Wild Card vasárnap
21 napja
Allen nem volt okos
21 napja
akkor sorry a balfaszkodásom miatt, azt hittem csak nekem nem lesz jó addig, míg ki nem fut az 1. oldalról a szarul beküldött videó 😊Hát nem csak te nem tudtál írni 😀 Nekem az nem jutott eszembe, csak hogy átállítottam 25re oldalanként, aztán megvártam még negritis annyi trash cuccot bepakol, hogy lehessen írni.még1x nem fogom használni úgy, mert jól rábasztam, nem tudtam utána írni csak akkor, ha átállítottam beállításokban úgy, hogy az oldal alján legyenek az új hsz-ek 😀Beszélhetnek itt a Buffaloról, hogy mi működik jól, de SB-be idén se jutnak. Úgyis mindig lábon lövik magukat még akkor is, mikor jobb a csapatuk. Az utolsó lépés mindig hiányzik.A tegnapit megelőzendő, ha youtube taget akarsz használni, az első tag a szögletes zárójel között youtube, a második /youtube
shagi0206
tenorx
A beágyazással is működőképes, azt hassználom ha akarok videózni 😊
shagi0206
Ilyenkor ugye ha azon az oldalon van a broken link, csak akkor baszódik el ha megpróbálja a böngésződ betölteni.
tenorx
21 napja
Allen sátor?Allen sátor.
warr_b
21 napja
Allen a kék sátorban, a Bills az eredményjelzőn.
21 napja
Történetek az eredménykövetőbőlHát nem csak te nem tudtál írni 😀 Nekem az nem jutott eszembe, csak hogy átállítottam 25re oldalanként, aztán megvártam még negritis annyi trash cuccot bepakol, hogy lehessen írni.még1x nem fogom használni úgy, mert jól rábasztam, nem tudtam utána írni csak akkor, ha átállítottam beállításokban úgy, hogy az oldal alján legyenek az új hsz-ek 😀Beszélhetnek itt a Buffaloról, hogy mi működik jól, de SB-be idén se jutnak. Úgyis mindig lábon lövik magukat még akkor is, mikor jobb a csapatuk. Az utolsó lépés mindig hiányzik.A tegnapit megelőzendő, ha youtube taget akarsz használni, az első tag a szögletes zárójel között youtube, a második /youtube
shagi0206
tenorx
shagi0206
Ilyenkor ugye ha azon az oldalon van a broken link, csak akkor baszódik el ha megpróbálja a böngésződ betölteni.
tenorx
21 napja
Allen sátor?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Szép volt D!
21 napja
Hát nem csak te nem tudtál írni 😀 Nekem az nem jutott eszembe, csak hogy átállítottam 25re oldalanként, aztán megvártam még negritis annyi trash cuccot bepakol, hogy lehessen írni.még1x nem fogom használni úgy, mert jól rábasztam, nem tudtam utána írni csak akkor, ha átállítottam beállításokban úgy, hogy az oldal alján legyenek az új hsz-ek 😀Beszélhetnek itt a Buffaloról, hogy mi működik jól, de SB-be idén se jutnak. Úgyis mindig lábon lövik magukat még akkor is, mikor jobb a csapatuk. Az utolsó lépés mindig hiányzik.A tegnapit megelőzendő, ha youtube taget akarsz használni, az első tag a szögletes zárójel között youtube, a második /youtube
shagi0206
tenorx
shagi0206
21 napja
Vagy inkább csak dobja be a linketBeszélhetnek itt a Buffaloról, hogy mi működik jól, de SB-be idén se jutnak. Úgyis mindig lábon lövik magukat még akkor is, mikor jobb a csapatuk. Az utolsó lépés mindig hiányzik.A tegnapit megelőzendő, ha youtube taget akarsz használni, az első tag a szögletes zárójel között youtube, a második /youtube
shagi0206
tenorx
Poloska vagyok.
21 napja
még1x nem fogom használni úgy, mert jól rábasztam, nem tudtam utána írni csak akkor, ha átállítottam beállításokban úgy, hogy az oldal alján legyenek az új hsz-ek 😀Beszélhetnek itt a Buffaloról, hogy mi működik jól, de SB-be idén se jutnak. Úgyis mindig lábon lövik magukat még akkor is, mikor jobb a csapatuk. Az utolsó lépés mindig hiányzik.A tegnapit megelőzendő, ha youtube taget akarsz használni, az első tag a szögletes zárójel között youtube, a második /youtube
shagi0206
tenorx
21 napja
elég okádék a gyöp
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
21 napja
Megye 1 interception
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 napja
Hoppa
21 napja
nah másodjára csak ott az int
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Trevor Trevor...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
B+
21 napja
trevis mit nézett
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
21 napja
Go Jags!!
21 napja
Beszélhetnek itt a Buffaloról, hogy mi működik jól, de SB-be idén se jutnak. Úgyis mindig lábon lövik magukat még akkor is, mikor jobb a csapatuk. Az utolsó lépés mindig hiányzik.A tegnapit megelőzendő, ha youtube taget akarsz használni, az első tag a szögletes zárójel között youtube, a második /youtube
shagi0206
21 napja
hát, amúgy ő egy fokkal szórakoztatóbb mint a tesójaAndrea Botezt "artist"nak hívni barokkos túlzás 😀De legalább már kapott új reklámokat
mondjuk van annyira jó DJ mint sakkozó 😊
Negritis, a vajda
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Beszélhetnek itt a Buffaloról, hogy mi működik jól, de SB-be idén se jutnak. Úgyis mindig lábon lövik magukat még akkor is, mikor jobb a csapatuk. Az utolsó lépés mindig hiányzik.
21 napja
Andrea Botezt "artist"nak hívni barokkos túlzás 😀De legalább már kapott új reklámokat
mondjuk van annyira jó DJ mint sakkozó 😊
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 napja
Mondhatni kedd hajnalbanAz nehéz lesz, mert ez a meccs most van, ti meg hétfőn játszatokElőbb nyerjünk hétfőn.Na itt most kinek szurkoljak? :/ha akartok hazai meccset akkor Bills 😀
LanceVance
Negritis, a vajda
LanceVance
r.baggio