Esti friss - 08/16

Tegnap kimaradt, ma korábban érkezik a legújabb hírcsokor.

 Noha az elmúlt napokban úgy tűnt, hogy távolodnak a felek álláspontjai, a San Diego Chargers végül megegyezett irányítójával, Philip Rivers-szel a szerződéshosszabbításról, mely 2019-ig köti a 33 éves QB-t jelenlegi csapatához. Rivers Ben Roethlisbergeréhez hasonló pénzt kapott négy extra évvel 83.25 millió dollárért, 65 millió $ garantálttal.

A pénteki és szombati mérkőzéseken három játékost biztosan elvesztettünk az egész hátralevő szezonra, EJ Gaines (Rams, CB) talpcsont-törést, Phil Loadholt (Vikings, RT) Achilles-ín szakadást, Jarius Wynn (DL, Bills) ACL-szakadást szenvedett. A Tampánál most azon imádkoznak, hogy Demar Dotson ne járjon hasonlóképp, ma derül majd ki, hogy mi a helyzet az OT térdszalagjaival a bal térdében. A Titans LB, Zavier Gooden combhajlító izma szakadt el, neki is kinéz egy egész éves pihenő. A csapat nélküli futó, Knowshon Moreno ügynöke pedig előre jelezte, hogy az RB térde nincs rendben, így idén ne is szerződtesse védencét senki, sajnos nincs értelme.

Biztosan műteni kell az újonc elkapó, Kevin White sípcsontját is, aki az alapszakasz első hat hetében nem állhat a Chicago Bears rendelkezésére, a legjobb esetben. Arra is van azonban esély, hogy a fáradásos törést nem sikerül rendesen kikúrálni, ekkor értelemszerűen 2015-ben már nem lép pályára White.

A Jacksonville sztárigazolásának, a TE Julius Thomas-nak és a safety Jonathan Cypriennek egyaránt az egyik ujja törött el, őket az előszezonban nem láthatjuk már játszani. Hasonló sérülést szedett össze a Browns harmadik számú irányítója, Connor Shaw is, számára ez hosszabb kiesést jelent.

Az Atlanta közben leigazolta Terrell Manninget (LB, ex-Giants) és Evan Roystert (RB, ex-Redskins), a Browns a CB, korábbi első körös Aaron Ross-t.