A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
catattack
3 520
Úgy lesz a jó! Legalább nem lesztek olyan nagyképűek! 😀ott arra gondoltam, hogy mely játékosok akik jók lehetnek és mely játékosok akikből bust lehet. Habár ezeket pre season meccsekből le lehet egyáltalán szűrni?ThundersNFLnem, csak értelmetlen okoskodást szülne, melyet utólag visszahallgatva égnénk, mint a rongy 😊JJ Tiller
több mint 14 éve
nem, csak értelmetlen okoskodást szülne, melyet utólag visszahallgatva égnénk, mint a rongy 😊ott arra gondoltam, hogy mely játékosok akik jók lehetnek és mely játékosok akikből bust lehet. Habár ezeket pre season meccsekből le lehet egyáltalán szűrni?ThundersNFLmi lenne benne? eddigi pre season meccsek? játékosmozgás? ki(k) az(ok) eddig csalódást keltett(ek) és ki(k) az aki(k)ben van kurázsi?ThundersNFLpreason meccsekre nem hiszem h kitérek, nem oszt nem szoroz
játékos mozgások valamilyen szinten biztos
utolsó kérdést nem is értem... 😊
edit: nyilván tudom mit jelent a kurázsi 😛briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Miért kell kétszer belépni, hogy tudjam használni a fórumot? :-SElőször be kell lépnem a főoldlaon, hogy egyáltlaán rá tudjak kattintani a 'Fórum'-ra.
több mint 14 éve
Köszi szépen, így máris barátságosabb a fórum! 😊Sziasztok!Profil -> Beállítások -> Hozzászólások száma laponként.sirarcheer
Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e valahol állítani, hogy mondjuk csak 25 hozzászólás legyen egy oldalon. Előre is köszi a választ!Szokol
több mint 14 éve
Sziasztok!Profil -> Beállítások -> Hozzászólások száma laponként.
Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e valahol állítani, hogy mondjuk csak 25 hozzászólás legyen egy oldalon. Előre is köszi a választ!Szokol
I wanna' that ring again!
több mint 14 éve
Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy be lehet-e valahol állítani, hogy mondjuk csak 25 hozzászólás legyen egy oldalon. Előre is köszi a választ!
több mint 14 éve
ott arra gondoltam, hogy mely játékosok akik jók lehetnek és mely játékosok akikből bust lehet. Habár ezeket pre season meccsekből le lehet egyáltalán szűrni?preason meccsekre nem hiszem h kitérek, nem oszt nem szorozszar, túlértékelt, kiégett.mi lenne benne? eddigi pre season meccsek? játékosmozgás? ki(k) az(ok) eddig csalódást keltett(ek) és ki(k) az aki(k)ben van kurázsi?ThundersNFL
köv hétvégén próbaképp össze akarom dobni az első afc east podcastomat, majd kiderül lesz-e igény többrebriareos
edit: nyilván tudom mit jelent a kurázsi 😛briareos
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Chrome-al nekem nem mutatja azt a beállítások dolgot, de most is haverom laptopjáról nyomom (IE-vel) és ott volt, belementem és az igazából a regisztrációs felület (felül ki van írva 😊) az.
több mint 14 éve
Nem tudom ki segített a jelszóval kapcsolatos mizéria ügyében, de köszönöm azépen mindenkinek a pozitív hozzáállást.Még elmondanám (hátha segítem ezzel az oldal fejlesztését) hogy nem voltam hülye, nem én változtattam meg a jelszavam ész nélkül. Bementem a beállítások menüpontba egyől a belépésnél. Bejelöltem hogy magyar vagyok és hogy férfi, de a jelszó mezőkhöz nem nyúltam. Ellenben ott volt mindkét szövegmezőben egy sor csillag. Én ezekhez nem nyűltam, gondoltam jól van az. Aztán legközelebb már nem tudtam bejönni.
Opera browser
T
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
preason meccsekre nem hiszem h kitérek, nem oszt nem szorozmi lenne benne? eddigi pre season meccsek? játékosmozgás? ki(k) az(ok) eddig csalódást keltett(ek) és ki(k) az aki(k)ben van kurázsi?ThundersNFLa véleményetek egyik-másik veterán játékosról 😉EaRlszar, túlértékelt, kiégett.
köv hétvégén próbaképp össze akarom dobni az első afc east podcastomat, majd kiderül lesz-e igény többrebriareos
edit: nyilván tudom mit jelent a kurázsi 😛
több mint 14 éve
mi lenne benne? eddigi pre season meccsek? játékosmozgás? ki(k) az(ok) eddig csalódást keltett(ek) és ki(k) az aki(k)ben van kurázsi?szar, túlértékelt, kiégett.Na akkor ezen még agyalok, hogy mi lenne jó kis vesézős témaThundersNFLa véleményetek egyik-másik veterán játékosról 😉EaRl
Draft
több mint 14 éve
szar, túlértékelt, kiégett.a véleményetek egyik-másik veterán játékosról 😉EaRlmi legyen a téma?HöriNa akkor ezen még agyalok, hogy mi lenne jó kis vesézős témaThundersNFL
köv hétvégén próbaképp össze akarom dobni az első afc east podcastomat, majd kiderül lesz-e igény többre
több mint 14 éve
a véleményetek egyik-másik veterán játékosról 😉Na akkor ezen még agyalok, hogy mi lenne jó kis vesézős témaThundersNFLIgaz lehet vak vagyok mint 1 denevér és nem látok, de mikor lesz majd új podcast?ThundersNFLmi legyen a téma?Höri
több mint 14 éve
Na akkor ezen még agyalok, hogy mi lenne jó kis vesézős témaIgaz lehet vak vagyok mint 1 denevér és nem látok, de mikor lesz majd új podcast?ThundersNFLmi legyen a téma?Höri
Draft
több mint 14 éve
amúgy elméletileg a főoldalra visszalépés és bejelentkezés gondja megoldódott szóval próbáljátok kiOrkNekem még mindig újra be kell jelentkeznem, ha hosszabb idő után próbálom meg.
több mint 14 éve
Igaz lehet vak vagyok mint 1 denevér és nem látok, de mikor lesz majd új podcast?ThundersNFLmi legyen a téma?
több mint 14 éve
Igaz lehet vak vagyok mint 1 denevér és nem látok, de mikor lesz majd új podcast?
Draft
több mint 14 éve
meg centerice.hu az nhl helyett 😊Akkor lehet azt mondani hogy "mázli" hogy eddig nem volt gond belőle?Lehet erről többet tudni?Mármint hogy mi volt a gond az nfl.hu-val?Jogdíjat kellett volna fizetni?Jocoaz NFL mint név elméletileg levédett szóval nem lehet csak úgy felhasználniOrk
Egyébként gondolom ezért van pl nba1.hu is és nem nba.huJoco
több mint 14 éve
Akkor lehet azt mondani hogy "mázli" hogy eddig nem volt gond belőle?az NFL mint név elméletileg levédett szóval nem lehet csak úgy felhasználniOrkaz nfl.hu mint olyan jogilag nem volt továbbvihetőharomtLehet erről többet tudni?Mármint hogy mi volt a gond az nfl.hu-val?Jogdíjat kellett volna fizetni?Joco
Egyébként gondolom ezért van pl nba1.hu is és nem nba.hu
több mint 14 éve
az NFL mint név elméletileg levédett szóval nem lehet csak úgy felhasználniaz nfl.hu mint olyan jogilag nem volt továbbvihetőharomtLehet erről többet tudni?Mármint hogy mi volt a gond az nfl.hu-val?Jogdíjat kellett volna fizetni?Joco
amúgy elméletileg a főoldalra visszalépés és bejelentkezés gondja megoldódott szóval próbáljátok ki
több mint 14 éve
az nfl.hu mint olyan jogilag nem volt továbbvihetőharomtLehet erről többet tudni?Mármint hogy mi volt a gond az nfl.hu-val?Jogdíjat kellett volna fizetni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem. egyszerűen nem 1440*900ra van optimalizálva a skin. egyik se.Oxygent, de végigpörgettem, és mindnél úgy van.szerintem amit te fehér v fekete csíkként látsz az egyszerűen a fórum kerete
Jó igaz a carbonnál fekete a csík, de ugyanúgy ahogy írod, nem fut végig a szöveg, keskenyebb.
Bár a carbonhoz nekem hegesztőszemüveg kell, kifolyik tőle a szemem 😀The terrible towel
de a biztonság kedvéért linkelhetnél egy screenshototbriareos
több mint 14 éve
Oxygent, de végigpörgettem, és mindnél úgy van.szerintem amit te fehér v fekete csíkként látsz az egyszerűen a fórum kerete
Jó igaz a carbonnál fekete a csík, de ugyanúgy ahogy írod, nem fut végig a szöveg, keskenyebb.
Bár a carbonhoz nekem hegesztőszemüveg kell, kifolyik tőle a szemem 😀The terrible towel
de a biztonság kedvéért linkelhetnél egy screenshotot
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Oxygent, de végigpörgettem, és mindnél úgy van.nem mi csináljuk a skineket. ez a hivatalos a fórummotorhoz.
több mint 14 éve
Oxygent, de végigpörgettem, és mindnél úgy van.Jó igaz a carbonnál fekete a csík, de ugyanúgy ahogy írod, nem fut végig a szöveg, keskenyebb.
Bár a carbonhoz nekem hegesztőszemüveg kell, kifolyik tőle a szemem 😀