A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez a thumbs up és down megoldás arra jó, hogy elkerüljük az ilyen +1 és társai kommenteket, bár nagy az isten állatkertje... 😊
több mint 14 éve
nálam sem látszik a kis ikon, csak egy fehér lap pedig én is admin vagyokNálam nincs benne a forráskódban. Nem lehet az eltérés oka, hogy mindketten adminok vagytok?marciHangyabokányi apróság: A fórum kódjának headerjébe be tudnátok szúrni a faviconos részt, ami most a főoldalon kinn van és régen a fórumon is megvolt?nálam most is ottvan.Höri
A könyvjelzősávban csak az ikonok alapján klikkelgetek (nincs leírás egyik linkhez sem) és bár tudom h a fórum melyik ikon, még szebb lenne, ha látnám a focilabdát is. 😊
Köszimarci
több mint 14 éve
meglehet, de eddig nem terjed ki a technikai tudásom 😊
több mint 14 éve
marci
1 023
Nálam nincs benne a forráskódban. Nem lehet az eltérés oka, hogy mindketten adminok vagytok?Hangyabokányi apróság: A fórum kódjának headerjébe be tudnátok szúrni a faviconos részt, ami most a főoldalon kinn van és régen a fórumon is megvolt?nálam most is ottvan.Höri
A könyvjelzősávban csak az ikonok alapján klikkelgetek (nincs leírás egyik linkhez sem) és bár tudom h a fórum melyik ikon, még szebb lenne, ha látnám a focilabdát is. 😊
Köszimarci
több mint 14 éve
1. nemközben, h elkezdtem nyomogatni, én is láttam, hogy eredmények vannak. köszi 😊nemrossz! a fórum faszás, de a főoldal annyira nem jön be, viszont ha a hírek pl gyakran lesznek frissítve, akkor megérte, mert átláthatóbb. a bannerben a kockákban hírek lesznek?ZsocaNem, eredmények.somoskovig
idézés közben a többi kommentet nem lehet látni? ill nem találom a beállításoknál, hogy fordított időrenben mutassa a kommenteket.Zsoca
2. dolgoznak rajta
több mint 14 éve
közben, h elkezdtem nyomogatni, én is láttam, hogy eredmények vannak. köszi 😊nemrossz! a fórum faszás, de a főoldal annyira nem jön be, viszont ha a hírek pl gyakran lesznek frissítve, akkor megérte, mert átláthatóbb. a bannerben a kockákban hírek lesznek?ZsocaNem, eredmények.somoskovig
idézés közben a többi kommentet nem lehet látni? ill nem találom a beállításoknál, hogy fordított időrenben mutassa a kommenteket.
közben visszaolvastam. 😊 sorry
jópofa, h lehet lájkolni a kommenteket. 😀
több mint 14 éve
nemrossz! a fórum faszás, de a főoldal annyira nem jön be, viszont ha a hírek pl gyakran lesznek frissítve, akkor megérte, mert átláthatóbb. a bannerben a kockákban hírek lesznek?ZsocaNem, eredmények.
több mint 14 éve
nemrossz! a fórum faszás, de a főoldal annyira nem jön be, viszont ha a hírek pl gyakran lesznek frissítve, akkor megérte, mert átláthatóbb. a bannerben a kockákban hírek lesznek?
több mint 14 éve
Úgy értem, hogy a régi honlapon egy betévedt idegen is szavazhatott regelés nélkül, nem? Olyan régen volt, már nem is rémlik 😊nem, a régiben nekem 4 éve megjegyezte a cucc a jelszavam a főoldalon, utána örök élet úgy maradt 😀 fórumban is.Höriszavazni csak úgy tudsz 😀HöriA régin is így volt? Vagy csak most változott?Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
nem, a régiben nekem 4 éve megjegyezte a cucc a jelszavam a főoldalon, utána örök élet úgy maradt 😀 fórumban is.A régin is így volt? Vagy csak most változott?DzsokijuingDe ha szükségtelen, miért ajánlja fel a bejelentkezést?Dzsokijuingszavazni csak úgy tudsz 😀Höri
több mint 14 éve
A régin is így volt? Vagy csak most változott?szavazni csak úgy tudsz 😀Höriha a fórum kezdőlapot rakod kedvencnek, akkor megjegyzi.De ha szükségtelen, miért ajánlja fel a bejelentkezést?Dzsokijuing
nálam legalábbis.
a főoldalon most se vagyok bejelentkezve, mert szükségtelen.Höri
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
szavazni csak úgy tudsz 😀De ha szükségtelen, miért ajánlja fel a bejelentkezést?DzsokijuingHelló, azt nem lehetne megoldani, hogy a fórum ne kérjen belépést?ha a fórum kezdőlapot rakod kedvencnek, akkor megjegyzi.
Annak idején én a fórum miatt szoktam ide, és ha bejelentkezést kért volna, cesztem volna ideszokni.
(Ebből persze levonható az a következtetés is, hogy jó ez így, ahogy van, mert a hozzám hasonlók távol maradnak.😊)agent T
nálam legalábbis.
több mint 14 éve
De ha szükségtelen, miért ajánlja fel a bejelentkezést?Helló, azt nem lehetne megoldani, hogy a fórum ne kérjen belépést?ha a fórum kezdőlapot rakod kedvencnek, akkor megjegyzi.
Annak idején én a fórum miatt szoktam ide, és ha bejelentkezést kért volna, cesztem volna ideszokni.
(Ebből persze levonható az a következtetés is, hogy jó ez így, ahogy van, mert a hozzám hasonlók távol maradnak.😊)agent T
nálam legalábbis.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 14 éve
nálam isHangyabokányi apróság: A fórum kódjának headerjébe be tudnátok szúrni a faviconos részt, ami most a főoldalon kinn van és régen a fórumon is megvolt?nálam most is ottvan.Höri
Köszimarci
több mint 14 éve
a bowl.hu-n nekem is van, de a fórumon nincs. (chrome)
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Hangyabokányi apróság: A fórum kódjának headerjébe be tudnátok szúrni a faviconos részt, ami most a főoldalon kinn van és régen a fórumon is megvolt?nálam most is ottvan.
Köszimarci
több mint 14 éve
marci
1 023
Hangyabokányi apróság: A fórum kódjának headerjébe be tudnátok szúrni a faviconos részt, ami most a főoldalon kinn van és régen a fórumon is megvolt? A könyvjelzősávban csak az ikonok alapján klikkelgetek (nincs leírás egyik linkhez sem) és bár tudom h a fórum melyik ikon, még szebb lenne, ha látnám a focilabdát is. 😊
Köszi
több mint 14 éve
Helló, azt nem lehetne megoldani, hogy a fórum ne kérjen belépést?ha a fórum kezdőlapot rakod kedvencnek, akkor megjegyzi.
nálam legalábbis.
a főoldalon most se vagyok bejelentkezve, mert szükségtelen.
több mint 14 éve
Ha bejelentkezek a főoldalon, akkor a fórumba való belépéskor miért kell ezt újra megtennem? :rolleyes:
több mint 14 éve
Helló, azt nem lehetne megoldani, hogy a fórum ne kérjen belépést?Annak idején én a fórum miatt szoktam ide, és ha bejelentkezést kért volna, cesztem volna ideszokni.
(Ebből persze levonható az a következtetés is, hogy jó ez így, ahogy van, mert a hozzám hasonlók távol maradnak.😊)
Braves on the warpath!!!
Leszarom, hogy elment Daniella Heatley, akkor is hajrá Ottawa Senators 😊
több mint 14 éve
grat az oldalhoz, gondolom nagy előrelépésnek számít😊A carbont próbáltad már?
kérdés - sötét hátterű profil, világos felirattal lesz valamikor?
az nfl.hu-n én egy ilyen profilt használtam (Radium) --> a most elérhető,világos verziókat max napszemüveggel tudom hosszabb távon olvasni😊
:cool:Gyulus
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
grat az oldalhoz, gondolom nagy előrelépésnek számít😊ezek nem rajtunk múlnak. a fórum gyártói ezeket csinálták eddig hozzá
kérdés - sötét hátterű profil, világos felirattal lesz valamikor?
az nfl.hu-n én egy ilyen profilt használtam (Radium) --> a most elérhető,világos verziókat max napszemüveggel tudom hosszabb távon olvasni😊
:cool:Gyulus
több mint 14 éve
grat az oldalhoz, gondolom nagy előrelépésnek számít😊kérdés - sötét hátterű profil, világos felirattal lesz valamikor?
:cool:
több mint 14 éve
Lehet, hogy béna vagyok, de nem találok egy beállítást.olyan lehetőség egyelőre nincs
Hogy lehet beállítani, hogy a hozzászólások időrendben visszafele legyenek?Attilahawks
ehh nem vettem észre hogy már korábban válaszoltak 😀
több mint 14 éve
Lehet, hogy béna vagyok, de nem találok egy beállítást.Ez még nem megoldott. Korábban írták.
Hogy lehet beállítani, hogy a hozzászólások időrendben visszafele legyenek?Attilahawks
I wanna' that ring again!