Houston Texans

21 feliratkozó

2 hónapja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 623 — Ajmo Vatreni
Most már lehet, hogy Lassiter sem fog játszani... Mixon sem edz. Nem lesz olyan egyszerű meccs a sok hiányzó miatt...

Merlin85
Muhaha.

Láttatok ti minket játszani?
2 hónapja
Merlin85 Houston Texans 1 420
Azért van jó hír is, Pierce játszani fog, lehet hogy még Mixon is. De Lassiter hiányában a pálya egyik fele lyukas lesz, elég nagy gond, hogy egyes posztokon a kezdő játékosok után mekkora a különbség a cserékhez képest.

2 hónapja
Most már lehet, hogy Lassiter sem fog játszani... Mixon sem edz. Nem lesz olyan egyszerű meccs a sok hiányzó miatt...

2 hónapja
Tegnap még arról volt szó, hogy lehet hogy meccset sem kell kihagynia... Most meg legalább 4 meccs. Tanknak jobban kell játszania, vagy több labdát kapnia.

2 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 466 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Texans place Nico Collins on IR with hamstring injury
 thescore.com/nfl/news/3094963
2 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 094 — I like the Texans, I like who we are
Ka'imi Fairbairn!! 59 yardról, győztes field goal!

20-3-ról majdnem el***tuk, jöttek a szokásos flagek meg elhibázott szerelések, de valahogy most mégis sikerült nyerni. Sok mindenért le lehetne szidni a csapatot a második félidei teljesítményért, de igazából Collins nélkül nehéz, és a lényeg, hogy meglett a győzelem.
DC
Flagek, eladott labda, int, és a végén az a baszakodás... és még így nyertünk.
LanceVance
A front7el, főleg az LB sorral sürgősen kezdenie kell valamit Ryansnek. Gondolom ezt ő is tudja.
A leolvadason nem lepődtem meg. Nagyon rossz volt a time management a második félidőben. Nem volt egy perc hátra, 5 yard kellett volna FG távolságig, mondjuk szerintem már onnan berugta volna, és sima futás helyett passz és persze IG. Akkor Stroudot belevezette Slowik egy felesleges büntetésbe amikor egy futással 10 másodpercig le lehetett volna futtatni az órát.
Lesz mit kielemezni az biztos. De kellett ez a győzelem a kiemelés miatt.
2 hónapja
Tunsil tegnap 0 flag, azt hittem rossz meccset nézek 😀
A 2. félidő azért siralmas volt. Nem értem mi van Dell-lel, most legalább kapott pár labdát, de eddig elég nagy csalódás ez a szezonja. Következő meccsen remélem már visszatér Harris, a 7. meccsen meg jön Autry, lesz egy kis vérfrissítés.

2 hónapja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 403

20-3-ról majdnem el***tuk, jöttek a szokásos flagek meg elhibázott szerelések, de valahogy most mégis sikerült nyerni. Sok mindenért le lehetne szidni a csapatot a második félidei teljesítményért, de igazából Collins nélkül nehéz, és a lényeg, hogy meglett a győzelem.
DC
Flagek, eladott labda, int, és a végén az a baszakodás... és még így nyertünk.

2 hónapja
DC Houston Texans 1 251 — Texans fan

2 hónapja
Howard nem vállalja a játékot... gondolom akkor Fisher lesz helyette. Sims a múlt heti akciója után nem kap lehetőséget ma.

2 hónapja
Na akkor leszünk gondba, ha Al-Shaair nem fog játszani. Hihetetlen mekkora az űr a LB poszton. Viszont a szezon eddigi meglepetése, hogy To'oTo'o milyen jól teljesít, sokat fejlődött tavaly óta, már 7 TFL-je van.

Itt meg van egy 22ezer dolláros elkapás 😀

2 hónapja
Sok a kérdéses, a legnagyobb hiányzó Howard lenne, lehet hogy Fishert megnézhetjük a jobb oldalon is, bár mikor beállt Tunsil helyett elég sok nyomást engedett. Pierce jó lenne ha vállalná a játékot, mert JJ Taylor akit a gyakorló csapatból hoztak fel az elmúlt meccseken elég gyenge teljesítményt nyújt, és még ő is elég sok esélyt kapott...

2 hónapja
Felkerült az új logo a pályára. Már csak egy jó teljesítmény kell a megünneplésére 😊

Merlin85
Nekem nem nagyon jön be. A mez is érdekes. Mindig azt hiszem Falcons mez.
2 hónapja
Felkerült az új logo a pályára. Már csak egy jó teljesítmény kell a megünneplésére 😊

2 hónapja
ThySoul Buffalo Bills 1 645
Szép hosszú lett a sérültlistánk

Merlin85
Nyugi a miénk hasonlóan szar
2 hónapja
Szép hosszú lett a sérültlistánk

2 hónapja
Horton is újra edzett, miután kigyógyult a betegségéből. Nem számítottam rá, hogy ebben az évben visszatér. Hinish aki eddig sérült listán volt is edzet, Harris sajnos nem.

2 hónapja
Harrisnél letelt a 4 meccs, aktíválni lehetne a sérült listáról, de a Bills ellen még nem fogják, ami elég nagy baj, mert szükség lenne rá. Dell elvileg már játszani fog a hétvégén.

2 hónapja
A teljes támadó falat be kell íratni valami meditációs kurzusra. Nem lehet ennyi büntetéssel meccset menedzselni.
A D a végére összeszedte magát de még ez is kevés. Nincs egy rendes LB line. A győzelem az győzelem de éppen hogy megvolt és a Jax nem a legerősebb ellenfél idén.
A time management viszont ötös. Végre megy az is.
Nemes samu09
Igen, két meccs alatt valami közel 20 büntetést szedtek össze, ez valami új nfl record lehet.
2 hónapja
Megmondtam, vagy megmondtam, hogy nyertek? Grat a W-hez Texans!
iktriad
Köszi, bár azért lehetett volna simább. 😉
2 hónapja
A teljes támadó falat be kell íratni valami meditációs kurzusra. Nem lehet ennyi büntetéssel meccset menedzselni.
A D a végére összeszedte magát de még ez is kevés. Nincs egy rendes LB line. A győzelem az győzelem de éppen hogy megvolt és a Jax nem a legerősebb ellenfél idén.
A time management viszont ötös. Végre megy az is.
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 943 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megmondtam, vagy megmondtam, hogy nyertek? Grat a W-hez Texans!
2 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 943 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amilyen állapotok vannak nálunk és ahány sérült van a kezdőben, főleg a D-ben, ez tükörsima hazai W lesz. Nem kell aggódni. És ez nem jinxkisérlet, ez a realitás.
iktriad
A héten a csapból is az folyt milyen botrány rossz a jags és Trevor. Van egy olyan érzésem, hogy felszívják most magukat, szoros meccsre számítok.
DC
Sima hazai W lesz, figyeld meg. Lehet a 2. félidő már szemétidő lesz.
2 hónapja
Metchie Time 😊

2 hónapja
Amilyen állapotok vannak nálunk és ahány sérült van a kezdőben, főleg a D-ben, ez tükörsima hazai W lesz. Nem kell aggódni. És ez nem jinxkisérlet, ez a realitás.
iktriad
A héten a csapból is az folyt milyen botrány rossz a jags és Trevor. Van egy olyan érzésem, hogy felszívják most magukat, szoros meccsre számítok.
  Felkapott fórum témák