Wild Card vasárnap
21 napja
Fájdítsátok még a szívem azzal, hogy bejátszatok a tegnap hajnali meccsből jeleneteket. Nem elég hogy a Packers továbbjutását akartam, még el is mentem aludni a félidőben, mert 1. kurva álmos voltam 2. a Bears semmi jelét nem adta annak, hogy itt bármit csinálni fognak.én nem mentem el aludni, de
shagi0206
21 napja
kretének
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
21 napja
Injury update: Iktriad - Proable (illness).Washington is remelem kijon az oltozobol
iktriad
21 napja
YES!!!!
21 napja
Injury update: Iktriad - Proable (illness).
21 napja
Fájdítsátok még a szívem azzal, hogy bejátszatok a tegnap hajnali meccsből jeleneteket. Nem elég hogy a Packers továbbjutását akartam, még el is mentem aludni a félidőben, mert 1. kurva álmos voltam 2. a Bears semmi jelét nem adta annak, hogy itt bármit csinálni fognak.
21 napja
BTJ 🥰
21 napja
BTJ!!!
21 napja
LSU a pályán!
21 napja
Pont a Steelers ellen voltak jók xddA ligában igazából senkit nem szabad lebecsülni, 1-1 meccsre bárki fel tudja szívni magát. Kivéve a Jets, ők szarokkedves shawnkáéktól, hogy nem említik meg a Steelerst, mint nagyon lefelé kilógó csapatot10-7, elit D, Rogers, Ramsey és Tomlin mágia. Én sem becsülném le a csapatotokat.
tenorx
iktriad
shagi0206
Poloska vagyok.
21 napja
A ligában igazából senkit nem szabad lebecsülni, 1-1 meccsre bárki fel tudja szívni magát. Kivéve a Jets, ők szarokkedves shawnkáéktól, hogy nem említik meg a Steelerst, mint nagyon lefelé kilógó csapatot10-7, elit D, Rogers, Ramsey és Tomlin mágia. Én sem becsülném le a csapatotokat.
tenorx
iktriad
21 napja
Ez az elit D itt van velünk a szobában? 😀 Mert én egy bottom league defenset ismerek csak.kedves shawnkáéktól, hogy nem említik meg a Steelerst, mint nagyon lefelé kilógó csapatot10-7, elit D, Rogers, Ramsey és Tomlin mágia. Én sem becsülném le a csapatotokat.
tenorx
iktriad
21 napja
Tuten elit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
21 napja
Littlenek hagyján, Littlernek mi lenne a táv a t20ra?FG távban a jagsFélpálya már az Littlenek.
Negritis, a vajda
iktriad
21 napja
kedves shawnkáéktól, hogy nem említik meg a Steelerst, mint nagyon lefelé kilógó csapatot10-7, elit D, Rogers, Ramsey és Tomlin mágia. Én sem becsülném le a csapatotokat.
tenorx
21 napja
FG távban a jagsFélpálya már az Littlenek.
Negritis, a vajda
21 napja
Tuten beindult.
21 napja
Mondhatni kedd hajnalbanVagy ha mondjuk Hawaii-on él, akkor egy kellemes hétfő délutáni program lehet, ami után akár még valami esti program is beleférhet
tenorx

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
21 napja
FG távban a jags
21 napja
Strange remélem hosszú távon (min 10 év) magas szinten lesz a Jags 1. számú sokszor használt TE-je. És nem csak azért mondom, mert GM ligában 5. körben húztam 😊
21 napja
kedves shawnkáéktól, hogy nem említik meg a Steelerst, mint nagyon lefelé kilógó csapatotők annyira lógnak ki lefelé hogy észre se venni őket? 😀
tenorx
21 napja
kedves shawnkáéktól, hogy nem említik meg a Steelerst, mint nagyon lefelé kilógó csapatot
21 napja
nem is kell más csak faház meg sátorAllen sátor?Allen sátor.
warr_b
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
21 napja
Allen a kék sátorban, a Bills az eredményjelzőn.hát a szezon végén is volt már pár nyavajája. Pedig utolsó héten még pihenthetett is.
iktriad