Wild Card vasárnap

21 napja
gamerkr Green Bay Packers 11 720 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Fájdítsátok még a szívem azzal, hogy bejátszatok a tegnap hajnali meccsből jeleneteket. Nem elég hogy a Packers továbbjutását akartam, még el is mentem aludni a félidőben, mert 1. kurva álmos voltam 2. a Bears semmi jelét nem adta annak, hogy itt bármit csinálni fognak.
shagi0206
én nem mentem el aludni, de

21 napja
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 555 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Komoly bajok vannak

21 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 55 929 — The Mathematician
kretének

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
21 napja
Ppistike Jacksonville Jaguars 821 — i'm batman
Injury update: Iktriad - Proable (illness).
iktriad
Washington is remelem kijon az oltozobol
21 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 393 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
YES!!!!
21 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 393 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Injury update: Iktriad - Proable (illness).
21 napja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 751
Fájdítsátok még a szívem azzal, hogy bejátszatok a tegnap hajnali meccsből jeleneteket. Nem elég hogy a Packers továbbjutását akartam, még el is mentem aludni a félidőben, mert 1. kurva álmos voltam 2. a Bears semmi jelét nem adta annak, hogy itt bármit csinálni fognak.
21 napja
Ppistike Jacksonville Jaguars 821 — i'm batman
BTJ 🥰
21 napja
BTJ!!!
21 napja
LSU a pályán!
21 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 776 — Kinek mit intézett a kormánya
kedves shawnkáéktól, hogy nem említik meg a Steelerst, mint nagyon lefelé kilógó csapatot
tenorx
10-7, elit D, Rogers, Ramsey és Tomlin mágia. Én sem becsülném le a csapatotokat.
iktriad
A ligában igazából senkit nem szabad lebecsülni, 1-1 meccsre bárki fel tudja szívni magát. Kivéve a Jets, ők szarok
shagi0206
Pont a Steelers ellen voltak jók xdd

Poloska vagyok.
21 napja
kedves shawnkáéktól, hogy nem említik meg a Steelerst, mint nagyon lefelé kilógó csapatot
tenorx
10-7, elit D, Rogers, Ramsey és Tomlin mágia. Én sem becsülném le a csapatotokat.
iktriad
A ligában igazából senkit nem szabad lebecsülni, 1-1 meccsre bárki fel tudja szívni magát. Kivéve a Jets, ők szarok
21 napja
tenorx 14 038 — fő libsi
tenorx
iktriad
Ez az elit D itt van velünk a szobában? 😀 Mert én egy bottom league defenset ismerek csak.
21 napja
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 888 — je suis poloska
Tuten elit

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
tenorx 14 038 — fő libsi
FG távban a jags
Negritis, a vajda
Félpálya már az Littlenek.
iktriad
Littlenek hagyján, Littlernek mi lenne a táv a t20ra?
21 napja
tenorx
21 napja
FG távban a jags
Negritis, a vajda
Félpálya már az Littlenek.
21 napja
Tuten beindult.
21 napja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 709 — no es importante
Mondhatni kedd hajnalban
tenorx
Vagy ha mondjuk Hawaii-on él, akkor egy kellemes hétfő délutáni program lehet, ami után akár még valami esti program is beleférhet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
FG távban a jags

21 napja
Strange remélem hosszú távon (min 10 év) magas szinten lesz a Jags 1. számú sokszor használt TE-je. És nem csak azért mondom, mert GM ligában 5. körben húztam 😊
21 napja
tenorx
ők annyira lógnak ki lefelé hogy észre se venni őket? 😀

21 napja
tenorx 14 038 — fő libsi
21 napja
peach Atlanta Falcons 15 756 — a new hope (again)
Allen sátor?
warr_b
Allen sátor.
iktriad
nem is kell más csak faház meg sátor

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
21 napja
Allen a kék sátorban, a Bills az eredményjelzőn.
iktriad
hát a szezon végén is volt már pár nyavajája. Pedig utolsó héten még pihenthetett is.