Fantasy Olimpia

3 feliratkozó

5 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 914 — Chiefs GM
 docs.google.com/spreadsheets/d/1RYn366LKQpiOklnU9b_XqvRBEJ7aVFylbsXORsT_vjg/edit?usp=sharing

Nyenget korrekció: 1 bronzérem

Szerkesztette: somoskovig
16 órája
Amúgy nekem megfordult a fejemben, hogy 2 év múlva saját adatbázis alapján draftoljunk discordon a GM draft mintájára. Nyilván kell, aki vezeti, de lehet jobb lenne, mint ez a felület...
gabokocka
És akkor a top12 mintájára a pontozást is lehet customizálni.
zacknorb
Lényeg hogy somosra meg Igorra legyen majd valami penalty 😂
warr_b
Igor sehol sem lenne a kiskapuzása nélkül. 😊 Meg persze bemákolta a német szánkóst, és ezzel a váltó aranyat is egyben, ha a másik német páros maradt volna előrébb, mint az első futam után, az dupla szívás lett volna.

Mai napom viszont elég OP lett, top 12-ben 3 versenyzőm, 3 aranyérem, ebből 2re másfeles szorzó, fantasyben 4 emberem volt, 3 arany, 1 ezüst. 😊

17 órája
warr_b Washington Commanders 28 663 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy nekem megfordult a fejemben, hogy 2 év múlva saját adatbázis alapján draftoljunk discordon a GM draft mintájára. Nyilván kell, aki vezeti, de lehet jobb lenne, mint ez a felület...
gabokocka
zacknorb
Lényeg hogy somosra meg Igorra legyen majd valami penalty 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
17 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 165 — Kinek mit intézett a kormánya
gabokocka

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
18 órája
warr_b Washington Commanders 28 663 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Jól állok, mindhárom számban utolsó helyen 😂
warr_b
Ilyen Boe tippek után csodálkozol? 🤣😭
zacknorb
Én így írom a Bohnt.

18 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 165 — Kinek mit intézett a kormánya
Végre egy draftos arany!

Poloska vagyok.
19 órája
warr_b
Ilyen Boe tippek után csodálkozol? 🤣😭

Poloska vagyok.
19 órája

1 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 054 — Keep pounding
A szó, amit kerestek a teljesen átlátható és szinte folyamatosan up-to-date eredménykövető táblázatért, az a KÖSZÖNÖM! 😀

Egyébként meg figyelhetek oda, és szóljatok, ha gondot láttok, javítom.
somoskovig
Teljesen jogos.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
A szó, amit kerestek a teljesen átlátható és szinte folyamatosan up-to-date eredménykövető táblázatért, az a KÖSZÖNÖM! 😀

Egyébként meg figyeljetek oda, és szóljatok, ha gondot láttok, javítom.

Szerkesztette: somoskovig

1 napja
Langenhan/Taubitz szép dupla vpi-tól, nehogy aztán ez legyen a nyerő recept.... somos mákol, én csalok, többiek egyelőre sunnyognak/kivárnak 😊

Harrington meg sajna hüpphüpp, de nem volt messze az ihletett 15 pontos picktől 😕 ehelyett 4.5.... mindegy, jobb mint a semmi.

PS: amúgy zacknorb-nál nem jó a képlet, Sarrault-ra nem kapott pontot, M46-os cella somoskovig
Igor
Somos nálam már másodjára csalik xdd

Poloska vagyok.
1 napja
Köszi, javítottam!

Ja, nagy mák, hogy Shiffrinen bukott el a kb. tökéletes napom. 😀

1 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 663 — No 1 duplaszánkó fan
Langenhan/Taubitz szép dupla vpi-tól, nehogy aztán ez legyen a nyerő recept.... somos mákol, én csalok, többiek egyelőre sunnyognak/kivárnak 😊

Harrington meg sajna hüpphüpp, de nem volt messze az ihletett 15 pontos picktől 😕 ehelyett 4.5.... mindegy, jobb mint a semmi.

PS: amúgy zacknorb-nál nem jó a képlet, Sarrault-ra nem kapott pontot, M46-os cella @somoskovig

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
1 napja
Holnap fontos nap lehet fantasyben, Breezy, Aicher és Rast csapatkombiban, Perrot-Botn-Fillon-Maillet-Lagreid biatlonban, Eric Valnes sprint, Tauplitz szánkó, Hoerl (ha berakják) vegyes síugró csapat. Elvárás: 2 arany, 3-4 egyéb érem minimum, ideális esetben 3 arany, 5 egyéb érem. 😊
somoskovig
Nem látom a 2 aranyat se nagyon Tauplitz-en kívül, de hajrá.... és úgyis bemákolod valahogy, mint mindig 😛
Igor
Biatlon 1-1-1 érem, Aicher 1 ezüst, de azzal nem számoltam, hogy Shiffrin b*ssza el, ott inkább 1-1 arany és bronz kellett volna.

Tauplitz és Hoerl van még vissza, továbbra is jöhet a 2 arany és 4 egyéb érem ma.

2 napja
Legalább ennyi örömön van, hogy ez egy 20as

2 napja
Holnap fontos nap lehet fantasyben, Breezy, Aicher és Rast csapatkombiban, Perrot-Botn-Fillon-Maillet-Lagreid biatlonban, Eric Valnes sprint, Tauplitz szánkó, Hoerl (ha berakják) vegyes síugró csapat. Elvárás: 2 arany, 3-4 egyéb érem minimum, ideális esetben 3 arany, 5 egyéb érem. 😊
somoskovig
Nem látom a 2 aranyat se nagyon Tauplitz-en kívül, de hajrá.... és úgyis bemákolod valahogy, mint mindig 😛
Igor
Breezy es Shiffrin csapat kombinációban? Szerintem 1,2-es odds lehet rájuk kb.

2 napja
somoskovig

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
2 napja

2 napja
Top12ben majd pls Perrotnak is legyen beírva a tegnapi aranya, merci.
Értem hogy nagy steal a másfeles szorzója, de na😅
zacknorb
Pótolva. 😊

2 napja
Top12ben majd pls Perrotnak is legyen beírva a tegnapi aranya, merci.
Értem hogy nagy steal a másfeles szorzója, de na😅

Poloska vagyok.
2 napja
A tökéletes forgatókönyv, von Allmenék nyertek (aki top 12-ben 1,5x szorzóval van nálam, és a sima fantasyben is), Meillard második, aki szintén nálam fantasyben, ebből a versenyből ennél többet nem lehetett kihozni. 😊

3 napja
Langenhan UDFA volt? Az kemény, két arany...

3 napja
xdd, nem tudom ki draftolta korán Nyengetet, de nekem jóvá lett írva a bronza
Akkor vagy a duplacatenek is, vagy az enyémet veszi eredetinek
😀
zacknorb
Neki nem lett (dawyd draftolta).

Mi legyen, megpróbáljam módosítani a kereteket, vagy majd a végén átszámoljuk?
somoskovig
Sztem jegyezd fel lábjegyzetbe és a végén korrigáljunk.

3 napja
Hát, ez a német szánkópáros nem volt egy krva jó ötlet az edzésidők alapján, wtf...
Igor
Viszont a jokerrel meg a 1,5x Bates szorzóval a TOP 12-t te fogod vezetni ma, ha nyernek az amcsik.
somoskovig
1) ha.....
2) vagyis igazából csak a kiskapu megtalálásában vagyok jó... thx 😊
Igor
Tapasztalataim szerint minél jobban sírsz, annál jobb helyen leszel a végén, szóval ne drámázz 😀

3 napja
Hát, ez a német szánkópáros nem volt egy krva jó ötlet az edzésidők alapján, wtf...
Igor
Viszont a jokerrel meg a 1,5x Bates szorzóval a TOP 12-t te fogod vezetni ma, ha nyernek az amcsik.
somoskovig
1) ha.....
2) vagyis igazából csak a kiskapu megtalálásában vagyok jó... thx 😊

3 napja
xdd, nem tudom ki draftolta korán Nyengetet, de nekem jóvá lett írva a bronza
Akkor vagy a duplacatenek is, vagy az enyémet veszi eredetinek
😀
zacknorb
Neki nem lett (dawyd draftolta).

Mi legyen, megpróbáljam módosítani a kereteket, vagy majd a végén átszámoljuk?