Esti friss - 08/23

2015. augusztus 24., 01:15

Tegnap közölni érdemes hírek nélkül maradtunk, ma már van miről írni, főleg a Packers drukkerek bánatára

Szombatról egy nagyobb horderejű történést kellett átcsúsztatni, Achilles-ín szakadást szenvedett ugyanis a Carolina kezdőnek szánt DE-je, Frank Alexander. A védő tavaly 14 meccses eltiltás miatt látott alig pályát, idén a sérülés szólt közbe, ő a Panthers Kelvin Benjamin utáni második komoly vesztesége. Ahogy a Green Bay-nél is nagy lehet most a bánat, a mai Steelers elleni előszezoni mérkőzésen minden bizonnyal ACL-szakadást szenvedett a Packers első számú elkapója, Jordy Nelson. A pontos diagnózis holnap várható, de valószínűleg keresztet vethetünk Nelson 2015-ös szezonjára. A WR mellett amúgy az OG T.J. Lang és a csereirányító Scott Tolzien szenvedett még agyrázkódást, és az ellenfél Pittsburgh sem úszta meg vezéráldozat nélkül, a center Maurkice Pouncey bokája olyan súlyosan megsérült, hogy műteni kell. A falembernek IR néz ki, ahonnan az idény közepéig csapatonként egy ember visszahívható. A DE Stephon Tuitt szintén a bokája miatt vált ki, ám azzal csak enyhe húzódás történt.

A Giants-es söprögető, Bennett Jackson is ACL-jét szakította el, az ő idényének is vége, a linebacker Jon Beason térdszalag-húzódása pár hetes pihenőt eredményez. A Falcons-nál kés alá fekszik az elkapó Roddy White (könyök) és a támadófalember Peter Konz (térd), de itt nagy riadalomra nincs ok, White az alapszakasz kezdetére bevethető lesz, a tartalék Konz 2-4 hetes eltávja meg nem jelenthet megoldhatatlan problémát az Atlanta háza táján. A Saints elkapó Nick Toon bokaszalag-húzódással pihen 2-3 hetet, a Jaguars WR Arrelious Benn viszont sorozatban harmadik évben sérült meg súlyosan a nyári felkészülés során, ezúttal kulcscsont-töréssel iratkozhatott fel a maródiak listájára.

Fontos friss infó még, hogy páratlan elkapó, Reggie Wayne hamarosan aláírhat a New England Patriots-hoz, ha átmegy a mai fizikai felmérőn.