ARENA4
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Izgibb lesz a Chiefs-Pats, meg korábban is kezdődik.
😀
Nyitunk egy tkom topikot 😀
Szerkesztette: YoungZeeZee
én értem, csak ugye amit most adnak ismétlésben is az lesz 😀Nyilván, bár nem gondolnám hogy az éjjeli meccseknek olyan szignifikáns nézettsége lenne, hogy mindig ezt kellene nézni.hááát, sztem a chiefs-pats több "rajongóval" rendelkezikEz szerintem hülye döntés, ha volt beleszólásuk a dologba és nem az nfl kavarta meg. A Chiefs 1 hete volt képernyőn, a Pats Newton nélkül nem túl karcos.Az Arena4-en műsorváltozás a mai programban: 01:05-től a Chiefs - Patriots mérkőzés kerül adásba a betervezett és 02:50-re elcsúsztatott Packers - Falcons helyett. #nflhu
— Kun Zsolt (@makamazsom) October 5, 2020
Negritis
Míg a másik meccs egy ponthaboru lehet két hof qb-val.
FLZOLI
Negritis
A legutóbb például sokkal jobb volt egy jó Billst látni mint sokadjára a Chiefst. Pláne, hogy utóbbi jó eséllyel januárban is képernyőn lesz. De mindegy ez csak egy vélemény 😊
#Minden hétre Broncos meccs!!4
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nyilván, bár nem gondolnám hogy az éjjeli meccseknek olyan szignifikáns nézettsége lenne, hogy mindig ezt kellene nézni.hááát, sztem a chiefs-pats több "rajongóval" rendelkezikEz szerintem hülye döntés, ha volt beleszólásuk a dologba és nem az nfl kavarta meg. A Chiefs 1 hete volt képernyőn, a Pats Newton nélkül nem túl karcos.Az Arena4-en műsorváltozás a mai programban: 01:05-től a Chiefs - Patriots mérkőzés kerül adásba a betervezett és 02:50-re elcsúsztatott Packers - Falcons helyett. #nflhu
Negritis
FLZOLI
Negritis
A legutóbb például sokkal jobb volt egy jó Billst látni mint sokadjára a Chiefst. Pláne, hogy utóbbi jó eséllyel januárban is képernyőn lesz. De mindegy ez csak egy vélemény 😊
#Minden hétre Broncos meccs!!4
Jó lenne, de most még nincs meg. Amikor a spílert vezette be a tré, akkor is volt egy dátum, de már előtte 4-5 nappal elérhető volt. Gondolom ez valami technikai dolog lehet.No, elvileg holnap jön a tréhez. A tv-műsor alakult már vagy még mindég a facére írják ki reggelente az aznapi menetrendet?pont ezen filóztam, hgoy ugye 6-a kedd, tehát az MNF-et már elvben nézhetnék a trések?😊
megyerikrisz
NB2
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
No, elvileg holnap jön a tréhez. A tv-műsor alakult már vagy még mindég a facére írják ki reggelente az aznapi menetrendet?pont ezen filóztam, hgoy ugye 6-a kedd, tehát az MNF-et már elvben nézhetnék a trések?😊
megyerikrisz
hááát, sztem a chiefs-pats több "rajongóval" rendelkezikEz szerintem hülye döntés, ha volt beleszólásuk a dologba és nem az nfl kavarta meg. A Chiefs 1 hete volt képernyőn, a Pats Newton nélkül nem túl karcos.Az Arena4-en műsorváltozás a mai programban: 01:05-től a Chiefs - Patriots mérkőzés kerül adásba a betervezett és 02:50-re elcsúsztatott Packers - Falcons helyett. #nflhu
Negritis
FLZOLI
Ez szerintem hülye döntés, ha volt beleszólásuk a dologba és nem az nfl kavarta meg. A Chiefs 1 hete volt képernyőn, a Pats Newton nélkül nem túl karcos.Az Arena4-en műsorváltozás a mai programban: 01:05-től a Chiefs - Patriots mérkőzés kerül adásba a betervezett és 02:50-re elcsúsztatott Packers - Falcons helyett. #nflhu
Negritis
Az Arena4-en műsorváltozás a mai programban: 01:05-től a Chiefs - Patriots mérkőzés kerül adásba a betervezett és 02:50-re elcsúsztatott Packers - Falcons helyett. #nflhu
Köszi!JólKC-NE helyett mi lesz?Bills-Vegas (ha jól tudom)
NB2
steelwolf
shawnka
JólKC-NE helyett mi lesz?Bills-Vegas (ha jól tudom)
NB2
steelwolf
KC-NE helyett mi lesz?Bills-Vegas (ha jól tudom)
NB2
Pöcs volt, pöcs is maradt, csak míg régebben volt pár szórakoztató, szakmailag megfelelő megnyilvánulása, mostanra már nem igazán.Ott nyilván igen, de normális cikket régen írt már, mindegyiknek ugyanaz a borongós, kihaénnem hangulata van, egy önjelölt megmondóember lett.Nemtom, szerintem igaza van. Minősíthetetlen sokszor ami facebookon megy commentekben.Amúgy nekem Sixx tetszett facebookon, amikor szembesült a hisztiáradattal:Vicces, amikor sixx fintorog a kommentelőkön, az arrogáns, lekezelő, követelőző stílust az online világban ő és indexes barátai terjesztették el igazán széles körben.
"A magyar sportrajongo eleg fura szerzet. Mindent akar latni, hd-ben, egyszerre online es a teveben is, akkor ismetelve, amikor neki tetszik, online termeszetesen ingyen, visszanezheto formaban, azzal a kommentatorral, akit o szeret, azon a sportteven, amin o akarja, es reklammentesen. WTF???"
tenorx
Hogy egy Galuska helyett egy ilyen ember a kvázi szóvivője a csatornának, az is kurva sokat elárul az utóbbi hónapok zülléséről.
Kampman
tenorx
megyerikrisz
Az index kultúra rovatának ótvarsága egyértelműen Sixx sara.
Ott nyilván igen, de normális cikket régen írt már, mindegyiknek ugyanaz a borongós, kihaénnem hangulata van, egy önjelölt megmondóember lett.Nemtom, szerintem igaza van. Minősíthetetlen sokszor ami facebookon megy commentekben.Amúgy nekem Sixx tetszett facebookon, amikor szembesült a hisztiáradattal:Vicces, amikor sixx fintorog a kommentelőkön, az arrogáns, lekezelő, követelőző stílust az online világban ő és indexes barátai terjesztették el igazán széles körben.
"A magyar sportrajongo eleg fura szerzet. Mindent akar latni, hd-ben, egyszerre online es a teveben is, akkor ismetelve, amikor neki tetszik, online termeszetesen ingyen, visszanezheto formaban, azzal a kommentatorral, akit o szeret, azon a sportteven, amin o akarja, es reklammentesen. WTF???"
tenorx
Hogy egy Galuska helyett egy ilyen ember a kvázi szóvivője a csatornának, az is kurva sokat elárul az utóbbi hónapok zülléséről.
Kampman
tenorx
De ez nem az igazságról szól, vélemenyek ütköznek, nem a bíróságon vagyunk.Olvasd el a facebookon a commenteket.Ezt állítod.Nemtom, szerintem igaza van. Minősíthetetlen sokszor ami facebookon megy commentekben.Amúgy nekem Sixx tetszett facebookon, amikor szembesült a hisztiáradattal:Vicces, amikor sixx fintorog a kommentelőkön, az arrogáns, lekezelő, követelőző stílust az online világban ő és indexes barátai terjesztették el igazán széles körben.
tenorx
Kampman
tenorx
De mivel bizonyítod?
Sobri Jóska
Megpróbálhatsz belém állni Sobri, de attól még nem neked van itt igazad 😊
tenorx
Ezt az üzenetet próbálom áttolni.
Olvasd el a facebookon a commenteket.Ezt állítod.Nemtom, szerintem igaza van. Minősíthetetlen sokszor ami facebookon megy commentekben.Amúgy nekem Sixx tetszett facebookon, amikor szembesült a hisztiáradattal:Vicces, amikor sixx fintorog a kommentelőkön, az arrogáns, lekezelő, követelőző stílust az online világban ő és indexes barátai terjesztették el igazán széles körben.
tenorx
Kampman
tenorx
De mivel bizonyítod?
Sobri Jóska
Megpróbálhatsz belém állni Sobri, de attól még nem neked van itt igazad 😊
az emberek csak annyit kértek ami eddig is megvolt nekikNemtom, szerintem igaza van. Minősíthetetlen sokszor ami facebookon megy commentekben.Amúgy nekem Sixx tetszett facebookon, amikor szembesült a hisztiáradattal:Vicces, amikor sixx fintorog a kommentelőkön, az arrogáns, lekezelő, követelőző stílust az online világban ő és indexes barátai terjesztették el igazán széles körben.
tenorx
Kampman
tenorx
szoval nem tudom mire van kiakadva a forma
Ezt állítod.Nemtom, szerintem igaza van. Minősíthetetlen sokszor ami facebookon megy commentekben.Amúgy nekem Sixx tetszett facebookon, amikor szembesült a hisztiáradattal:Vicces, amikor sixx fintorog a kommentelőkön, az arrogáns, lekezelő, követelőző stílust az online világban ő és indexes barátai terjesztették el igazán széles körben.
tenorx
Kampman
tenorx
De mivel bizonyítod?
Nemtom, szerintem igaza van. Minősíthetetlen sokszor ami facebookon megy commentekben.Amúgy nekem Sixx tetszett facebookon, amikor szembesült a hisztiáradattal:Vicces, amikor sixx fintorog a kommentelőkön, az arrogáns, lekezelő, követelőző stílust az online világban ő és indexes barátai terjesztették el igazán széles körben.
tenorx
Kampman
Amúgy nekem Sixx tetszett facebookon, amikor szembesült a hisztiáradattal:Vicces, amikor sixx fintorog a kommentelőkön, az arrogáns, lekezelő, követelőző stílust az online világban ő és indexes barátai terjesztették el igazán széles körben.
tenorx
Megsaslom majd, mert jott valami hirlevel , mondjuk nem ezzel kapcsolatban, de be fogok menni hozzajuk 😀 aztan kideritem a dolgokat ezzel kapcsolatban is.Mondatam en h a telekomot kell innentol szidni 😀Nem, a hűségidő marad az eredeti. Nekem 175 forinttal kerül többe, viszont át kell váltani az otthoni net és vonalas telefon csomagot is, úgy állították be a rendszert, hogy másképp nem engedi. Változás nem lesz, úgy szolgáltatásban mint árban megegyezik az új az előzővel, csak a név változik. És 2-4 nap átfutási idővel kell kalkulálni. MT-azonosítót kértek, SMS - ben küldenek kódot, más nem kellett hozzá, chaten el tudtam intézni néhány perc alatt.
Szept 1 utani ujrakotes, gondolom a husegido ujraindul ? 😀
ZoliMP
megyerikrisz