Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 092 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez de kemèny 😏

www.bleedinggreennation.com/2024/10/14/24269860/nick-sirianni-haircut-arguing-eagles-fans-head-coach-hot-seat-fired-odds-nfl-browns-game-presser
dande2
Mi? Az "ez de kemény" felkiáltásra vettem a fáradtságot, és lefordítottam, de számomra totál érdektelen a cikk. Ezért nem bírom, amikor kiraksz valamit mindenféle magyarázat nélkül..Legalább 3 szóval foglald össze, hogy eldönthessem, hogy érdekel-e... Végig kerestem, mi a kemény, de nem jöttem rá.
MrMiksa
Bocs, hogy fárasztottalak 😉 nyilván mások a fogalmaink erről mi a kemèny de amikor kvázi hivatalos "hazai" blogoldal azt kezdi el elemzni hogy a HC normális viselkedèssel bír-e esznèl van-e (eleve ez a cím ès ezt nagyon fordítani se kell 😏) ezekkel a kiintegetèsekkel meg a frizurájával meg az egèsz mimikájával stb stb, ès hogy nem ezzel kellene foglalkoznia, az igen, az nekem kemèny. Egy rakat tweet ès jó nèhány cikk, ahogy látom amúgy ezzel foglalkozik ès nem vèleltlenül. Szerintem ha nem lesz látványos javulás ès változás minimum a kommunikációjában akár mennyire állnak ki a játèkosok èrte, repülni fog. Ki van adva a kilövèsi engedèly.
Egy időben èn is vèdetem, de ez nekem is sok már ès mű. A gyerekei is eleinte cukik voltak de most már azt èrzem, őket használja kvázi pajzskènt a kritikák ellen. De lehet rosszul èrtettem a cikket ès nem ennyire "drámai" a helyzet, meglátjuk.
dande2
Köszi, ez így nekem sokkal jobb, hogy a véleményedet olvashattam! 😉
MrMiksa
Egyébként lám a mai interjúban már kvázi bocsánatot kèrt. Valaki beszèlhetett vele, csak megèrthetnè hogy a szenvedèly nem egyenlő az idióta viselkedéssel.

Mailata pedig sajna kihagy nèhány meccset. 😔
2 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 812
Ez de kemèny 😏

www.bleedinggreennation.com/2024/10/14/24269860/nick-sirianni-haircut-arguing-eagles-fans-head-coach-hot-seat-fired-odds-nfl-browns-game-presser
dande2
Mi? Az "ez de kemény" felkiáltásra vettem a fáradtságot, és lefordítottam, de számomra totál érdektelen a cikk. Ezért nem bírom, amikor kiraksz valamit mindenféle magyarázat nélkül..Legalább 3 szóval foglald össze, hogy eldönthessem, hogy érdekel-e... Végig kerestem, mi a kemény, de nem jöttem rá.
MrMiksa
Bocs, hogy fárasztottalak 😉 nyilván mások a fogalmaink erről mi a kemèny de amikor kvázi hivatalos "hazai" blogoldal azt kezdi el elemzni hogy a HC normális viselkedèssel bír-e esznèl van-e (eleve ez a cím ès ezt nagyon fordítani se kell 😏) ezekkel a kiintegetèsekkel meg a frizurájával meg az egèsz mimikájával stb stb, ès hogy nem ezzel kellene foglalkoznia, az igen, az nekem kemèny. Egy rakat tweet ès jó nèhány cikk, ahogy látom amúgy ezzel foglalkozik ès nem vèleltlenül. Szerintem ha nem lesz látványos javulás ès változás minimum a kommunikációjában akár mennyire állnak ki a játèkosok èrte, repülni fog. Ki van adva a kilövèsi engedèly.
Egy időben èn is vèdetem, de ez nekem is sok már ès mű. A gyerekei is eleinte cukik voltak de most már azt èrzem, őket használja kvázi pajzskènt a kritikák ellen. De lehet rosszul èrtettem a cikket ès nem ennyire "drámai" a helyzet, meglátjuk.
dande2
Köszi, ez így nekem sokkal jobb, hogy a véleményedet olvashattam! 😉
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 092 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez de kemèny 😏

dande2
MrMiksa
2 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 812
Ez de kemèny 😏

dande2

Szerkesztette: MrMiksa
2 hónapja
Ez de kemèny 😏

2 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 4 770 — No one likes us, cause no one like us
Hát ilyen háttérzajnak volt jó ez meló mellé sajnos.

Keserves csapat, de hát a KFC se volt jobb tavaly ilyenkor Mahomes-al…

Don't talk the walk, Walk the talk!
2 hónapja
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 304 — Beware the Slim Reaper!
Az offense továbbra is az előző szezonra emlékeztet. Sokszor megint az van, hogy hosszú passz AJ-nek, Smith-nek, vagy semmi. Nagyon nem szórakoztató és rendkívül nyögvenyelős a támadójáték.
Borzasztóak a scriptelt playek a félidők elején. Idén még nem szereztünk pontot az első negyedben. (Pontot, nem csak TD-t.)

A védelmet nehéz értékelni, mert rengeteg sérült volt az ellenfélnél + Watson nagyon rossz magától is. Amit lehetett kihozták a meccsből, bár voltak megingások a Fangio-féle stratégia miatt, és volt pár szürreális play. DeJean legalább jól mutatkozott be kezdőként.

A Browns az elmúlt hetekben játszott az egész NFC East-tel, és mi szenvedtünk meg ellenük leginkább a csoportból.

Ha nem lesz gyökeres változás, akkor remélem legkésőbb a szezon végén új lapot nyitunk és elzavarjuk a jelenlegi stábot, élén a nagypofájúval. Amikor ilyen szarul néz ki a játék, akkor kurvára be kellene fogni és nem nézőkkel és újságírókkal szájkaratézni. Ez belefér, amikor megy a játék, de ilyenkor nem. Sajnos, amilyen a HC olyan a csapat is.

2 hónapja
Egyébként Cooper megkapta a lehetőséget ès abszolút èlt vele. Mèg Slay helyett kellene vki ès akkor stabil trió lehetne ott hátul.
2 hónapja
Pont olyan W lett amilyet vártunk 🤪

Azèrt Sirianninak nem kellene a közönsègnek kidumálnia...kezdem èn is unni az arcoskodásait....

A sèrülteknek gyógyulást!
2 hónapja
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 779 — Eagles fan
Nem látom az áttörést az O#-ben. Ugyanaz a fos. Mintha vissza lenne fogva ez az egység. Pár villanásból azért látszik, hogy sokkal több van ebben.
Két pozitívum azért van:
1. Nem adták el a labdát (ez maradhatna)
2. Kezdenek szerephez jutni az elkapók AJ és Smith mögött. (ez is)

Ok van még egy. Calcaterra.

D# hozta a kötelezőt.Illetve ez volt a minimum a Browns O# -el szemben.

Eliottba öntsön valaki lelket. Látszott, hogy ez a blokkolt - visszahordott TD mély nyomot hagyott benne. 😊

Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
2 hónapja
Legyen úgy ès legyen pozitív hozadèka a pályán:

www.si.com/nfl/eagles/news/eagles-quarterback-has-moment-of-harmony-with-nick-sirianni-ed9
2 hónapja
LJ ès valószínűleg AJ ès DS is játszik. Minden tisztelettel de kötelező win, lehetőleg meggyőző játèkkal. Ha Watsonból vagy valamelyik futóból megint MVPt csinál a vèdelem akkor mehet mindenki merre lát....
2 hónapja
Állítólag DeJean kezd Maddox helyett. Ideje volt a váltásnak.
mustaine
Pont megelőztèl 😉
2 hónapja
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 245 — Chalk Dawk fan
Állítólag DeJean kezd Maddox helyett. Ideje volt a váltásnak.

2 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Nem kár érte, nálunk sem volt jó játékos.
mustaine
Mèg egyszer megkèrdem de tènyleg, mièrt ès miótá lettèl Tampás (is)??? Ha megtisztelő választ kaphatok,🙏 csak èrdekel 😉
dande2
Baker Mayfieldnek senki nem tud ellenálni 😀
2 hónapja
mustaine
Mèg egyszer megkèrdem de tènyleg, mièrt ès miótá lettèl Tampás (is)??? Ha megtisztelő választ kaphatok,🙏 csak èrdekel 😉
2 hónapja
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 245 — Chalk Dawk fan

2 hónapja
Eagles are releasing former Pro-Bowl LB Devin White. The 26-year-old White has not played in a game this season after signing a one-year deal with Philadelphia this past offseason.
KeyG
Sejtettem hogy valami ilyesmi jön, nem tudom mi történt ott a 3. előszezon meccs környékén, nagyon sajnálom mert nagyon bíztam benne anno a draftját is szerettem volna. Persze Lavonte David mellett "könnyű" dolga volt 😔

Szerkesztette: dande2
2 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 657
Eagles are releasing former Pro-Bowl LB Devin White. The 26-year-old White has not played in a game this season after signing a one-year deal with Philadelphia this past offseason.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 hónapja
Az ember aki kb a legtöbbet nyert Chip Kelly kirúgásával

2 hónapja
Hopp Salehet kidobta a Jets jöhet gyorsan DCnek vagy segèd DCnek annak lehet nem lenne rossz😛
dande2
Nem kéne annyit cuccozni, sokat álmodozol tőle 😀

| Nehogy megsértődj 😊 |
Shawn84
Mert megszoktam 🤪🥳🥳🥳🙏
2 hónapja
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Hopp Salehet kidobta a Jets jöhet gyorsan DCnek vagy segèd DCnek annak lehet nem lenne rossz😛
dande2
Nem kéne annyit cuccozni, sokat álmodozol tőle 😀

| Nehogy megsértődj 😊 |

Szerkesztette: Shawn84
2 hónapja
2 hónapja
| inkább hagyjuk bezzeg ha mi adtunk volna el 3 labdát.... |
2 hónapja
Hát ez egy "pocsèk" bye week egyelőre mèg a Steelers menthet esetleg valamit....😏
  Felkapott fórum témák