MrMiksa

Philadelphia Eagles

MrMiksa
Lakhely
Zalaegerszeg
Utoljára láttuk
1 órája
Regisztrált
több mint 8 éve
Fórum hozzászólások
3 489


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 órája
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Ez most csak azért èrdekes mert jól látszik milyen rotáció ès ami fontos minősègi rotáció van a DLben. Ha vissza emlèkszünk anno a SB győzelmünknek is ez volt egyik kulcsa. Reméljük ez így folytatódik tovább.


dande2
Davis csak 6 snapet volt fent? Nem is figyeltem. Nem volt rá szükség, és így inkább még pihentették, vagy valami történt vele ismét?
20 órája
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Ugyanennyi yardot hozott volna, ha Hurts fut még 3 lépést... Erre eldobja a visszafelé futó elkapónak...
20 órája
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Értem én, hogy hozzáértek, de nem igaz, hogy Watkins ezt megint nem bírta elkapni...
20 órája
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Jó estét! MVP! 😁
7 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
A következő kèt meccset a lehető legnagyobb nyugalommal várom (majd közbe 🤪) a lènyeg, hogy Hurts, Sanders jól játszon, ne sèrüljön meg senki, ès ha nyerünk az már csak ráadás😀 😀

Fly Eagles fly! 😊
dande2
Nem értelek, de sebaj... 🙂
14 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
A Colts ellen könnyű volt. Majd akkor, ha jön a Packers!
nagylaza, főpohárnok
Könnyű?! 😀😀
14 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
3 szekk, aztán jóccakát
MrMiksa
akkor negyedikre megdobják a hosszút aszondod?
eaglesmcnabb
😱😱
14 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
3 szekk, aztán jóccakát
14 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
2pontosra!! 😆
14 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Na ezaz séf!

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 4 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Hahó gyerekek mi van itt? Csoport ellenfél qb igazolás? Mock draft? Kit húzzatok?
Ez valami januári megszokásból maradt?? 😊
Semmi hogy állítsuk meg Bradyt Gronkot? Chip Kelly tippjei? Blount tud-e Patses titkokat meg ilyesmi?
vpi
Én úgy érzem, hogy inkább az segít az általános hangulatomon, ha megpróbálom elterelni a gondolataimat a vasárnap/hétfői napról. Ez persze rohadt nehéz, mert férfi létemre többet gondolok a sb-re, mint a szexre, ami gondolom nem szorul magyarázatra senki számára 😀 Rohadt feszült vagyok, de nem a rossz értelemben, inkább csak a nehezen múló napok miatt, nem pedig az eredmény miatt 😊 A meccsel kapcsolatban magabiztosságot érzek. Ez számomra is meglepő, de valahogy érzem az erőt a csapatban, hogy ezt a Pats-Brady-Belichick hegemóniát megtörje végre. Remélem ezt a Pats fanok nem veszik trollkodásnak. Wentz beállt "qb coach-nak", ami szerintem Folesra és a csapatra is pozitív hatással van. Szerintem tuti felér a meccseken egy 13. playerel. Jó volt látni a Vikes ellen, ahogy együtt élt és dolgozott a csapattal. A taktikát és a nagy feladatot, ami Brady semlegesítését illeti, azt DP-re és JS-ra hagynám, ők biztosan tudják már 2 hete, hogy mit kell játszanunk. Én nagyon bízom bennük. Szóval szerintem meglesz ez srácok!!! 😊 Eagles! Eagles! Eagles! 😊
több mint 6 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Már csak egy boys zakó hiányzik a tökéletes estémhez 😊
több mint 3 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Ez így van, nem kérdés, 😉 csak próbálok valami pozitívat is keresni. 😊
dande
Ja én is, de nincs. 😀
Ha javítjuk a hibákat akkor lesz...akkor ez a Dallas is simán verhető lenne.
Greengo
Csak fel kellett volna javulnunk a Jets szintjére, és meglett volna 😊
több mint 8 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Sziasztok!
Akkor szeretném ezt a témát lezárni azzal, hogy elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel a postommal megbántottam.Nem leszólni szerettem volna a blogot, csak egy nagyon picit csalódottnak éreztem magam, amikor újra csak ennyit tudtam olvasni a kedvenc csapatomról. Sajnos az az én tudatlanságom, hogy nem voltam vele tisztában, hogy ez az oldal hogyan működik, és azzal sem, amit a készítők leírtak a válaszokban. Elismerem, hogy nem volt jogos, amit írtam, de ezt tudjátok be annak, hogy az utóbbi években nagyon megszerettem ezt a sportot, azon belül pedig az Eagles csapatát, és éhes vagyok minden infóra, ami hétről hétre történik. Ez a csapat szeretete miatt van. Ezen kívül szeretek is ide tartozni, a legjobb közösség szerintem ez a topik, örülök, hogy a részese lehetek. A blog készítőitől pedig elnézést kérek, továbbra is várom az újabb cikkeket, ha az csak heti 1, akkor annak fogok örülni, mert tudni fogom, hogy az miért lett annyi. További jó munkát kívánok nektek hozzá!
több mint 2 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Nem gondoltam volna, hogy a meccs utan kicsit is csalodott leszek, hiszen a csapat (egesz evben) eron felul teljesitett. Most azert van egy kis hianyerzetem Wentz miatt.
Bar azokat az idiotakat nem ertem, akik a mostani seruleset a serulekenysegnek tudjak be.
hden
Szerintem nem a sérülékenységének tudják be, hanem inkább őt hibáztatják sokan. Amiben valljuk be, van is valami. Másodszor megy rá a saját ostobaságára (bocsánat de még dühös vagyok az este miatt) a szezonja és lehet, hogy az egész csapat és sok millió szurkoló szezonja. A Rams elleni sérülésnél legalább td lett belőle, de most ez miért volt szükséges? Első és 10-nél 3 yardért a saját 20asodon minek? Miért? Értem, hogy ez a PO, de akkor is minek??? Futóvá válik a QB, fejjel előre vetődik, ilyenkor az összes védő az ő vérét akarja, és büntetni akar azonnal. Főleg egy Clowney-féle játékos. Nem hiszem, hogy sérülést akart volna okozni, de a földbe akarta döngölni és meg akarta büntetni Wentzet, aki ezt a lehetőséget tálcán kínálta. Szabályos vagy szabálytalan, nem mindegy?? Ha az, ha nem, sajnos megtörtént, mert megadta ennek az esélyét. Ha kapunk 15 yardot meg Clowney egy 40ezres csekket, az rajtunk nem segít, mert attól még a fr.QBnk lesérült és mehetett megint a levesbe 2 play után. Bocsi de én ezt a meccset nehezen emésztem meg, inkább nem írkálok amíg le nem higgadok.
több mint 4 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Mondjuk most nem csak engem piszkálnak hogy sírok 😛. Tudom sekély kéj 😊
dande
Én nem sírok, én hisztizek 😂
21 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
No kèrem a Packerstől egy kis meglepi segítség 😊 Aztán kèt meccs múlva meglátjuk mire megyünk mi ellenük 😛
dande2
Nem ertem minden heten ezt a jajj kapjon ki mindenki. 3 meccs elonyotok van full egészséges a csapat legnagyobb contender. Ennel eselyesebbek nem lesztek.
Blevi
Naná, hogy akkor is kapjon ki mindneki! A 3 másik alap... A Saints meg pláne! 😀
2 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
A 2 elég komoly edzői hiba mellett se menjünk el a győzelmi mámorban, mert könnyen végzetes lehetett volna. 14:29-nél a td után rámentünk a 2pontosra ahelyett, hogy 30 ponttal bebiztosítottuk volna, hogy 2td-vel és 2 kétpontossal is csak x-re foghasson meg minket a Jags.
Majd a végén a biztos mezőnygól és a biztos győzelem helyett rámentünk negyedikre, és meghagytuk a lehetőséget az egyenlítésre. Számomra Érthetetlen volt a 2 döntés.
több mint 1 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Nem értem miért van elkönyvelve, és egyes embereknél kőbe vésve, hogy Hurts alkalmatlan mindenre, nem lehet rá építeni, "bust" stb... Azért, mert első nfl évében, játszott 4 (2+2 fél) meccsen, amiből 3x kikaptunk? Na bumm, és akkor mi van? Egy ilyen fos szezon utolsó 4 meccsére beállni nem lehet túlságosan felemelő érzés, főleg, hogy kimondva, kimondatlanul a végén már a jobb draft pozíció volt a cél. 2021 így is egy totál nulláról építkező év lesz, miért ne lehetne neki esélyt adni? Sőt miért ne lehetne ő a jövő ebben a csapatban? Miért ne fejlődhetne tanulható dolgokban egy új stábbal, új edzőkkel új rendszerben? Miből gondolja azt bárki is, hogy Wentz-el jobb lett volna folytatni, és kezdőként számítani rá? Szerintem előre ne károgjunk, nézzük meg mit tud, semmi nem áll vagy bukik ezen egy ilyen szezonban. Ha bejön, akkor jackpot, ha nem, akkor megy a levesbe, ennyi. Én azért fogok drukkolni, hogy nagy jövője legyen nálunk.
több mint 1 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 489
Újra érzem, hogy van értelme élni! 😀