MrMiksa

Philadelphia Eagles

MrMiksa
Lakhely
Zalaegerszeg
Utoljára láttuk
6 órája
Regisztrált
több mint 7 éve
Fórum hozzászólások
3 342


Utolsó 10 fórum hozzászólás

1 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Nem értem miért van elkönyvelve, és egyes embereknél kőbe vésve, hogy Hurts alkalmatlan mindenre, nem lehet rá építeni, "bust" stb... Azért, mert első nfl évében, játszott 4 (2+2 fél) meccsen, amiből 3x kikaptunk? Na bumm, és akkor mi van? Egy ilyen fos szezon utolsó 4 meccsére beállni nem lehet túlságosan felemelő érzés, főleg, hogy kimondva, kimondatlanul a végén már a jobb draft pozíció volt a cél. 2021 így is egy totál nulláról építkező év lesz, miért ne lehetne neki esélyt adni? Sőt miért ne lehetne ő a jövő ebben a csapatban? Miért ne fejlődhetne tanulható dolgokban egy új stábbal, új edzőkkel új rendszerben? Miből gondolja azt bárki is, hogy Wentz-el jobb lett volna folytatni, és kezdőként számítani rá? Szerintem előre ne károgjunk, nézzük meg mit tud, semmi nem áll vagy bukik ezen egy ilyen szezonban. Ha bejön, akkor jackpot, ha nem, akkor megy a levesbe, ennyi. Én azért fogok drukkolni, hogy nagy jövője legyen nálunk.
2 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Ertz is távozik jó van.... az utolsó kapcsolja le a lámpát..... Rohadtul utálom, hogy csak azokat nem tudtuk, tudjuk megbecsülni akiket igazán kellett volna....

Ne jöjjön senki azzal, hogy szr éve volt meg öreg, meg pénz stb.... Kinek nem volt tavaly szr éve s 31 még nagyon nem öreg... Goederttel simán lehettek volna a liga legjobb TEduója...
Mindegy hagyjuk...

Egyébként Sirianni annyit mondott (mi más mondott volna) még nem tudja ki lesz a kezdő QB...
dande
Kb tavaly óta tudjuk, hogy ez volt az utolsó éve nálunk. Szerintem ez kihatással volt a játékára is, valószínüleg ez is közrejátszott a szar évében. Innentől kezdve az érzelmeket félre kell tenni, és a jótékonysági szerződéseket el kell felejteni. Nagyon más szempontok alapján fog zajlani a következő pár év sajnos.
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Úgy tűnik Duce Staley is erős jelölt lehet.

 www.nbcsports.com/philadelphia/eagles/malcolm-jenkins-duce-staley-eagles-head-coach-jeff-lurie-doug-pederson

Örülnék neki, megérdemelné a lehetőséget. Reméljük jó stábot tudna összehozni.

Rileyval kapcsolatban az a fő kérdés (amellett, hogy nem látok sok esélyt rá), hogy akkor mi lesz Wentzel? Nem biztos, hogy Hurtsel szemben akkor nagyobb esélye lenne.
Nagy verseny lenne belőle a TC-ben, már ha lesz.
dande
Nem tudom, most akkor házon belül vagy nem házon belül? Nem ez volt eddig a nagy probléma, és Lurie elutasítása DP-vel szemben? Megérdemelné, persze, én is sokmindent megérdemelnék... Most akkor kell a vérfrissítés vagy nem?
Amúgy meg amkor Staley-nek csak a futójátékunkkal kellett foglalkoznia, akkor kb 70%-ban ennek köszönhetően nyertünk egy SB-t, és liga 3.-ok voltunk a földön. A segédedzői titulus óta látványosan visszaestünk átlagos, vagy épp rosszabb szintre.
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Újra érzem, hogy van értelme élni! 😀
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Jobban örülnék, ha ennek a "nyomásnak" a hatására Lurie elgondolkodna, és mégis inkább DP-t küldené el, Wentz pedig maradna. Én a kezdő QB csere pártján álltam, amikor Wentz szar volt, de nem szeretném ha elengednénk. Szerintem DP sokkal több hibát követett el, és nálam teljesen bebizonyította, hogy alkalmatlan HC pózícióra. Sőt, egy teljes homály az ember SB ide vagy oda... Ha lenne OC, ő akkor is meghozná a szar döntéseit meccsek közben, amiből nagyon sok volt idén. Tényleg utálnám nézni jövőre a buta arcát a vonal mellett. (Szerencsére idén legalább a maszk valamennyire eltakarta...)
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Ki legyen kibaszva először?

Én Rosemanre szavazok, de ő akkora csókos Lurienál, hogy nem sok esélyt látok rá. A salary cap kuka, nyakunkon olyan veteránok, akik messze nem hozzák a fizetésüknek megfelelő teljesítményt, cserébe a keret mélysége bizonyos pozíciókban a 🐸 feneke alatt. A draftjaink is szánalmasan rosszak. Dougie P is repülhet, szinte biztos vagyok benne, hogy máshol kapna HC állást, talán +personnel jogokkal, amit lehet ő sem bánna.

A qb kérdésről a következő stáb dönthetne, én még nem mondanék le Wentzről. Egy-két év biztos kell a liga alján, amíg a sapit rendbe hozzák.
mustaine
Visszanézegettem én azokat a draftokat egyébként. Mikor is kapta vissza a jogot Howie? 2016-ban? Onnan azért egy pár kezdő játékost hoztunk, még azzal együtt is, hogy sokat adtunk az 1/2-ért.

2016: Wentz, Seumalo, Vaitai, Mills, McCalister, Walker, Countess, Smallwood
Lássuk be 8 húzásból 4 kezdő játékos. Ez nem számít rossznak, Coutess máshol jó kiegészítő volt, Smallwood is 1-2 szezonig tudott segíteni.

2017: Barnett, Jones, Douglas, Hollins, Pumphrey, Gerry, Gibson, Qualls
Az első 3 kezdő. Nem elit, de kezdő. Jones + Douglas az új csapatukban kurvajó, szóval nálam ez nem szar húzás, hanem szar edző. Gerry sajnos kezdő volt, de azért csere LB-nek nem rossz. Ez is 4 hasznos játékos, és ha úgy nézzük Hollins is jobb miamiban mint phillyben.

2018: Goedert, Maddox, Sweat, Mailata, Pryor
Goedert tök jó, Maddox idén szar de előtte 2 évet teljesen jól játszott, Sweat idén berobbant, Mailata is szerintem abszolút bevált LT poszton, és Pryor is használható OG. Ez egy jó class srácok!


2019: Dillard, Sanders, Arcega - Whiteside, Miller, Thorson
Na jó ez eddig elég fos. Sanders rendben van, persze Dillardot is korai leírni, benne még bízom, de JJ és a többiek, hát ez valóban kritikán aluli volt.

Az ideire még korai mondani, de több játékosnál is egyértelműen hiányolom a játékidőt. Bradley, Watkins, Wallace, Taylor, mindegyiknek többet kellett volna pályán töltenie idén mint amit kaptak.

Összességében azt mondom nem elit a draftunk, de több mint vállalható az elmúlt években. Persze van bőven hova fejlődni, de ahogyan említettem korábban is, szerint itt az edzőkkel volt és van a baj. Ha egy játékos elkerül máshová és ott jobb, az benne van. Na de ha ez 4-5 emberrel fordul elő, rövid idő alatt, akkor az egyértelműen az edzők felelőssége, merthát látjuk, hogy a tehetség nem tűnt el, csak tudni kell használni.

Szóval menjen a STÁB!
Shawn84
Szerintem itt azt is figyelembe kell venni, hogy melyik húzások váltak be, mert az 1.-2. körnek szerintem kötelezően kezdő szintnek kéne lennie. A többi hogy megragad-e, az már majdnem, hogy szerencse faktor, illetve a keret gyengesége is adhat rá okot. Mármint nem biztos, hog egy erősebb keretű csapatnál a felsoroltak szintén kezdők lennének. Végül az sem elhanyagolható, hogy hány olyan játékos van, aki elérhető volt számunkra is, és sokkal nagyobb tehetségek, mint akit mi húztunk. Tudom, ebben is van szerencse faktor...
Valahogy ezt a jó draft pozíciót nagyon meg kéne lovagolnunk, és most tényleg nagyot kéne húzni ezen, ha már íhy alakult.
Én nen fogom visszasírni, bárkit is zavar el Lurie a halál fszára... Na jó, Wentz elküldése azért nem tetszene, bármennyire is rossz volt idén. Amilyen szerencsénk van, vinné a Football Team, és ott megváltaná a világot... 😕
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
A mi cb-ink láttak már nfl meccset, hogy mi lenne a játékuk lényege?
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Az igen. Megkapta a Dallas. 😀 Mondjuk csóri Hurts amit balettezett ott a földön az nem kicsit volt szánalmas. 😀
Greengo
Utána meg jött az ember, és 2 előre tartott tenyérrel színlelte, hogy ő szeretné összeszedni 😀
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Hát ez brutál csúnya volt
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Stílusos lesz egy megalázó vereséggel kibaszatni a bandát

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 3 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Hahó gyerekek mi van itt? Csoport ellenfél qb igazolás? Mock draft? Kit húzzatok?
Ez valami januári megszokásból maradt?? 😊
Semmi hogy állítsuk meg Bradyt Gronkot? Chip Kelly tippjei? Blount tud-e Patses titkokat meg ilyesmi?
vpi
Én úgy érzem, hogy inkább az segít az általános hangulatomon, ha megpróbálom elterelni a gondolataimat a vasárnap/hétfői napról. Ez persze rohadt nehéz, mert férfi létemre többet gondolok a sb-re, mint a szexre, ami gondolom nem szorul magyarázatra senki számára 😀 Rohadt feszült vagyok, de nem a rossz értelemben, inkább csak a nehezen múló napok miatt, nem pedig az eredmény miatt 😊 A meccsel kapcsolatban magabiztosságot érzek. Ez számomra is meglepő, de valahogy érzem az erőt a csapatban, hogy ezt a Pats-Brady-Belichick hegemóniát megtörje végre. Remélem ezt a Pats fanok nem veszik trollkodásnak. Wentz beállt "qb coach-nak", ami szerintem Folesra és a csapatra is pozitív hatással van. Szerintem tuti felér a meccseken egy 13. playerel. Jó volt látni a Vikes ellen, ahogy együtt élt és dolgozott a csapattal. A taktikát és a nagy feladatot, ami Brady semlegesítését illeti, azt DP-re és JS-ra hagynám, ők biztosan tudják már 2 hete, hogy mit kell játszanunk. Én nagyon bízom bennük. Szóval szerintem meglesz ez srácok!!! 😊 Eagles! Eagles! Eagles! 😊
több mint 4 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Már csak egy boys zakó hiányzik a tökéletes estémhez 😊
több mint 1 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Ez így van, nem kérdés, 😉 csak próbálok valami pozitívat is keresni. 😊
dande
Ja én is, de nincs. 😀
Ha javítjuk a hibákat akkor lesz...akkor ez a Dallas is simán verhető lenne.
Greengo
Csak fel kellett volna javulnunk a Jets szintjére, és meglett volna 😊
több mint 6 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Sziasztok!
Akkor szeretném ezt a témát lezárni azzal, hogy elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel a postommal megbántottam.Nem leszólni szerettem volna a blogot, csak egy nagyon picit csalódottnak éreztem magam, amikor újra csak ennyit tudtam olvasni a kedvenc csapatomról. Sajnos az az én tudatlanságom, hogy nem voltam vele tisztában, hogy ez az oldal hogyan működik, és azzal sem, amit a készítők leírtak a válaszokban. Elismerem, hogy nem volt jogos, amit írtam, de ezt tudjátok be annak, hogy az utóbbi években nagyon megszerettem ezt a sportot, azon belül pedig az Eagles csapatát, és éhes vagyok minden infóra, ami hétről hétre történik. Ez a csapat szeretete miatt van. Ezen kívül szeretek is ide tartozni, a legjobb közösség szerintem ez a topik, örülök, hogy a részese lehetek. A blog készítőitől pedig elnézést kérek, továbbra is várom az újabb cikkeket, ha az csak heti 1, akkor annak fogok örülni, mert tudni fogom, hogy az miért lett annyi. További jó munkát kívánok nektek hozzá!
több mint 1 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Nem gondoltam volna, hogy a meccs utan kicsit is csalodott leszek, hiszen a csapat (egesz evben) eron felul teljesitett. Most azert van egy kis hianyerzetem Wentz miatt.
Bar azokat az idiotakat nem ertem, akik a mostani seruleset a serulekenysegnek tudjak be.
hden
Szerintem nem a sérülékenységének tudják be, hanem inkább őt hibáztatják sokan. Amiben valljuk be, van is valami. Másodszor megy rá a saját ostobaságára (bocsánat de még dühös vagyok az este miatt) a szezonja és lehet, hogy az egész csapat és sok millió szurkoló szezonja. A Rams elleni sérülésnél legalább td lett belőle, de most ez miért volt szükséges? Első és 10-nél 3 yardért a saját 20asodon minek? Miért? Értem, hogy ez a PO, de akkor is minek??? Futóvá válik a QB, fejjel előre vetődik, ilyenkor az összes védő az ő vérét akarja, és büntetni akar azonnal. Főleg egy Clowney-féle játékos. Nem hiszem, hogy sérülést akart volna okozni, de a földbe akarta döngölni és meg akarta büntetni Wentzet, aki ezt a lehetőséget tálcán kínálta. Szabályos vagy szabálytalan, nem mindegy?? Ha az, ha nem, sajnos megtörtént, mert megadta ennek az esélyét. Ha kapunk 15 yardot meg Clowney egy 40ezres csekket, az rajtunk nem segít, mert attól még a fr.QBnk lesérült és mehetett megint a levesbe 2 play után. Bocsi de én ezt a meccset nehezen emésztem meg, inkább nem írkálok amíg le nem higgadok.
több mint 2 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Mondjuk most nem csak engem piszkálnak hogy sírok 😛. Tudom sekély kéj 😊
dande
Én nem sírok, én hisztizek 😂
1 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Nem értem miért van elkönyvelve, és egyes embereknél kőbe vésve, hogy Hurts alkalmatlan mindenre, nem lehet rá építeni, "bust" stb... Azért, mert első nfl évében, játszott 4 (2+2 fél) meccsen, amiből 3x kikaptunk? Na bumm, és akkor mi van? Egy ilyen fos szezon utolsó 4 meccsére beállni nem lehet túlságosan felemelő érzés, főleg, hogy kimondva, kimondatlanul a végén már a jobb draft pozíció volt a cél. 2021 így is egy totál nulláról építkező év lesz, miért ne lehetne neki esélyt adni? Sőt miért ne lehetne ő a jövő ebben a csapatban? Miért ne fejlődhetne tanulható dolgokban egy új stábbal, új edzőkkel új rendszerben? Miből gondolja azt bárki is, hogy Wentz-el jobb lett volna folytatni, és kezdőként számítani rá? Szerintem előre ne károgjunk, nézzük meg mit tud, semmi nem áll vagy bukik ezen egy ilyen szezonban. Ha bejön, akkor jackpot, ha nem, akkor megy a levesbe, ennyi. Én azért fogok drukkolni, hogy nagy jövője legyen nálunk.
3 hónapja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Újra érzem, hogy van értelme élni! 😀
több mint 1 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Azért nekem kicsit fáj, amikor más csapatokban látom, hogy egy-egy nagyon jó LB milyen tacle-ket és milyen hatalmas munkát végez. Pl. Kuechly, Von Miller, Bobby Wagner, vagy hogy ne is menjünk messzire, Shaun Lee (jobb napjain) , vagy épp Wander Esch. Tudom, különböző rendszerekben játszanak, de akkor is irigykedem, hogy nálunk nincsenek ilyen volumenü LB-k. Nem biztos, hogy az olyan jó megoldás, hogy az ő munkájukat Jenkinsnek kell elvégeznie.
több mint 1 éve
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 342
Az elmúlt szezonban 24 nagy passzjátékot csináltak meg ellenünk..... Persze volt, aminek aztán nem volt jelentősége, illetve kompenzálni tudtuk, de ha ezt felére tudnânk mérsékelni, lehet, hogy megint SB közelbe lennénk....
dande
Ha rájátszásba kerülnénk jövőre, és minden meccsen több pontot szereznénk, mint amennyit kapunk, akkor mi lennénk a bajnokok.