Wild Card vasárnap
21 napja
Andrea Botezt "artist"nak hívni barokkos túlzás 😀mondjuk van annyira jó DJ mint sakkozó 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
büntikkel kiherélte a drivet a bills
21 napja
Az nehéz lesz, mert ez a meccs most van, ti meg hétfőn játszatokElőbb nyerjünk hétfőn.Na itt most kinek szurkoljak? :/ha akartok hazai meccset akkor Bills 😀
LanceVance
Negritis, a vajda
LanceVance

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
valszeg át kell majd váltanom a gépre, mer a TVn jönnek majd a kretén DAZN reklámok amikhez semmi kedvemcbs legalább a kiemeléseket kiírhatná a scorebugraNa mennyivel jobb az international feed!
Löfli
r.baggio
21 napja
Kiírják a seedet a world feeden, így a wolrd feed:cbs legalább a kiemeléseket kiírhatná a scorebugraNa mennyivel jobb az international feed!
Löfli
r.baggio
Poloska vagyok.
21 napja
cbs legalább a kiemeléseket kiírhatná a scorebugraNa mennyivel jobb az international feed!
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
tök mind1 ki a QB nem szokták bedobnioffensive holdingot bedobták!?Nem egy piros 15-ös az irányító szóval be
Negritis, a vajda
KeyG
21 napja
de amúgy ott sincs olyan jó idő, google map szerint 16 fok van.Floridai.Meg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Kampman
iktriad
21 napja
Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀550 dollárért már volt early bird jegy, de a cabana-kat általában egyben értékesítik 25-30 embernek
shagi0206

---
21 napja
Brad Allen a mult heti teljesitmenye utan hogy kaphatott most is meccset??
21 napja
offensive holdingot bedobták!?Nem egy piros 15-ös az irányító szóval be
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 napja
Elrontod a belsős poénunkat Löflivel.Floridai.Meg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Kampman
iktriad
Na nem baj.
21 napja
offensive holdingot bedobták!?Napi 1 a kvóta, gyorsan le akarták tudni
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
21 napja
offensive holdingot bedobták!?
21 napja
Ott ilyenkor már üdülőhelynek szokták használni a stadiont, csak a játékosok most másképp gondoltákMeg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Kampman
We are just the Ravens!
21 napja
Floridai.Meg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Kampman
21 napja
voltam már én is télen, igaz az dézsafürdő volt. És élveztem, főleg másnap, mert nagyon jótékony hatással volt a derekamrafinnekGondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
ausztrálok
Negritis, a vajda
21 napja
Meg egyáltalán miféle csapat az, akinek a stadionjában medence van?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
21 napja
Ki nem?Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Go nagy macskak!
21 napja
Másoknak is belassul a DAZN?
We are just the Ravens!
21 napja
cbs legalább a kiemeléseket kiírhatná a scorebugra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
21 napja
Én pl fixen, ha olyan idő vanGondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
Poloska vagyok.
21 napja
finnekGondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206
Löfli
ausztrálok
21 napja
Gondolom ha valaki medencéből akar végignézni egy PO meccset, annak nem 200 dollárt kell összekaparnia 😀ki akar januárban medencézni?
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!