A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
srácok,rendszer órája nincs jól beállítva, mert mi nem GMT hanem CET vagyunk, szerintem ezért az 1 óra eltérés.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nálam a dislike a totális ostobaságra jár(na), míg a like a tartalmas, jól megfogalmazott, új szempontot megvilágító HSZ-ekre. (Pl kibogarászott érdekes statisztikákra, Szabler, vagy gsn fejtegetéseire, amikor nem csak a felszínt karcolgatják, stb.) Ehelyett arra megy a like, hogy bria/Höri vagy x vagy y leoltotta z-t...pont ezért lesz használhatatlan a "hülyék" kiszűrésére a like-dislike. Hurka most -150-nél jár, de ha megkér pár havert, meg azonos csapatnak szurkolót, akkor két perc alatt feltolják őt +150-re. Az egész attól függ, hogy kit sikerül mozgósítani erre.
Hurka példája jól mutatja, hogy mennyire nincs értelme. -150-nél jár, pedig nem királyfigóról beszélünk, nem írt ostobaságokat... Ezért nincs értelme, mert nem funkcionál megfelelően.Soldados
jut eszembe az adminok sem látják, hogy ki likeol dislike-ol? Mert akkor írok egy kis robotot, ami esténként végigmegy a fórumon másik loginnévről és az összes hozzászólásom likeolja, esetleg lesz hozzá "I hate" modul, ami mások hozzászólásait osztályozza 😀
több mint 14 éve
Én azért regeltem ide, mert ez a fórum más mint a többi. Itt majdnem a nullával egyenlő a krónikus anyázó, és megmondó emberek száma. Lehet vitázni. Ezt a fórumot nem nagyon érdemes összehasonlítani a többivel, mert egyedi (legalább is számomra az). Ez a user karma szerintem lehetne csak az Adminok és modik privilégiuma, ők úgymond hivatalból visszafogottabbak, reálisabbak.
több mint 14 éve
viszont mikor páran elkezdünk sztorizgatni a magyar fociról, az elég jó szokott lenni 😊van aki meg a soccer sztorikat nem bírja 😊 én mindenesetre bírom.. (ja és zenéből inkább a Chemical brothers, mint a Sugababes)
ez a 3 picsa meg nagyon a tudjátok melyik kategória 😊Hurka
amúgy megértem, hogy kivettétek a dislike gombot, egyedül Markó viccei alól fog hiányozni..
több mint 14 éve
na majd eldöntik a szerkesztők mi legyen h legyen, elvégre még béták vagyunk, és ez egyike a legkisebb gondjainknak pillanatnyilag
több mint 14 éve
ha látszik a név, ez könnyen orvosolható, mert kiderül ha valaki krónikusan, már már indokolatlanul húz le valakit.ez így rendben lenne
az ilyet pedig kibasszukbriareos
több mint 14 éve
viszont mikor páran elkezdünk sztorizgatni a magyar fociról, az elég jó szokott lenni 😊tényleg voltak olyan napok, amikor megütöttük az eneso-szintetsutianapbár múlt időben beszélhetnénk erről. de sajnos a soccer topikban hajlamosak az emberek kifordulni önmagukból, és személyeskedve fröcsögni a másikra
(aztán ilyenkor jön Bria és a 3 picha kérésének megfelelően: http://www.youtube.com/watch?v=oJDGcxAf9D8&feature=search )konqueror
ez a 3 picsa meg nagyon a tudjátok melyik kategória 😊
több mint 14 éve
inkább ez a popgagyi helyetttényleg voltak olyan napok, amikor megütöttük az eneso-szintetsutianapbár múlt időben beszélhetnénk erről. de sajnos a soccer topikban hajlamosak az emberek kifordulni önmagukból, és személyeskedve fröcsögni a másikra
(aztán ilyenkor jön Bria és a 3 picha kérésének megfelelően: http://www.youtube.com/watch?v=oJDGcxAf9D8&feature=search )konqueror
http://www.youtube.com/watch?v=APqm36XTqKE&feature=related
több mint 14 éve
tényleg voltak olyan napok, amikor megütöttük az eneso-szintetsutianapbár múlt időben beszélhetnénk erről. de sajnos a soccer topikban hajlamosak az emberek kifordulni önmagukból, és személyeskedve fröcsögni a másikra
(aztán ilyenkor jön Bria és a 3 picha kérésének megfelelően: http://www.youtube.com/watch?v=oJDGcxAf9D8&feature=search )
több mint 14 éve
minden elkezd értelmesen működni, mihelyt indul a szezon szépen. de lehet nyáron be köllöt volna zárni a soccer-topic-ot, mer ott kezdtek elszabadulni hülyeségek. tényleg voltak olyan napok, amikor megütöttük az eneso-szintetNa hát pont ez az.. Eddigi tapasztalatom alapján ez egy értelmes társaság és mégis ilyen hülyeségektől kell tartani, komolyan mint egy óvodában.. Ha valaki dislikeol, utálni fogom ezentúl és én is dislikeolom minden hozzászólását. Vicc, hogy ezektől kell tartani, hogy annyira gyökerek egynéhányan, hogy nem tudnak rendeltetésszerűen használni egy ilyen opciót..StezA legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStezAkkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.atapapa
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
ha látszik a név, ez könnyen orvosolható, mert kiderül ha valaki krónikusan, már már indokolatlanul húz le valakit.Akkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.atapapaegy baj van a rendszerrel, h anonim.A legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStez
sajnos tévedtünk /tem, ugyanis annak idején én vetettem fel h legyen ilyen, mert nagyon pozitív tapasztalaim voltak más fórumokon, avval kapcsolatban h képesek lesztek felelősségteljesen használni.
ami nem csoda mert név nélkül mindenki janibriareos
az ilyet pedig kibasszuk
több mint 14 éve
olvasva az eddigi vitát, szerintem simán...Azért ilyen nem hiszem, hogy előfordulna...barneyA legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStezAkkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.atapapa
több mint 14 éve
Azért ilyen nem hiszem, hogy előfordulna...Akkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.atapapaegy baj van a rendszerrel, h anonim.A legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStez
sajnos tévedtünk /tem, ugyanis annak idején én vetettem fel h legyen ilyen, mert nagyon pozitív tapasztalaim voltak más fórumokon, avval kapcsolatban h képesek lesztek felelősségteljesen használni.
több mint 14 éve
mindenesetre én mostantól ha valami olyasmit látok egy"ez a hsz faszság" válasszal fogok reagálni 😀
több mint 14 éve
Na hát pont ez az.. Eddigi tapasztalatom alapján ez egy értelmes társaság és mégis ilyen hülyeségektől kell tartani, komolyan mint egy óvodában.. Ha valaki dislikeol, utálni fogom ezentúl és én is dislikeolom minden hozzászólását. Vicc, hogy ezektől kell tartani, hogy annyira gyökerek egynéhányan, hogy nem tudnak rendeltetésszerűen használni egy ilyen opciót..Akkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.atapapaegy baj van a rendszerrel, h anonim.A legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStez
több mint 14 éve
Ennek több oka vanaz én tapasztalatom szerint a látható neves like dislike fórumrep rendszerek esetében egy hasonló forgalmú fórumon mint a bowl.hu kb 6-8 hónap alatt lenni annyi osztályzás mint itt 2 nap alatt. óriási különbségbriareosA legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStezAkkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.atapapa
- az ennél sokkal nagyobb fórumokon kevésbé ismerik egymás a userek, egy-egy jelölésben nem számít annyit az illető "előélete", fontosabb a tartalom minősítése
- ha lecseng ennek az újdonsága, itt se fogja mindenki percenként jelölgetni a hozzászólásokat.
több mint 14 éve
biztos az újdonság varázsa miatt volt,jobb ez így 😊az én tapasztalatom szerint a látható neves like dislike fórumrep rendszerek esetében egy hasonló forgalmú fórumon mint a bowl.hu kb 6-8 hónap alatt lenni annyi osztályzás mint itt 2 nap alatt. óriási különbségbriareosA legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStezAkkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.atapapa
több mint 14 éve
az én tapasztalatom szerint a látható neves like dislike fórumrep rendszerek esetében egy hasonló forgalmú fórumon mint a bowl.hu kb 6-8 hónap alatt lenni annyi osztályzás mint itt 2 nap alatt. óriási különbségAkkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.atapapaegy baj van a rendszerrel, h anonim.A legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStez
több mint 14 éve
Akkor meg mindenki azt figyelné hogy ki mínuszolja, majd tartalomtól függetlenül ő is ezt tenné a másikkal.A legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStezdislikeolni már nem fogtok 😛 téma lezárva.egy baj van a rendszerrel, h anonim.
aki folytatja azt Gruppenführer Briareosch kezelésbeveszi a gombjávalharomt
több mint 14 éve
Igen, ezt vetettem fel, illetve ezt írta bria is. Amiket én nézegetek fórumokat ott mindenhol van, mert mindenki vagány név nélkül.A legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekStezdislikeolni már nem fogtok 😛 téma lezárva.egy baj van a rendszerrel, h anonim.
több mint 14 éve
a like/dislike előnye viszont, hogy már nem rinyáltok a rangokon 😀
több mint 14 éve
A legjobb lenne, ha listázná a felhasználókat a like/dislikenál ha azt meg lehet csinálni, de ezt majd ti bennfentesek eldöntitekdislikeolni már nem fogtok 😛 téma lezárva.egy baj van a rendszerrel, h anonim.
több mint 14 éve
ne aggódj visszahozlak, miaz nekem egy hét, egy hónap piha........ 😛akkor is azt mondom, hogy mindenkit le kéne nullázni, és adni egy új esélyt like/dislikeal egyaránt, akkor már mindenki komolyan vennéHurkadislikeolni már nem fogtok 😛 téma lezárva.egy baj van a rendszerrel, h anonim.
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
dislikeolni már nem fogtok 😛 téma lezárva.sok lúd disznót győz
lassan az összes kinti fórumon van ilyen, működik, ez a jövő(jelen), itt meg kirinyálják az eltörlését.
több mint 14 éve
akkor is azt mondom, hogy mindenkit le kéne nullázni, és adni egy új esélyt like/dislikeal egyaránt, akkor már mindenki komolyan vennédislikeolni már nem fogtok 😛 téma lezárva.egy baj van a rendszerrel, h anonim.