NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Köze nem volt, de többen is oda mockolták 😀Nah Yankey csak előkerült...a 2. körből. 😊Chargers LTAzért sok köze nem volt a 2. körhöz. 😛Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Exum még bent van?kemény...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
hmmm.azóta nem játszott? 😊tavaly ilyenkor még igenShilkorNah Yankey csak előkerült...a 2. körből. 😊Chargers LTOda volt?ZoliZoltán
több mint 10 éve
hurráDave Dameseknek vagy kinek volt még a szezon után az első kör legvégén is a mockjában 😀Sixo67Nah Yankey csak előkerült...a 2. körből. 😊Chargers LTAzért sok köze nem volt a 2. körhöz. 😛Stez
akkor ő biza elsőkörös
több mint 10 éve
utcai cowboy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kiment Savage, ment az embere isGabrielInkább volt Savage Street embere, mint fordítva
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
tavaly ilyenkor még igenNah Yankey csak előkerült...a 2. körből. 😊Chargers LTOda volt?ZoliZoltán
több mint 10 éve
Dave Dameseknek vagy kinek volt még a szezon után az első kör legvégén is a mockjában 😀Nah Yankey csak előkerült...a 2. körből. 😊Chargers LTAzért sok köze nem volt a 2. körhöz. 😛Stez
több mint 10 éve
Gabriel
525
Kiment Savage, ment az embere is
több mint 10 éve
Devin Street Hoffman előtt 😕
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Nah Yankey csak előkerült...a 2. körből. 😊Chargers LTOda volt?
több mint 10 éve
Nah Yankey csak előkerült...a 2. körből. 😊Chargers LTAzért sok köze nem volt a 2. körhöz. 😛
több mint 10 éve
Nah Yankey csak előkerült...a 2. körből. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Na!Ott is van a Guard! 😛
több mint 10 éve
Megmondtam, vagy megmondtam, hehe.Go Vikings!5 számot kérek!
több mint 10 éve
Amúgy sztem K. Edwards vagy a Yankey Doodle lesz a pickünk.😊Go Vikings!nem ma kezdted
több mint 10 éve
Megmondtam, vagy megmondtam, hehe.
több mint 10 éve
Yankey
több mint 10 éve
Csak a local herok kellenek a Jagsbe.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
hát igen, meglepi az embert, ha a Jax FO nem segghülyeA jax bpa-zik, itt a világvégebaggioNagy formában vagy a pickjeink után.iktriad