi0206
warr_b
shagi0206

21 napja
azon ekkorra már túl voltunk 😊Fussatok, bolondok!Ez a törp akkora zajt csap, hogy sötétben is eltalálnánk.Aztán jönnek a tünde nyilak a képedbe.és fülem mint a rókáé.Szemem mint a sasé!ismételten ajánlom a hajnalban szóbahozott +9es szemüveget Papa 😀😀Ja, akkor ok, azt nem láttam akkor, tömöm a fejem közbenEz mitől sack? Kijött a zsebből és futóvá vált, nem?nem érte el a LOSt
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb
warr_b
shagi0206
iktriad
shagi0206
warr_b
21 napja
Fussatok, bolondok!Ez a törp akkora zajt csap, hogy sötétben is eltalálnánk.Aztán jönnek a tünde nyilak a képedbe.és fülem mint a rókáé.Szemem mint a sasé!ismételten ajánlom a hajnalban szóbahozott +9es szemüveget Papa 😀😀Ja, akkor ok, azt nem láttam akkor, tömöm a fejem közbenEz mitől sack? Kijött a zsebből és futóvá vált, nem?nem érte el a LOSt
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb
warr_b
shagi0206
iktriad
shagi0206

21 napja
Edwards nem szarral gurít, ennél a futásnál egyenesen 2 védőt blokkolt ki egyszerre
21 napja
Ez a törp akkora zajt csap, hogy sötétben is eltalálnánk.Aztán jönnek a tünde nyilak a képedbe.és fülem mint a rókáé.Szemem mint a sasé!ismételten ajánlom a hajnalban szóbahozott +9es szemüveget Papa 😀😀Ja, akkor ok, azt nem láttam akkor, tömöm a fejem közbenEz mitől sack? Kijött a zsebből és futóvá vált, nem?nem érte el a LOSt
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb
warr_b
shagi0206
iktriad
21 napja
Èn is 😄Én még a Vinny Testaverde meccseit is láttam | a végén |Frank Gore jr a pályára kerülhet? Na, az komoly 😊Ugye milyen öregek vagyunk ha a papát is láttuk. Mondjuk èn már MH jr apjával is így voltam 🤪
shagi0206
dande2
Kampman
21 napja
No de az elejètől vègig 🤪annyira nem kell öregnek lenni a papához, 2013 körülig még játszott.Frank Gore jr a pályára kerülhet? Na, az komoly 😊Ugye milyen öregek vagyunk ha a papát is láttuk. Mondjuk èn már MH jr apjával is így voltam 🤪
shagi0206
dande2
shagi0206
21 napja
annyira nem kell öregnek lenni a papához, 2013 körülig még játszott.Frank Gore jr a pályára kerülhet? Na, az komoly 😊Ugye milyen öregek vagyunk ha a papát is láttuk. Mondjuk èn már MH jr apjával is így voltam 🤪
shagi0206
dande2
21 napja
Én még a Vinny Testaverde meccseit is láttam | a végén |Frank Gore jr a pályára kerülhet? Na, az komoly 😊Ugye milyen öregek vagyunk ha a papát is láttuk. Mondjuk èn már MH jr apjával is így voltam 🤪
shagi0206
dande2
21 napja
Frank Gore jr a pályára kerülhet? Na, az komoly 😊Ugye milyen öregek vagyunk ha a papát is láttuk. Mondjuk èn már MH jr apjával is így voltam 🤪
shagi0206
21 napja
Annyira nem hegyesés fülem mint a rókáé.Szemem mint a sasé!ismételten ajánlom a hajnalban szóbahozott +9es szemüveget Papa 😀😀Ja, akkor ok, azt nem láttam akkor, tömöm a fejem közbenEz mitől sack? Kijött a zsebből és futóvá vált, nem?nem érte el a LOSt
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb
warr_b
shagi0206

21 napja
Aztán jönnek a tünde nyilak a képedbe.és fülem mint a rókáé.Szemem mint a sasé!ismételten ajánlom a hajnalban szóbahozott +9es szemüveget Papa 😀😀Ja, akkor ok, azt nem láttam akkor, tömöm a fejem közbenEz mitől sack? Kijött a zsebből és futóvá vált, nem?nem érte el a LOSt
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb
warr_b
shagi0206
21 napja
Nem a térdnek kell lent lennie, a lábszár is elég?
21 napja
Ez Bills labda lesz szvsz.
21 napja
túl hamar vetődött, ez most hülyeség volt Lawrence-től 😕
21 napja
és fülem mint a rókáé.Szemem mint a sasé!ismételten ajánlom a hajnalban szóbahozott +9es szemüveget Papa 😀😀Ja, akkor ok, azt nem láttam akkor, tömöm a fejem közbenEz mitől sack? Kijött a zsebből és futóvá vált, nem?nem érte el a LOSt
warr_b
Negritis, a vajda
warr_b
zacknorb
warr_b