NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
San Francisco 49ers - Denver Broncos
72
11
22:25, ARENA4
RedZone week4
53
4
19:00, NET4+
Seattle Seahawks - Los Angeles Chargers
33
8
22:25, NET4+
Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs
14
7
22:25
Minnesota Vikings - Miami Dolphins
5
3
22:05
Darts
17 feliratkozó
37 perce
Nem semmi meccs volt, Humphries 0:3-ról megfordította úgy, hogy Price is jól játszott.És újra ő a 2. kiemelt a világranglistán.
Őszentsége Sobri Jóska
HUMPHRIES WINS THE 2026 WORLD GRAND PRIX 👑
— PDC Darts (@OfficialPDC) October 4, 2026
Luke Humphries comes back from 3-0 down against Gerwyn Price to win 6-4 and claim a second double-start title 🙌 t.co/NOFwzfYHER
56 perce
Nem semmi meccs volt, Humphries 0:3-ról megfordította úgy, hogy Price is jól játszott.
1 órája
Ugyan.Meg olyan is csak itt van, hogy 11 ledobott nyíl után 501-501 az állás.meg a bowl.hu darts PL-ben 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Löfli
Ott nulla nyíl után is már 301-301 volt.
1 órája
Nekem is sebnek tűnik, de ha ezt mondta akkor ezt mondta.jó duma, biztos kötekedett valakivel a Wetherspoon előttAzt lehet tudni, hogy mi az a sebesülés Humphries fejen?azt mondta hogy szerinte valami allergiás reakció egy smink anyagra amit egy forgatáson kapott.
Őszentsége Sobri Jóska
Heisman nádor
Löfli
1 órája
Meg olyan is csak itt van, hogy 11 ledobott nyíl után 501-501 az állás.meg a bowl.hu darts PL-ben 😊
Őszentsége Sobri Jóska

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 órája
jó duma, biztos kötekedett valakivel a Wetherspoon előttAzt lehet tudni, hogy mi az a sebesülés Humphries fejen?azt mondta hogy szerinte valami allergiás reakció egy smink anyagra amit egy forgatáson kapott.
Őszentsége Sobri Jóska
Heisman nádor

Don't blink!
1 órája
Meg olyan is csak itt van, hogy 11 ledobott nyíl után 501-501 az állás.
1 órája
Azt lehet tudni, hogy mi az a sebesülés Humphries fejen?azt mondta hogy szerinte valami allergiás reakció egy smink anyagra amit egy forgatáson kapott.
Őszentsége Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 órája
Ilyet is csak ezen a versenyen látni amit Price dobott, egymás után három nyíl a D20-ba. (99-es kiszálló 19-D20-D20, majd D20 beszálló.)
1 órája
Azt lehet tudni, hogy mi az a sebesülés Humphries fejen?
2 órája
Price jól nyomja

Don't blink!
22 órája
Nálam Humphries, Clayton, Wade a kedvencem a mostaniak kőzűl.Ha Wade nyer.Sajnálom Aspot, de az első komolyabb ellenfél ki is fogott rajta.De most már teljes mellszélességgel lehet drukkolni a fináléban a Wade-Humphries meccs győztesének.
Ritka, hogy valaki belefákoffol a kamerába, de csak magára, és a saját hibáira haragudhat. (Eleve ratyi D16-ra kezdeni, pláne ha nem is megy, annyi mellette szól, hogy átváltott, csak már túl későn.)
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Ha nem, nekem szimpibb Price. Humphries túl halvérű, olyan semmilyen (mindig a Modern család Mitchell Pritchettje ugrik be róla), nincs a kedvenc top10 dartsjátékosomban, Price simán.
Unalmamban össze is szedtem:
Wade
Noppert
Van Gerwen
Evans
Price
Clayton
Cullen
Littler
Aspinall
Cross
+1 Greaves
Őszentsége Sobri Jóska
Humphries kőzben darts történelmet írt a mai sikerével.
HISTORY FOR HUMPHRIES!
— PDC Darts (@OfficialPDC) October 3, 2026
Luke Humphries becomes the first player in World Grand Prix history to reach FOUR consecutive finals!
The 2023 champion defeats James Wade 5-3 in a compelling last four clash!
📺 https://t.co/TMDN8xUQq6#WGPDarts | SF pic.twitter.com/QSkKq1JEKc
Szerkesztette: iktriad
1 napja
Ha Wade nyer.Sajnálom Aspot, de az első komolyabb ellenfél ki is fogott rajta.De most már teljes mellszélességgel lehet drukkolni a fináléban a Wade-Humphries meccs győztesének.
Ritka, hogy valaki belefákoffol a kamerába, de csak magára, és a saját hibáira haragudhat. (Eleve ratyi D16-ra kezdeni, pláne ha nem is megy, annyi mellette szól, hogy átváltott, csak már túl későn.)
Őszentsége Sobri Jóska
iktriad
Ha nem, nekem szimpibb Price. Humphries túl halvérű, olyan semmilyen (mindig a Modern család Mitchell Pritchettje ugrik be róla), nincs a kedvenc top10 dartsjátékosomban, Price simán.
Unalmamban össze is szedtem:
Wade
Noppert
Van Gerwen
Evans
Price
Clayton
Cullen
Littler
Aspinall
Cross
+1 Greaves
1 napja
Sajnálom Aspot, de az első komolyabb ellenfél ki is fogott rajta.De most már teljes mellszélességgel lehet drukkolni a fináléban a Wade-Humphries meccs győztesének.
Őszentsége Sobri Jóska
1 napja
Sajnálom Aspot, de az első komolyabb ellenfél ki is fogott rajta.Ritka, hogy valaki belefákoffol a kamerába, de csak magára, és a saját hibáira haragudhat. (Eleve ratyi D16-ra kezdeni, pláne ha nem is megy, annyi mellette szól, hogy átváltott, csak már túl későn.)
1 napja
Asp - Wade döntőt szeretnékNekem mindegy, csak Price essen ki. A másik hárommal tudok menni. De úgy is a Humphries vs Wade meccs győztesének fogok szurkolni vasárnap a fináléban.
Löfli
2 napja
Asp - Wade döntőt szeretnék

Don't blink!
2 napja
Wade ennyire jó.Van Veen ugyan 100 százalékkal kiszállózott, de a 3 setben összesen csak egy leget nyert.
2 napja
GvV elképesztően gyenge eddig ma...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
2 napja
Clayton 2-0-ról... itt is az a legveszélyesebb eredmény

Don't blink!
2 napja
Doets ellen 0:1, 0-2 volt, aztán most meg elődöntős 😀Ha egy üzlet beindul...
Löfli
Mondjuk nem játszott még kiemelttel, kifogta az 1-2 meccses fellángolásosokat, és haza is küldte őket.
2 napja
Doets ellen 0:1, 0-2 volt, aztán most meg elődöntős 😀

Don't blink!
2 napja
Asp majdnem megdöntötte ma a rekordot 😀105.15 lett a vége
5 napja
Proxyi
261
Elkezdődött a World Grand Prix. (Ez a dupla beszállós major. Vagy ahogy a google AI írja: "A World Grand Prix dartsverseny különlegessége, hogy a mérkőzéseken dupla beszállós (double-in) rendszer van, vagyis minden egyes legot egy duplaföldi mező eltalálásával kell elkezdeni.")Jobb mint Taylor meg hazament az első körben, ki érti ezt.
Én Noppert-Wade döntőt várok (szeretnék).
Eddig még mindketten versenyben vannak.
Őszentsége Sobri Jóska