Esti friss – 08/21

2015. augusztus 21., 23:42

Megünnepelve augusztus 20-át immár az előszezon második fordulójában járunk, egy nap kihagyást követően itt is az új hírcsokor!

Csütörtök éjszaka két mérkőzést rendeztek, a Redskins-Lions mellett a sport tv által is közvetített Browns-Bills volt a terítéken. A várakozásoknak megfelelően mindkettőn az irányítók, vagy épp azok hiánya került a középpontba, akinél meg nincs ezzel probléma, gondoskodott róla, hogy az ellenfelének meg nehezebb legyen a helyzetete; a Detroit védelme szinte szó szerint szanaszét verte Robert Griffin III-t. A QB előtti támadófal nagyon nem állt a helyzet magaslatán, a második negyedben pedig fej- és vállsérüléssel le is kellett RG3-t vinni. Elméletileg a jövő hétre visszatérhet, de nem ígér sok jót a tegnapi produkció a jövőre nézve sem. A Clevelandnél még kötik az ebet a karóhoz, és továbbra is a két INT-et jegyző Josh McCown a no. 1. a posztján Johnny Manziel ellenében, ám Johnny Football egyre zárkózik fel kettejük versenyében. A Buffalo-nál Tyrod Taylor tűnik a befutónak, Rex Ryan főedző viszont az alapszakasz kezdetéig nem hajlandó megnevezni kezdő irányítóját.

A Bill-szel kapcsolatos hír az is, hogy a remek védőfalember, Marcell Dareus nem elégedett a csapat 6 éves, 90 millió dolláros szerződéshosszabítási ajánlatával sem, a 100 milliós tartományra pályázik. Nem ekkora pénzt akar, de az Eagles-től pár hónapja kitett guard, Evan Mathis sem hajlandó lejjebb adni igényeiből, így noha több kérője is akad (a legutóbbi a Seattle), még mindig kivár a rutinos OG.

Nincs mire várnia azonban a Carolina-nak, akik szerdán veszítették el első számú elkapójukat, Kevin Benjamint térdszalag-szakadás miatt. A HC Ron Rivera minden bizalma az újonc Devin Funchess-ben van, jóllehet a TE-ként és WR-ként egyaránt bevethető játékos is combhajlítóizom-sérüléssel bajlódik, csak jövő héttől edzhet újra. Közben az Arizona NT-je, Corey Peters is kidőlt egész szezonra (elszakadt Achilles-ina), a washingtoni special teamer, Adam Haywardhoz hasonlóan (ACL). Valószínűleg IR-re fog kerülni a Steelers újonc CB-je, Senquez Golson is, akinek a vállát műtötték a minap. A philadelphiai OLB, Marcus Smith sérülése kevésbé súlyos, ő 2-3 hét pihenőre szorul.

Kiemelendő történés még, hogy a Jets guard Oday Aboushi egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a ligától, mert marihuánát találtak az autójában egy közúti ellenőrzés során. A Jets amúgy épp ma játszik az Atlanta ellen, ezenkívül egy Seattle @ Kansas City meccs lesz még az este, várunk mindenkit az eredménykövetőben!


Hozzászólások

több mint 8 éve
r.baggio New Orleans Saints Louisville Cardinals 241 — No es importante
Két új hír a bejegyzés publikálása óta:

 twitter.com/Bowlhu/status/634850469546999808

 twitter.com/Bowlhu/status/634850387271503873


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal