ARENA4
24 feliratkozó
4 napja
Ma is lesz bőven NCAA az Arena4-en, eredetileg 21-től ment volna felvételről a Sugar Bowl, a Notre Dame vs Georgia, de a halasztás miatt 22-től élőben közvetítjük majd! Előtte két másik ismétlés:11:00 Arizona State Sun Devils–Texas Longhorns, NCAA, rájátszás, 2. kör
15:00 Oregon Ducks–Ohio State Buckeyes, NCAA, rájátszás, 2. kör
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
Arena4-es kvartett 2025 első napján:15:00 Boise State Broncos–Penn State Nittany Lions, NCAA, rájátszás, 2. kör - felvételről
19:00 Arizona State Sun Devils–Texas Longhorns, NCAA, rájátszás, 2. kör, ÉLŐ
23:00 Oregon Ducks–Ohio State Buckeyes, NCAA, rájátszás, 2. kör, ÉLŐ
02:45 Georgia Bulldogs–Notre Dame Fighting Irish, NCAA, rájátszás, 2. kör, ÉLŐ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
Ma éjszaka az Arena4-en:01:30 Boise State Broncos–Penn State Nittany Lions, NCAA, rájátszás, 2. kör, ÉLŐ
BOWLDOG ÚJ ÉVET! Zsombival várunk minden szilveszterezőt!
Szerkesztette: r.baggio
---
9 napja
Arena4-en ma 11:15-től Birmingham Bowl felvételről, online pedig eredeti kommentárral:18:00 Nebraska Cornhuskers–Boston College Eagles, NCAA, Pinstripe Bowl, ÉLŐ
01:30 Colorado Buffaloes–BYU Cougars, NCAA, Alamo Bowl, ÉLŐ
---
10 napja
Mai arena4-es bowl-dupla:18:00 Navy Midshipmen–Oklahoma Sooners, NCAA, Armed Forces Bowl, ÉLŐ
21:30 Vanderbilt Commodores–Georgia Tech Yellow Jackets, NCAA, Birmingham Bowl, ÉLŐ
---
12 napja
A Netflixen a lefújást követően csak 3 órán át lesznek elérhetők a karácsonyi meccsek.update: USÁ-ban
shawnka
máshol 24 óra
13 napja
KeyG
9 857
Nekem a DAZN most is küldött emailt, hogy a holnapi meccsek lesznek a DAZN-on.Yupp.A Netflixen a lefújást követően csak 3 órán át lesznek elérhetők a karácsonyi meccsek.De akkor csak simán rámegyek az Netflixre ès menni fog? (van előfizu)
shawnka
dande2
shawnka
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
13 napja
Yupp.A Netflixen a lefújást követően csak 3 órán át lesznek elérhetők a karácsonyi meccsek.De akkor csak simán rámegyek az Netflixre ès menni fog? (van előfizu)
shawnka
dande2
13 napja
A Netflixen a lefújást követően csak 3 órán át lesznek elérhetők a karácsonyi meccsek.De akkor csak simán rámegyek az Netflixre ès menni fog? (van előfizu)
shawnka
13 napja
A Netflixen a lefújást követően csak 3 órán át lesznek elérhetők a karácsonyi meccsek.
14 napja
Mai online bowl-dupla:17:00 - MYRTLE BEACH BOWL [Conway SC], UTSA vs Coastal Carolina (NET4+)
20:30 - POTATO BOWL [Boise ID], Fresno State vs Northern Illinois (NET4+)
Egyik sem a hagyományos zöld gyepen 😊 én az utóbbin leszek bent
---
15 napja
Willie Parker
15 616
LG tv-re várható net4+ app fejlesztés, v felejtős kb örökre.Készen van hónapok óta, be van ragadva az LG-nél.
Nyilván LG okostévét kaptunk ajándékba.
Willie Parker
Nem tudjuk mikor fogják aktiválni.
shawnka
Na majd írok nekik panaszt🤓
15 napja
LG tv-re várható net4+ app fejlesztés, v felejtős kb örökre.Készen van hónapok óta, be van ragadva az LG-nél.
Nyilván LG okostévét kaptunk ajándékba.
Willie Parker
Nem tudjuk mikor fogják aktiválni.
15 napja
Willie Parker
15 616
LG tv-re várható net4+ app fejlesztés, v felejtős kb örökre.Nyilván LG okostévét kaptunk ajándékba.
17 napja
Ma éjszaka a Match4-en:02:00 Notre Dame Fighting Irish–Indiana Hoosiers, NCAA rájátszás, 1. kör, ÉLŐ
---
Holnap 18 órától SMU @ Penn State, majd Clemson @ Texas a net4+-on, aztán éjszaka Tennessee @ Ohio State az Arena4-en. Négyből három meccsen én szagértek majd, várom a kérdéseket, észrevételeket!
---
18 napja
egyébként gp-n lehet nézni a karácsonyi meccseket?
18 napja
KeyG
9 857
Tudom, hogy nem tudják adni, ezért írtam. 😀Mondjuk ezt a Netflixnek kell megköszönni.Mindigcsakaziggülsz 😄Ravenst már kiemelt főműsoridőben se adnak, amikor senki sincs, deaziggülsz mindig.
warr_b
Ó mit fogok én kapni. 😀
KeyG
zacknorb
18 napja
Mondjuk ezt a Netflixnek kell megköszönni.Mindigcsakaziggülsz 😄Ravenst már kiemelt főműsoridőben se adnak, amikor senki sincs, deaziggülsz mindig.
warr_b
Ó mit fogok én kapni. 😀
KeyG
18 napja
Így legalább többen látják majd, ahogy megtörjük a hosszú veretlenségi sorozatukat 😂Mindigcsakaziggülsz 😄Ravenst már kiemelt főműsoridőben se adnak, amikor senki sincs, deaziggülsz mindig.
warr_b
Ó mit fogok én kapni. 😀
KeyG
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
18 napja
KeyG
9 857
Mindigcsakaziggülsz 😄Ravenst már kiemelt főműsoridőben se adnak, amikor senki sincs, deaziggülsz mindig.
warr_b
Ó mit fogok én kapni. 😀
18 napja
Mindigcsakaziggülsz 😄
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
18 napja
20 napja
Kampman
28 695
A tévében nem volt meccs, online sem működött a stream, majd a linket is levették.A Vikings-Bears közvetítése miért alakult úgy, ahogy?mi törpént?
Kampman
NB2
A másik meccsen elvileg egy szóval sem utaltak rá, hogy mi volt a gond.
20 napja
A Vikings-Bears közvetítése miért alakult úgy, ahogy?mi törpént?
Kampman