D-Train

Green Bay Packers Auburn Tigers

D-Train
Lakhely
Budapest
Utoljára láttuk
több mint 2 éve
Regisztrált
több mint 4 éve
Fórum hozzászólások
29


Utolsó 10 fórum hozzászólás

több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Jó estét/reggelt mindenkinek!

Barry megígérte hogy ezen a héten 100% jobb lesz a védelem, kíváncsi vagyok mikor kezdik mert eddig ugyanaz a semmi mint előző héten...
Ettől függetlenül Go Pack, legalább a támadók már pofásabban néztek ki 😊
D-Train
Jókor írtad!
nagylaza
Lehet csak kicsit kritizálni kell és megy ez 😀 Bár szerintem inkább a Lions nyírta ki magát ebben a driveban a zászlókkal de mind 1 örüljünk hogy végre volt 1 stop, eddig nem sok ilyen történt 😊
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Jó estét/reggelt mindenkinek!

Barry megígérte hogy ezen a héten 100% jobb lesz a védelem, kíváncsi vagyok mikor kezdik mert eddig ugyanaz a semmi mint előző héten...
Ettől függetlenül Go Pack, legalább a támadók már pofásabban néztek ki 😊
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Na eddig teljesen rendben vagyunk, remélem így folytatjuk!
2 körben jött Josh Myers(Center/Ohio State)
Teljesen jó választás, első naptól kezdve átveheti Linsley helyét, nagyon kellett oda valaki,jó pick!(amúgy ajánlom Gary bejelentését, egyre szimpatikusabb a srác és már kezd jól is játszani,csak így tovább 😉 )
3 körben WR!!!! Amari Rodgers jött (Clemson) felcsere után akit egyébként elég sokszor mockoltak hozzánk, illetve a pro day-én ő is a Packershöz mondta magát 😊
Pont egy ilyen stílusú WR hiányzott (alacsony,gyors,a pálya közepét is bejátszó valaki). Kiküldhetjük a tornyokat a szélre (Lazard-Funchees-St Brown) ő pedig mehet slotba illetve Lafluer kihasználhatja a trükkösebb dolgoknál ,ez a pick is tetszik.
Ráadásul végre hiányposztokra jönnek emberek...
A 3ik napon jöhetne valaki a D falba illetve egy LB se ártana, a többi pick meg mondjuk S/WR/OL/EDGE, ide kellene még mélység.
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
10 ev, 9 vedo es egy iranyito az elso korben.
JéBé
de legalább egyszer lett volna egy jó védelem...😀
Pep71
Pont ez a legidegesítőbb az egészben hogy hosszú évek óta öljük bele a magas pickeket a D-be és az átlagosnál jobb nagyon kevésszer volt...(top 5 védelemről meg aztán ne is beszéljünk)
Ehelyett folyamatosan ha a védelem megy a pályára az ember gyomra összeszorul és csak imádkozik hogy ne csináljunk valami oltári balfaszságot, pedig azért ebben a védelemben vannak jó játékosok és playmakerek bőven de valahogy mégse azt érzi az ember hogy csak nyugodtan legyetek a pályán nem lesz baj. Na mind1 új coordinátor új remények...
Ellentétben a támadósorral amit nem nagyon támogatunk az elmúlt években mégis többnyire hozzák magukat sőt...
Egyébként a Stokes pickkel semmi bajom, hiányposztra jött és kellett valaki King mellé/elé aki gyors és magas, jó párja lesz idővel Alexandernek, mentalitása is hasonló. Secondary nagyjából megvan (talán egy csere safety jöhetne hátsó körökben majd)
Mai napra is még jó kis játékosok maradtak bent, a tavalyi után én már örülök ha posztot találunk szóval ha a WR, OT,DL,LB posztokra jönnének emberek a kövi 2 napban akkor én már elégedett vagyok 😊
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Adams és Lazard mellett remélhetőleg mostmár látjuk Funchesst is, nem lepődnék meg, ha erre tekintettel nem érkezne WR, vagy csak hátsó körös. Watt szerintem nem fog jönni, a pénz ezúttal (is) fontosabb lesz, mint a gyerekkori szerelem.
Pack3r
Funchess nem egy varazslo, "kilora" (ugy ertem a meretei miatt) vettuk meg szerintem. Lazard mereteivel es MVS kezeivel... Van 1 jo tulajdonsaga: az ara. Eleve is cserenek jott volna, de tul.keppen M. Taylor betoltotte a helyet. Nem csodalkoznek tulzottan, ha a "remekul sikerult szezonja utan" nem lenne a szezonra a rosteren.
jossbeaumont
A Panthersben 4 év alatt volt több mint 2200 yardja és 21 TD-je.
Ez azért nem M. Taylor szint. (tavaly 66 yard, 1 TD)
A jelen helyzetben bőven befér hozzánk, én megtartanám, ezért a pénzért bőven megéri, ha csak egy átlagos szezont is tud hozni (ha jól látom, csak 1 M-t tudnák spórolni a kivágásával)
esz-ki-mo
Sőt: Green Bay Packers wide receiver Devin Funchess has taken a pay cut to remain with the Packers. According to NFL Network’s Ian Rapoport, Funchess has reduced his 2021 salary by “roughly $750k” in order to get another shot in Green Bay.
Egyre jobb...
jossbeaumont
OK, ennyiért már kiegyeznék 500 yarddal és 5 TD-vel is 😉
esz-ki-mo
Igazából egy jófajta WR2/WR3-ra lenne még szükségünk (hogy legyen mélység, meg esetleges sérülés esetén ne legyünk meglőve), aki az Adams-Lazard-Funchess-MVS-St. Brown sorral együtt elegendő is lenne.
A free agency-t látom kevésbé reálisnak, a nagy nevek nyilván drágák, a kisebbek meg öregek/sérülékenyek/gyengék.
Viszont nézve a draft rank-eket, van egy csomó jónak értékelt WR prospect, CBS-nél pl. 6 első körös, s még 7-8 második napos. Utóbbiak közül ha megcsípnénk egyet mondjuk a 3. körben, az OK. is lenne.
Akkor belefér még elé egy OL-CB draft, s kb. meg is vagyunk. (jó, tudom, van még DL, meg LB need is, de azokat lehetne vagy olcsóbb free agentek közül, vagy 3. napról hozni)
esz-ki-mo
Idén ha akarunk ha nem akkor is muszáj lesz elkapót/elkapókat hozni a draftról mivel (javítsatok ki ha tévedek) de a következő utáni 2022/23-as szezonra jelenleg nincs szerződéssel rendelkező WR ha minden igaz.
Egyértelmű hogy Adamsel alá kell majd írni (valószínűleg egy giga szerződést) de azért nem lenne valami jó ha a teljes WR poszt kiüresedne és 1 offseason alatt kellene feltölteni és felépíteni egy új egységet... most én se elkapót hoznék az első körben feltétlenül, max akkor ha valaki csúszna vagy akiben tényleg látunk fantáziát és kihagyhatatlannak gondoljuk
(Én inkább CB,LB,OT közül válogatnék)
De az biztos hogy idén már elkapót is hozni kell hiába az Adams-Funch-Lazard(aki most még ERFA de csak visszahozzuk)-MVS-St Brown sor mivel gondolni kell majd az azutáni évre is...

És most már hivatalos hogy az idei salary cap 182.5 millió lesz tehát jelen állás szerint $9,426,181 dollárral vagyunk a sapka felett.
Hát akkor hajrá Gute, indulhat a buli 😊
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Hat, az nem vet tul jo fenyt a szervezetre, hogy tobb targyalasi fordulo utan unnepelyesen es hivatalosan felajanljak a DC allast a legjobb jeloltnek, aki koszoni szepen, es visszutasitja. Inkabb marad a foiskolai csapatnal...
Eleg amator hiba a vezetes reszerol. Alapszabaly, hogy akkor tedznek ajanlatot, ha a celszemely jelzi, szeretné az allast (ezert is ritka a McDenniels balhé).
Fontos, hogy kivanatos allasnak (tunjon) a poszt. Nincs tengernyi jelolt, jo jelolt meg nem is biztos, hogy van jelenleg, de ciki lenne, ha "lasszoval kene a zavarosban halaszni"(pl. ezt a posztot is hazon belul kene betolteni, mint Mennengaet).
jossbeaumont
Ha hinni lehet a teeeteknek, csutortokon volt a 2.fordulo (MLF szemelyesen talalkozott Leonhardal) penteken kozolte a csapattal, hogy nem fogadja el a poziciot. Vagyis csutortok este jelezte az egyetemen, milyen ajanlatot kapott, ott valoszinuleg ezt kiegyenlitettek, kapott egy igeretet, hogy nemsokara HC lesz belole es ennyi.
En nem gondolom, hogy nagy hiba volt a 2. fordulora us meghivni. Biztosan lett volna az a penz, amiert eljott volna (es a Badgers nem egyenliti ezt ki) de az valoszinuleg tobb lett volna mint 4M$ - es ha jol tudom, most LeFleur kap nalunk ennyit.
gremi
Mindenképp meg kellett próbálni Leonhardot, messze ő volt a legígéretesebb és legszimpatikusabb jelölt, sajnos nem jött be...

Update: Úgy nézz ki kinevezzük Joe Barryt
Atya világ...Nevetséges...de inkább nem is mondok semmit...
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29

Matthew99
Kíváncsi lennék arra a megkeresésre és hogy hány másodperc után küldték el őket a pi...ba 😃(vagy elég volt csak azt mondani hogy 5 első kör?🙂)

Itt a lista az első 3 interjúzott vagy interjú előtt álló edzőről:
-Joe Barry (Chargers defensive passing game coordinator) ő volt D kordinátor a Ramsnél mikor Lafluer ott volt
-Chris Harris (Washington DB coach)
-Ejiro Evero ( Rams safeties coach aki pedig volt már a Packersnél 2016-ban mint defensive quality control coach)
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Most, hogy Pettine menesztése hivatalos, azt hittem, durrogni fognak a pezsgők a topikban. Úgy látszik, semminek nem tudunk örülni.😊
nagylaza
Lehet csak mindenki lélegzet visszafojtva várja hogy ki lesz az új ember 🙂

Szóval Pettine. Én örömmel fogadtam amikor kineveztük de lehet csak azért mert végre nem Caperst kellett nézni ahogy szundikál valamelyik lelátón a boxjában.
Capershez képest mindenképp jobb volt és ha a számokat vagy a statisztikákat nézzük akkor se mondhatjuk hogy iszonyat rossz volt ez a védelem de én mégis úgy gondolom hogy ebben az egységben több van mint amit ő ki tudott hozni. És plusszban erre jöttek a szezonban a sokszor igen megkérdőjelezhető és az egyszerű nfl szurkolóknál is agyérgörcsöt okozó játékhívásai amiket itt sokszor kibeszéltünk. Igazából a csapat a tavalyi nfc döntő után nyugodt szívvel kirakhatta volna de adtak neki +1 évet hátha, de nem hiszem hogy ezután az év után hosszabbítást érdemelt volna. Így hogy lejárt a szerződése békében mehet talán nem lesz harag és sok sikert neki!

Hétfőn lesz Lafleur és Gute sajtótájékoztatója. Az előzetes hírek szerint külsős emberben gondolkodunk és sok embert meg akarnak interjúztatni de meg fogjuk hallgatni a DB Coach Jerry Greyt is például.

 packerswire.usatoday.com/lists/10-defensive-coordinator-candidates-for-packers-mike-pettine-matt-lafleur/amp/?__twitter_impression=true

Itt egy 15-ös lista pár névvel. Többen dolgoztak is Lafleurel korábban, elég fontos döntés lesz számára mert ez már az Ő embere lesz.
Kíváncsi leszek milyen irányba indulunk, inkább egy öreg tapasztalt régivágású kordinátort aki teljes kontrolt kap a védelemre és egymaga is eltudja azt vinni (pl Wade Phillips aki dolgozot a Ramsnél Lafleurel és a 74 életévével pont egy win now ablakra jó lehetne)
Vagy egy fiatal újhullámos valaki akiben nagy potenciál van.
Izgalmas napok/hetek lehetnek, ki milyen irányba indulna? 🙂
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Kicsit tán már lehiggadva..
Két Mlf szezon két 13-3as szezon, két elbukott főcsoport döntő..
Szóval bár hogy nézzük ez egy jó csapat , idén is sokat lépett előre főleg támadó oldalon nem sok okunk van a panaszra, de mégis hiányzik valami az az utolsó lépés h betudjunk lépni kapun..

Talán-talán van még 1-2 szezonunk h ezt meg is tegyük.

-Aaron :szerintem , és ahogy kb minden podcastot , elemzést ,műsort végig nézve/hallgatva kinti elemzők szerint is nem akar ő igazán lelépni biztosítékot akar ,és nyomást helyez az Fo-ra h történjen már valami és azt az utolsó lépést legalább próbáljuk meg már meglépni , és ne ilyen botrányos draftokat hozzunk le..én nagyon remélem h fent vették az üzenetet.

H ehhez mi kell ? Szerintem ez

-Linsley resign , sztm nem kérdés idén a liga legjobb centere volt , ez nálam szinte kötelező Gute-tól.
-Jamal W olcsón resign
-Mercedes Lewis ha akar még focizni és van még annyi tankban vet minimumért vissza jöhet .
-Lazard ERFA no-brainer
-Tonyan RfA meg kell tartani .
Őket én tartanám mindenképp.

-Aaron Jones fájó de menjen , kösz mindent de nekünk erre most nincs keret .
-King menjen ahova akar vagy tud…

Cut : Preston és Kirksey ezzel nyerünk 10-11 millát.

Piac : nem várok nagy aktivitást nincs pénz , főleg ha sikerülnek a kulcs hosszabbítások ,talán 1-2 veterán beesik .

Draft: itt viszont sokat várok idén Gutétól , főleg azt hogy gesztusokat teszünk Aaron felé , akár a 2022-es pick készlet kárára is , 10pickünk van idén van mozgás tér,(Martinez ,Fackrell és Bulaga után is kaptunk comp picket ) Kell egy wr2 és egy cb2 nálam ez a két első számú prioritás ,erre a 2 posztra olyan embereket kell találni akik Day1 bevethetők , kerül amibe kerül.Később Ilb-Dt poszt az ahova mindenképp jöhetne ember. A végén meg olyan wr aki használható returnerként.

Stáb : Spec team edző már ment , mondjuk az nem tetszik h házon belül lett pótolva :/

Vegül Pettine : lejárt a szerződése , én megpróbálnék egy másik Dc-t hozni hátha valaki többet is kitudna hozni az egységből.
Közben kijött h Pettine nem jön vissza 😊

Remélem h ebből sikerül elég sok dolog ,Aaron is megnyugszik és akkor neki ugrunk ennek az Sb dolognak mégegyszer 😊
nando89
Nagyszerűen leírtad, 100%ig egyetértek mindennel!
Talán annyi hogy a Spec Team kordinátor akit előléptetünk majd (aki még nem hivatalos vagy csak én nem láttam még?) csak nem lehet rosszabb mint az elődei...igazából ha csak nem hátráltatják a csapatot már előrébb vagyunk...ha meg még hozzá is tennének... na de ilyen messzire ne szaladjunk 🙂
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
@TomPelissero
#Packers DC Mike Pettine’s contract is expiring and he will not return in 2021, source said.

Úgy nézz ki Pettine nem tér vissza (én örülök ennek)
Indulhat a keresés az új DC után! 🙂

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot de csak most jutottam el oda hogy regisztráljak is.
Talán ez a mostani draft kellett hozzá szóval kiírtam magamból hátha attól kicsit jobb lesz legalább is nekem... ezek az én meglátásaim kicsit hosszú lett szóval sorry 😊

Számomra ez a draft egy kis átgondolás után illetve a stáb nyilatkozatai után teljesen mértékben érthetetlen (nyílván ez a saját véleményem és én bízok benne a legjobban hogy nem lesz igazam)

Elösszőr is nézzük meg honnan indultunk neki a draftnak. Tavaly 13-3as mérleg majd NFC döntő.
Abszolút sikeresnek mondható szezon az új stábbal eredmény szempontjából. Ugyanakkor aki követte a csapatot tavaly az tudja hogy ez a mérleg elég csalóka a mutatott játék tekintetébe.Nehezen lehet elképzelni hogy ezzel a játékkal újra odakerüljünk nem hogy az SB közelébe de még a playoffba is. Aztán jött az NFC döntő ahol aztán tényleg kijött a csapat összes gyengepontja a labda mindkét oldalán.
Ezért úgy indultunk neki a draftnak (szurkolói szempontból mindenképp) hogy ez lehet az utolsó lépés megtétele az SB felé.Mindenki azt várta hogy a hiányposztokra azonnali erősítések jönnek nem pedig projekt játékosok (szerintem ez történt)

Tehát az első pick. Adott a csapatnak a liga egyik legjobb ha nem a legjobb irányítója akinek még van minimum 3-4 éve az nfl-ben és szerződése is van.
Az én elképzelésem ilyenkor az lenne ha én lennék a GM hogy mindent megtennék a segítésére és megpróbálnám kimaxolni ezt a pár évet amíg win now-ban vagyunk.
Erre aztán mi történik?
FELTRADELÜNK egy projekt irányítóért mert miért is ne...
Adunk érte egy extra 4 kört mert amúgy se kellenek a pickek (Még a végén lehet hogy jobb is hogy nem lett 4ik kör, lehet kihúztunk volna egy kickert hiszen Crosbynak is kell a csere...)
Az már csak hab a tortán hogy igazából senki nem akart felcserélni elénk Loveért mint kiderült... és az még jobban fáj hogy például egy Patrick Queen vagy egy Jó elkapó simán jöhetett volna azonnali segítségként. Kezdem úgy érezni hogy ez egy üzenet AR felé hogy itt új szelek fújnak és ne számíts támogatásra
(Az már csak az extra röhej hogy Lefluer tegnap lenyilatkozza hogy reméli AR még nagyon sokáig marad Packer aha...)
Tettek > Szavak

Ezután nem gondoltam volna hogy a második harmadik körben tudunk még rontani a helyzeten de hát...
Sokan írták és valamilyen szinten egyet is értek hogy van 9 WR a keretben akikben van lehetőség DE abból a 9ből csak 1 az elit játékos a többi mikor milyen napja van...
Erre jön minden idők legmélyebb WR draftja és mi mit teszünk??? Nyílván nem volt senki értéken ezért nem hozunk senkit...Minden támadósor most már az elit elkapó duókról-triókról szól nekünk meg van 1 db Adamsünk good luck...így segítsd a QB-d...
Erre jön a pick Aj Dillon... elösszőr nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek...
MÁSODIK KÖRBEN hozunk egy olyan futót aki simán elérhető lenne később is egy olyan posztra ahol a tavalyi legjobb offense játékos játszik bravó...tehát hoztunk ismét egy játékost cserének. Tudom hogy jövőre lejár Jones és Williams szerződése is és ezért nem is a poszttal van a bajom hanem a húzás helyével...sokkal égetőbb hiányposztjaink vannak erre jön ez... számomra érthetetlen de hát a nyilatkozatokból kiderült hogy ő az új Derrick Henry... itt se volt értéken se LB se DT se WR...

Ezután azt hittem hogy nem tudjuk már hova űberelni de Gute azt mondta nem?
Fogd meg a söröm...
Érkezett Deguara aki az új Kyle Juszczyk legalább is azt nyilatkozták hogy hasonló szerepet szánunk neki.
Tehát 3ik körben húzúnk egy FULLBACKET
Ha viszont TE-nek hoztuk akkor minek igazoltuk vissza Tonyant és Marcedes Lewist Sternberger mellé? (Állítólag vele számolunk elsőként a TE poszton)
És az még csak extra hogy Deguara is elérhető lett volna sokkal sokkal később...

Innentől kezdve én már teljesen elvesztettem a fonalat szóval úgy álltam neki a 3ik napnak hogy már bármi jöhet nem fog meglepni illetve én úgy gondolom hogy a 4ik körig lehet nagyobb százalékban kezdőket találni azonnal utánna már csak projekt játékosok maradnak többségében vagy kell a szerencse is 1-2 csiszolatlan gyémánt megtalálásához.

Szóval 4 körünk ugye nem maradt a fantasztikus felcsere után így az ötödikben megjött a várva várt LB pick!
Kamal Martin érkezett az egyik legnagyobb hiányposztra.
A Packers oldalak illetve twitter fiókok felrobbantak örömükben hogy végre hiányposzta érkezett valaki elösször ezen a drafton mondom még egyszer az ötödik körben...Martinról egyébként azt kell tudni hogy volt egy térdsérülése tavaly és a szakírók a 6-7ik körre várták vagy azt hogy udfa lesz...de hát minek is erősítsük a futás elleni védelmet hiszen nem ellenünk futottak az NFC döntőben vagy 300 yardot...itt is úgy látszik hogy úgy gondolkodunk hogy majd 1-1 ember megoldja a posztot és majd pályán lesznek minden snapnél..ez esetben Clark mint DT illetve Kirksey mint LB. Meg se próbaltunk ezekre a posztokra igazolni és erősíteni ami félelmetes. Hogy ez a jó megoldás nem tudhatom reméljük hogy bejön (szerintem nem) de itt legalább a posztot eltaláltuk az is valami.

Utánna következett az OL erősítés ami végre egyébként tetszett és szerintem ez az egyetlen értékelhető pontja a draftunknak. 3 ígéretes játékos érkezett Green Baybe ahol elég jó az OL stáb szerintem nem lesz velük gondunk (tavaly se dolgozott annyira rosszul a fal szerintem) és elég nagy harc lesz a keretbe kerülésért. Ez után Lane Taylortól könnyes búcsút veszünk remélem. Jövőre lesz lejárónk a falban szóval reméljük találtunk pár gyémántot akik bevállnak majd. De ezek a pickek itt tetszettek.

A végén érkezett még egy saftey illetve egy DE ( benne mondjuk van lehetőség) akik valószínű ST vagy practice squad playerek lesznek.
Viszont az is meglepett hogy elég kevés szó esett pl a CB állományról ami szerintem közel se acélos és nincs is deptht...
Igazából egy Jaire sérülésre vagyunk attól hogy az ellenfél WR1ét egy bizonyos Kevin King fogja hááát...nem igazán tartom erősnek ezt a részét se a keretnek. Nagyon fog kelleni a 2 Smith nyomásgyakorlása hogy a sec működjön. Illetve az se ártana hogy ha a tavalyi 1/12 Gary is mutatna idén valamit de hát mint látszik mi előre gondolkodunk 3-4 évet csak aztán a jelent felejtük el...

Szóval itt tartunk most. Nem érzem azt hogy azt az egy lépést sikerült volna megtenni az SB felé sőőt sokkal inkább gyengültünk tavalyhoz képest és még azt se tudjuk hogy fog majd reagálni minderre a 12-es...
2 fő dolgot kellett volna megoldani. Kelletek volna skill playerek az O-ba illetve a futásvédekezést megoldani egyik se sikerült az én meglátásom szerint.
Érdekes egy szezon elé nézünk az biztos. Aki olvassa a kinti médiát illetve szurkolókat azt láthatja hogy teljesen nekitámadtak a Packers vezetésenk főleg nyílván Gutenak. Mindenki csalódott mert nem sikerült előre lépni és ami a legszomorúbb úgy néz ki még 1 év megy el Rodgers karrierjéből mivel nem kapja meg a támogatást...
Nagyon bízom benne hogy csak én látom ennyire negatívan a helyzetet és azoknak lesz igaza akik most pozitívan látják a dolgokat, én lennék a legboldogabb akkor ha tévednék!
Úgy is minden a pályán dől el szóval nincs más hátra mint várni aztán meglátjuk mi lesz a szezonban 😊
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Micsoda neveket köszönhetünk neki hihetetlen...(elég csak a mai keretet megnézni)
Olyan játékosok akik miatt mindannyian örömmel ültünk vasárnaponként a tv előtt...Ezért örökké hálásak lehetünk neki és nem csak mi mint szurkolók, hanem az egész franchise. Nem is kérdés hogy a neve nemsokára ott lesz a Lambeaun!
Azt hiszem nem is kell több motiváció vasárnapra a csapatnak...
Nyugodjon békében!
#WinItForTed
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Na eddig teljesen rendben vagyunk, remélem így folytatjuk!
2 körben jött Josh Myers(Center/Ohio State)
Teljesen jó választás, első naptól kezdve átveheti Linsley helyét, nagyon kellett oda valaki,jó pick!(amúgy ajánlom Gary bejelentését, egyre szimpatikusabb a srác és már kezd jól is játszani,csak így tovább 😉 )
3 körben WR!!!! Amari Rodgers jött (Clemson) felcsere után akit egyébként elég sokszor mockoltak hozzánk, illetve a pro day-én ő is a Packershöz mondta magát 😊
Pont egy ilyen stílusú WR hiányzott (alacsony,gyors,a pálya közepét is bejátszó valaki). Kiküldhetjük a tornyokat a szélre (Lazard-Funchees-St Brown) ő pedig mehet slotba illetve Lafluer kihasználhatja a trükkösebb dolgoknál ,ez a pick is tetszik.
Ráadásul végre hiányposztokra jönnek emberek...
A 3ik napon jöhetne valaki a D falba illetve egy LB se ártana, a többi pick meg mondjuk S/WR/OL/EDGE, ide kellene még mélység.
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Kidühöngő Szezonértékelő

De nehéz ezek után bármi értelmeset írni...
Valaki írta hogy a szezon elötti elvárásokat túlteljesítettük viszont így a teljes képet nézve egy hazai pályás NFC döntő vereség után ez a szezon csalódás. Abszolút így gondolom én is.

Idegesség, csalódottság némi düh, kb ezek kavarognak bennem egy ilyen vereség után.
Legutóbb talán a Hawks meccs után éreztem ennyire rosszul magam...

Az elmúlt években hány idegenbeli NFC döntőt játszottunk ahol úgy indultunk neki hogy nem mi vagyunk az esélyesek de hátha... aztán mégse. Hogy jobb volt-e a tavalyi SF meccs ahol az első perctől esélyünk se volt? Mindenki eldöntheti maga de én azt milliószor könyebben tudom feldolgozni mert egy sokkal jobb csapat vert meg minket minden szinten.
De amikor eljutsz ide hogy végre sok sok év után hazai pályán (még ha nem is fullon lévőn) játszhatsz akkor azt a sanszot meg kell ragadnod bármi áron és mi ezt a sanszot eldobtuk magunktól. Nem elvették tőlünk hanem egyszerűen nem hoztuk azt a pluszt azt a játékot ami ilyenkor kell.
És ezt rohadt nehéz feldolgozni mert nincs rá semmi garancia hogy még egyszer ekkora sanszunk legyen a Rodgers érában...

Hogy mi lesz a következő szezonban, hááát...
Aki most nézte ARod sajtótájékoztatóját...azon az arcon minden rajta volt. Miért ne lehetne egymás után ugye 3 NFC döntő de azért Nem tudhatjuk hogy milyen hatással lesz a csapatra az egymás utáni 2 NFC döntő bukta főleg egy olyan mint a mai hazai pályán. Mikor 2szer vagy csak egy apró lépésre az SB-től... Nagy edzői munka lesz ezt megoldani és Lafleur interjúja is huhh, igen megviselt volt...

A mai után szerintem nincs értelme bármelyik egységre is ráfogni a vereséget.
Mindegyiknek voltak jó és rossz játékai
(Igen még a spec team is csinált 1 jó játékot legalább 😋)
De ha külön nézzük őket:

Spec Team: egyértelmű edző csere kell szerintem ez a legkönnyebb és legegyértelműbb döntés. Egész évben kritikán aluli volt az egység.

Offense:
Egész évben parádés teljesítmény (1-2 meccs kivétel) de hiába szépítjük a maiban bizony ők is vastagon benne voltak...
2szer kaptunk labdát a vezetéshez és nem éltünk vele. 2szer vesztettünk labdát (+1szer Tonyan szedte ugye össze a fumblet) mondhatjuk hogy ennyi eladott labda nem férne bele de hát akkor a másik oldal csak nevetne. Ott volt a sansz a támadóknál de nem éltek vele.
A red zoneban hagyott pontok is igen fájdalmasak illetve minden tiszteletem LaFleurnek mert nagyon összekapta a brigádot és nyilván biztos helye van továbbra is de ezt a field goalt rugunk és nem adjuk oda 4ikre ARodnak 5(?) Yardra az end zonetól ez nekem érthetetlen...főleg hogy egész évben mi voltunk az egyik legagresszívabb csapat a fourth downoknál és pont ilyenkor nem megyünk neki... fhuu még most is rohadtul felbasz.
Szóval lejárók közül én mindenképp Linsley megtartását támogatom ha lehetséges. Nagyon sajnálom Jonest hogy egy ilyen megmozdulás lehetett neki az utolsó itt, rengeteg örömöt okozott de egyszerűen nincs pénzünk megfizetni őt. Ha nem túl drágán de Williamst lehet megpróbálnám visszahozni. Ha minden igaz ugye jövőre játszani fog Funchess...de mindenképp kéne még playmaker WR illetve akkor egy robbanékonyabb futó. Szerintem az O jövőre is potens lesz, nem biztos hogy annyira domináns mint idén de talán nem lesz velük gond főleg ha tudnánk hozni normális wr-t is...
(Draftot már 1000szer kibeszéltük nem akarok újra vitát generálni, meg ugye a draftot 3-4 év után lehet értékelni
De azért az idei szezonhoz jó sokat hozzátettek a draftoljaink (legalább vagy 50 snappet mind a 8-9 draftotunk meg ugye mr első kör Jordan inactive Love parádé volt sokat segített ARodnak meg a csapatnak, de nem volt értéken wr vagy Lb)
Sorry ezért de még mindig idegesít 😒🙃

Defense
Talán itt a legnehezebb okosat mondani meg értékelni. Totál kiszámíthatatlan társaság. Sose tudod éppen milyen napjuk van de összességében én mindig félve néztem őket mert bármikor bennük volt egy totál lefagyás. Hogy ez egy Super Bowlra esélyes védelem ?(szerintem nem)
Szerintem ez a keret nevek alapján nyilván nem egy sztárvédelem de hogy lenne olyan edző aki többet tud belőlük kihozni? (Szerintem igen)
És ahogy írtam a mait nem lehet csak az ő nyakukba varni. 3 INT-et szereztek szóval ezek után mondhatjuk hogy hozták amit kell de bennem mégis van bőven hiányérzet. Amiket a hosszúpasszoknál műveltünk vagy a szezonban a futás ellen...egy jó koordinátor próbálja bújtatni a gyenge játékosát vagy próbál alkalmazkodni és reagálni. Az hogy 10 mp a vége elött amikor tudod hogy csak hosszút nem szabad benyelni fel raksz 1 safteyt és otthagyod azt a King-et 1v1ben akit addig is taknyosra szivattak??? Ennél csak a szezon eleji Preston Smith küldöm passz ellen védekezni volt nevetségesebb...
És itt jön az egyik ha nem a legfontosabb kérdés. 2 NFC döntő után ahol az egyik egyértelmű Def betli volt a mostani meg félig, szóval egy döntő után kirakod a koordinátorodat? Én mindenképp váltanék hogy hátha valaki egy kis életet tud lehelni ebbe a D-be. Hogy Lafluer vagy Gute is a váltás mellett van-e arról vannak kétségeim.
Ha a játékosokat nézzük: mindenképp kéne majd egy normális DT
Prestont fájó szívvel de lehet el kell engednünk ha pénzt akarunk (ha már Gary végre megérkezett)
Kirksey cut...fantasztikus igazolás volt...még ebből a gyenge ILB csapatból se lógott ki felfelé. Ide mindenképp kell ember a draftról (mint az elmúlt 4 évben ugye de senki nem volt értéken)
Sec: Jaire tanár! Nagyon sokba fog kerülni de végre van egy normális cornerünk!
King...azt hiszem nem kell sokat írnom, a mai meccs magáért beszél. Az egyetlen Packers játékos akivel nem igazán tudok szimpatizálni. Az hogy amit ráddobnak mondjuk 5 labdából 4 elkapás de az 5nél szerelsz végre és utánna játszod a nagymenőt meg mutogatsz és trash talkolsz szerintem nevetséges... ha úgy csinálod mint Alexander hogy leveszed a meccsen az elkapód akkor persze legyél te a jani és nyomjad a dumát de így...iszonyat olcsón hoznám csak vissza cserének de szerintem ő többet gondol magáról szóval itt búcsúzhatunk is. Pedig reménykedtem hogy a King-Josh jackson duó majd jó lesz de totál homály mind2.
Szóval mindenképp kelleni fog egy CB2.
Az Amos-Savage duó (+Redmond) amúgy nem volt rossz, néha benéznek 1-2 nagyobb játékot de velük van tán a legkevesebb gond.
Szóval így állunk most. Elősször is el kell dönteni mi legyen Pettinnel és onnantól indulhat a buli.
Szóval ami mindenképp kellene az általam vázolt helyzetben: CB2, WR2, ILB, DT,RB,OLB


Szóval lassan lehet készülni a draftra. Ahogy látható elég sok nehéz döntést kell majd meghozni és elég sok needünk van szóval jó lenne ha végre WIN NOW üzemmódra kapcsolnánk ténylegesen és nem csere fullbackeket hoznánk majd...igen is rakjunk oda mindent hogy a 12-esnek minden lehetősége meglegyen.

Iszonyat fájó ez a vereség és rohadt rossz így lezárni egy szezont...és csak most fog jönni a legrosszabb hogy megint várhatunk sok sok hónapot hogy újra meccs legyen...

Ettől függetlenül köszönöm a csapatnak mert ebben a nehéz helyzetben ami a világban van sokszor tudtak örömöt okozni a hétköznapokra ebben a szezonban.
Remélem hogy a következő idényben végre újra normális körülmények között, teltházas meccseket tudunk majd nézni! Remélem hogy jó döntéseket hoznak a fejesek az offseasonban és jövő ilyenkor azt írhatjuk hogy sikerült végre átlépni a küszöbön és készülhetünk az SB-ra!

És bármi is van csakazért is Go Pack Go!

(A helyesírásért sorry, későn írtam és még kicsit ideges vagyok 😁)
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Hatalmas gratula ma a csapatnak és az edzői stábnak! 😊 Nemrég találgattuk itt hogy jó-e nekünk a bye week az extra hosszú pihenővel, de ez a mai game plan nagyon oda volt rakva!
Egyedül csak az ST-t lehet (megint) elővenni mert az borzalom... (valamit kezdeni kell velük mert ez nem fog beleférni jövőhéten...)
Viszont én 1 egységet mindenképp kiemelnék és az az O-Line!
Ami melót ma leraktak az csillagos 5ös!
Futáshoz parádésan blokkoltak, ARod-hoz meg hozzá se tudtak érni egész meccsen (mindezt Bakh és Taylor nélkül!) Értem hogy Donald nem volt 100%-os amivel szerencsénk is volt de akkor is le a kalappal az fal előtt!

Szóval jövőhéten Frozen Tundra, Lambeau Field hazai pálya... erre a lehetőségre várunk 10 éve...nincs mese meg kell ragadni szóval Let's Goooo 💪😁
több mint 4 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
.
D-Train
Első kommentnek nem rossz, üdv itt! 😊
A fő gond, hogy 100%-ban egyetértek.
Egy NFC döntős kereten nem tudtunk javítani amikor 2-3-4 top éve van a csapat irányítójának hátra.
A superbowl win now helyett a win division in 2025 also módba léptünk.
Az ol depth pickek tetszettek és az 5. körös LB pick is jó lett volna ha már előtte 1-2-3-ban is jön egy ILB.
És itt véget is ért a draftunk pozitív része ami a 2021-es szezont illeti.
Ha össze is jön a PO jó eséllyel jövőre is jön majd valami fasza futó csapat és lenyomja az egy szem Kenny Clark torkán a labdát, mert más erős run stopper játékosunk nincs. Ha nem ilyen jön akkor ahogy írtad a nem túl túl acélos (bár nem is szar - ligaátlag) sec-et is szétdobhatja egy jobb QB. Mindezek mellett majd 3-an lógnak Adams nyakán, más nem lesz aki igazán kiemelkedő szintre legyen képes és Rodgers majd mérgesen nézhet levonulva a pályáról a vezetőségre (jogosan).
De persze majd kontrolláljuk az órát a most már ligaszinten is elit futó triónkkal! Dillon még simán fasza pick is lehet és sok TD-t is várhatunk tőle. A baj csak az, hogy a csapat talán legerősebb egysége tavaly a futó duó volt. Egy erős csapatrész még tovább erősödött miközben sokkal gyengébbek teljesen el lettek hanyagolva.

A 2021-es Green Bay nem sokban fog különbözni a 2020-astól. A gond csak az, hogy ahogy mondtad is a 2020-as 13-3-as mérlegben volt egy jó adat szerencse is...
alatriste
Köszi srácok az üdvözléseket!
Tudom elég hosszú lett de csak úgy kiszaladt belőlem 😀

Teljes mértékben egyetértek veled! 😊
Igen, előre látom magam elött ahogy az ellenfelek simán átmennek rajtunk a pálya közepén és gyorsan hátrányba kerülünk majd de jön a félelmetes futótriónk kontrollálni az órát... (hiszen tartjuk magunkat a tervhez-Lefluer)
Egyébként ez a 3as tényleg nagyon jó lehet, teljesen más stílusú futók különböző skillekkel csak ezt ki kell majd használni.
Egyébként értem hogy Lefluer ezt a rendszert akarja mivel a 49ers-nél illetve a Titans-nèl is a futójáték dominált és ő egyszerűen ezt tanulta. A problémám csak az hogy ezeknél a csapatoknál (nem bántásból) de messze nem egy AR kaliber volt a QB. Van egy irányítód aki bármilyen dobást meg tud csinálni csak adj neki elkapókat akik minimálisan el tudnak szakadni vagy nem droppolnak össze vissza de mi inkább 180 fokos fordulatot veszünk és átalakítjuk a teljes offenset futásra. De ha bejön megkövetem magam és öröm bódottá 🙂
Egyébként a D-től jobban tartok hogy nem fog működni de majd meglátjuk.
(Kenny mellé leakaszthatnánk még egy run stoppert pl Snacks?)
D-Train
Az stimmel, h vannak mindig az aktualis páréves NFL divatok, most epp a Rams/49 formatum a meno. Azon tul, h ahhoz a jatekhoz gyakorlatilag felesleges egy zsenialis, vagy csak kozepes QB is, az igazsag pl. a legutobbi, es az idei donton is kiderult. Jol felepitett passz orientalt csapat+zsenialis QB a jobb, erosebb kombinacio. Es persze sajnalom magunkat, hogy evekig nezhetjuk majd Arod vergodeset, es azt, h ha jol is megy, ezzel a felfogassal nem lehet bajnoksagot nyerni -szerintem.
.
D-Train
Első kommentnek nem rossz, üdv itt! 😊
A fő gond, hogy 100%-ban egyetértek.
Egy NFC döntős kereten nem tudtunk javítani amikor 2-3-4 top éve van a csapat irányítójának hátra.
A superbowl win now helyett a win division in 2025 also módba léptünk.
Az ol depth pickek tetszettek és az 5. körös LB pick is jó lett volna ha már előtte 1-2-3-ban is jön egy ILB.
És itt véget is ért a draftunk pozitív része ami a 2021-es szezont illeti.
Ha össze is jön a PO jó eséllyel jövőre is jön majd valami fasza futó csapat és lenyomja az egy szem Kenny Clark torkán a labdát, mert más erős run stopper játékosunk nincs. Ha nem ilyen jön akkor ahogy írtad a nem túl túl acélos (bár nem is szar - ligaátlag) sec-et is szétdobhatja egy jobb QB. Mindezek mellett majd 3-an lógnak Adams nyakán, más nem lesz aki igazán kiemelkedő szintre legyen képes és Rodgers majd mérgesen nézhet levonulva a pályáról a vezetőségre (jogosan).
De persze majd kontrolláljuk az órát a most már ligaszinten is elit futó triónkkal! Dillon még simán fasza pick is lehet és sok TD-t is várhatunk tőle. A baj csak az, hogy a csapat talán legerősebb egysége tavaly a futó duó volt. Egy erős csapatrész még tovább erősödött miközben sokkal gyengébbek teljesen el lettek hanyagolva.

A 2021-es Green Bay nem sokban fog különbözni a 2020-astól. A gond csak az, hogy ahogy mondtad is a 2020-as 13-3-as mérlegben volt egy jó adat szerencse is...
alatriste
Köszi srácok az üdvözléseket!
Tudom elég hosszú lett de csak úgy kiszaladt belőlem 😀

Teljes mértékben egyetértek veled! 😊
Igen, előre látom magam elött ahogy az ellenfelek simán átmennek rajtunk a pálya közepén és gyorsan hátrányba kerülünk majd de jön a félelmetes futótriónk kontrollálni az órát... (hiszen tartjuk magunkat a tervhez-Lefluer)
Egyébként ez a 3as tényleg nagyon jó lehet, teljesen más stílusú futók különböző skillekkel csak ezt ki kell majd használni.
Egyébként értem hogy Lefluer ezt a rendszert akarja mivel a 49ers-nél illetve a Titans-nèl is a futójáték dominált és ő egyszerűen ezt tanulta. A problémám csak az hogy ezeknél a csapatoknál (nem bántásból) de messze nem egy AR kaliber volt a QB. Van egy irányítód aki bármilyen dobást meg tud csinálni csak adj neki elkapókat akik minimálisan el tudnak szakadni vagy nem droppolnak össze vissza de mi inkább 180 fokos fordulatot veszünk és átalakítjuk a teljes offenset futásra. De ha bejön megkövetem magam és öröm bódottá 🙂
Egyébként a D-től jobban tartok hogy nem fog működni de majd meglátjuk.
(Kenny mellé leakaszthatnánk még egy run stoppert pl Snacks?)
D-Train
Az stimmel, h vannak mindig az aktualis páréves NFL divatok, most epp a Rams/49 formatum a meno. Azon tul, h ahhoz a jatekhoz gyakorlatilag felesleges egy zsenialis, vagy csak kozepes QB is, az igazsag pl. a legutobbi, es az idei donton is kiderult. Jol felepitett passz orientalt csapat+zsenialis QB a jobb, erosebb kombinacio. Es persze sajnalom magunkat, hogy evekig nezhetjuk majd Arod vergodeset, es azt, h ha jol is megy, ezzel a felfogassal nem lehet bajnoksagot nyerni -szerintem.
jossbeaumont
A jobb QB-t aláírom, az mindenhol nagy előny vagy ha fociban van egy Messid, de hogy ez mellett mi a jobb azt nehéz eldönteni. JG-nél egy fokkal jobb irányítója van a 9ersnek akkor most nem ezt mondanád, mert egy tükör sima győzelmet láttunk volna. A másik döntő az még ennyire se mutatta ezt meg, ahol nem sok értelmes O megmozdulás volt. Ott is inkább a jobb QB döntött vagy inkább a rutin. Olyan kis különbség van ezek a csapatok között, ahol dönthet simán az is hogy mikor melyik irányból fúj a szél. Legyen bármilyen rendszer ha van egy Wilson, Mahomes, Bradyd akkor egyértelmű előnybe vagy a többivel szemben 😊
blackswan07
Nem ezt mondanam, ha Brady nem lenne jobb Goff-nal, nem ezt mondanam, ha Mahomes nem lenne jobb JG-nal. De kozben pont ez a lenyeg, es, hogy Knezyvel eljek, nem jatszik a sportban a ha. En ugy latom, h a fut/fut/fut - ehhez nem kell rendes QB - modszer vegul mindig alul fog maradni. Spec a GB eseteben ez meg cifra attol, h MLF egyszeruen csak masolni akar pl. Titeket, akiknel ezt a jatekot senki nem csinalja szvsz jobban, es a 48 pontos kulonbseget ezzel bebetonozzuk orokre. Kozben megy AR karrierjet lehuzzuk a klotyon, es/vagy eluldozzuk a csapattol. Rovidlato dolognak tartom...
jossbeaumont
Szerintem a GB szurkolók baja nem az hogy ezt a játékot akarjuk játszani hanem hogy egy Rodgersel a fedélzeten akarjuk ezt...
Ha mondjuk az irányítónk ( pl. Trub. lenne bocsi Bears fanok!) akkor mindenki azt mondaná hogy igen domináljon a futójáték mert a QB-nk csak az 5-10 yardos játékokra képes meg arra hogy odaadja a labdát a futónak. De itt azért AR-el messze más a helyzet...
Ebben a sportban még mindig messze a legfontosabb az irányító, akármi van ha van egy jó QB-d előnyben vagy (főleg ha ki tudod használni)
Én mindig azon az álláspont voltam hogy a meglévő klasszis játékosaimhoz és a kerethez igazítanám a játékot és nem fordítva. De pontosan ahogy írtátok az nfl-ben megy a másolás folyamatosan és ez alól mi se lettünk kivételek.
több mint 4 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
.
D-Train
Első kommentnek nem rossz, üdv itt! 😊
A fő gond, hogy 100%-ban egyetértek.
Egy NFC döntős kereten nem tudtunk javítani amikor 2-3-4 top éve van a csapat irányítójának hátra.
A superbowl win now helyett a win division in 2025 also módba léptünk.
Az ol depth pickek tetszettek és az 5. körös LB pick is jó lett volna ha már előtte 1-2-3-ban is jön egy ILB.
És itt véget is ért a draftunk pozitív része ami a 2021-es szezont illeti.
Ha össze is jön a PO jó eséllyel jövőre is jön majd valami fasza futó csapat és lenyomja az egy szem Kenny Clark torkán a labdát, mert más erős run stopper játékosunk nincs. Ha nem ilyen jön akkor ahogy írtad a nem túl túl acélos (bár nem is szar - ligaátlag) sec-et is szétdobhatja egy jobb QB. Mindezek mellett majd 3-an lógnak Adams nyakán, más nem lesz aki igazán kiemelkedő szintre legyen képes és Rodgers majd mérgesen nézhet levonulva a pályáról a vezetőségre (jogosan).
De persze majd kontrolláljuk az órát a most már ligaszinten is elit futó triónkkal! Dillon még simán fasza pick is lehet és sok TD-t is várhatunk tőle. A baj csak az, hogy a csapat talán legerősebb egysége tavaly a futó duó volt. Egy erős csapatrész még tovább erősödött miközben sokkal gyengébbek teljesen el lettek hanyagolva.

A 2021-es Green Bay nem sokban fog különbözni a 2020-astól. A gond csak az, hogy ahogy mondtad is a 2020-as 13-3-as mérlegben volt egy jó adat szerencse is...
alatriste
Köszi srácok az üdvözléseket!
Tudom elég hosszú lett de csak úgy kiszaladt belőlem 😀

Teljes mértékben egyetértek veled! 😊
Igen, előre látom magam elött ahogy az ellenfelek simán átmennek rajtunk a pálya közepén és gyorsan hátrányba kerülünk majd de jön a félelmetes futótriónk kontrollálni az órát... (hiszen tartjuk magunkat a tervhez-Lefluer)
Egyébként ez a 3as tényleg nagyon jó lehet, teljesen más stílusú futók különböző skillekkel csak ezt ki kell majd használni.
Egyébként értem hogy Lefluer ezt a rendszert akarja mivel a 49ers-nél illetve a Titans-nèl is a futójáték dominált és ő egyszerűen ezt tanulta. A problémám csak az hogy ezeknél a csapatoknál (nem bántásból) de messze nem egy AR kaliber volt a QB. Van egy irányítód aki bármilyen dobást meg tud csinálni csak adj neki elkapókat akik minimálisan el tudnak szakadni vagy nem droppolnak össze vissza de mi inkább 180 fokos fordulatot veszünk és átalakítjuk a teljes offenset futásra. De ha bejön megkövetem magam és öröm bódottá 🙂
Egyébként a D-től jobban tartok hogy nem fog működni de majd meglátjuk.
(Kenny mellé leakaszthatnánk még egy run stoppert pl Snacks?)
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Jó estét/reggelt mindenkinek!

Barry megígérte hogy ezen a héten 100% jobb lesz a védelem, kíváncsi vagyok mikor kezdik mert eddig ugyanaz a semmi mint előző héten...
Ettől függetlenül Go Pack, legalább a támadók már pofásabban néztek ki 😊
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
10 ev, 9 vedo es egy iranyito az elso korben.
JéBé
de legalább egyszer lett volna egy jó védelem...😀
Pep71
Pont ez a legidegesítőbb az egészben hogy hosszú évek óta öljük bele a magas pickeket a D-be és az átlagosnál jobb nagyon kevésszer volt...(top 5 védelemről meg aztán ne is beszéljünk)
Ehelyett folyamatosan ha a védelem megy a pályára az ember gyomra összeszorul és csak imádkozik hogy ne csináljunk valami oltári balfaszságot, pedig azért ebben a védelemben vannak jó játékosok és playmakerek bőven de valahogy mégse azt érzi az ember hogy csak nyugodtan legyetek a pályán nem lesz baj. Na mind1 új coordinátor új remények...
Ellentétben a támadósorral amit nem nagyon támogatunk az elmúlt években mégis többnyire hozzák magukat sőt...
Egyébként a Stokes pickkel semmi bajom, hiányposztra jött és kellett valaki King mellé/elé aki gyors és magas, jó párja lesz idővel Alexandernek, mentalitása is hasonló. Secondary nagyjából megvan (talán egy csere safety jöhetne hátsó körökben majd)
Mai napra is még jó kis játékosok maradtak bent, a tavalyi után én már örülök ha posztot találunk szóval ha a WR, OT,DL,LB posztokra jönnének emberek a kövi 2 napban akkor én már elégedett vagyok 😊
több mint 3 éve
D-Train Green Bay Packers Auburn Tigers 29
Most, hogy Pettine menesztése hivatalos, azt hittem, durrogni fognak a pezsgők a topikban. Úgy látszik, semminek nem tudunk örülni.😊
nagylaza
Lehet csak mindenki lélegzet visszafojtva várja hogy ki lesz az új ember 🙂

Szóval Pettine. Én örömmel fogadtam amikor kineveztük de lehet csak azért mert végre nem Caperst kellett nézni ahogy szundikál valamelyik lelátón a boxjában.
Capershez képest mindenképp jobb volt és ha a számokat vagy a statisztikákat nézzük akkor se mondhatjuk hogy iszonyat rossz volt ez a védelem de én mégis úgy gondolom hogy ebben az egységben több van mint amit ő ki tudott hozni. És plusszban erre jöttek a szezonban a sokszor igen megkérdőjelezhető és az egyszerű nfl szurkolóknál is agyérgörcsöt okozó játékhívásai amiket itt sokszor kibeszéltünk. Igazából a csapat a tavalyi nfc döntő után nyugodt szívvel kirakhatta volna de adtak neki +1 évet hátha, de nem hiszem hogy ezután az év után hosszabbítást érdemelt volna. Így hogy lejárt a szerződése békében mehet talán nem lesz harag és sok sikert neki!

Hétfőn lesz Lafleur és Gute sajtótájékoztatója. Az előzetes hírek szerint külsős emberben gondolkodunk és sok embert meg akarnak interjúztatni de meg fogjuk hallgatni a DB Coach Jerry Greyt is például.

 packerswire.usatoday.com/lists/10-defensive-coordinator-candidates-for-packers-mike-pettine-matt-lafleur/amp/?__twitter_impression=true

Itt egy 15-ös lista pár névvel. Többen dolgoztak is Lafleurel korábban, elég fontos döntés lesz számára mert ez már az Ő embere lesz.
Kíváncsi leszek milyen irányba indulunk, inkább egy öreg tapasztalt régivágású kordinátort aki teljes kontrolt kap a védelemre és egymaga is eltudja azt vinni (pl Wade Phillips aki dolgozot a Ramsnél Lafleurel és a 74 életévével pont egy win now ablakra jó lehetne)
Vagy egy fiatal újhullámos valaki akiben nagy potenciál van.
Izgalmas napok/hetek lehetnek, ki milyen irányba indulna? 🙂