Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 14 éve
6860/gm :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Másodjára találtam platinumot meccs után természetesen 92es Favre aki be se fér 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na vettem 4 ultimatet3 edzős volt. egyik se píz növelő de voltak fasza playa-k. Freeney meg ilyesmi
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha felmész nyolc óránként megéri mert többet kapsz a Revenuebóltöbbet hoz vissza, mint amennyit elvisz 😉 😀kaszoNem baj, mostmár hű leszek az elvemhez miszerent nem nyitok addig ulti packot amíg nem lesz valami normális akció. 😀 Hiába a lassan 500k, a double weekend, meg hamarosan az acsikból +100k. 😀 Stadiont se fejlesztem előre, majd szép sorban, úgyis ráérek. 😊 Már megszoktam, hogy sok pénzem van. 😊süti
több mint 14 éve
többet hoz vissza, mint amennyit elvisz 😉 😀kaszoNem baj, mostmár hű leszek az elvemhez miszerent nem nyitok addig ulti packot amíg nem lesz valami normális akció. 😀 Hiába a lassan 500k, a double weekend, meg hamarosan az acsikból +100k. 😀 Stadiont se fejlesztem előre, majd szép sorban, úgyis ráérek. 😊 Már megszoktam, hogy sok pénzem van. 😊
több mint 14 éve
...de PL3 egy rakat pénzt elvisz...sütitöbbet hoz vissza, mint amennyit elvisz 😉 😀
több mint 14 éve
Király, egy újabb értelmetlen ulti, elegem van...

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Ratingem 93-as és van 3 LE kártyám meg Sean Paytonom. Viszont így, hogy egy nap csak egy meccset lehet játszani felejtős. Pedig milyen büszke voltam magamra, mikor kitaláltam, hogy 4 nap alatt letudom az egészet és így csak egyszer kell aktiválni a játékosokat és Paytont... 😀
Drabin: Teljesen random nyomja be az edzőket szerintem érdemes próbálkozni. Én is el akartam költeni ulti packokra a pénzt, hátha bejön Tomlin, de PL3 egy rakat pénzt elvisz, úgyhogy inkább maradok majd Harbough-nál.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Aki mostanában nyitott Ulti-t adott ki edzőt? mert se harbough-m se tomlinom de van100 ticket és 600ropim aztán ha beadna egy pénzes edzőt az jól jönne a hétvégére. viszont ha nem akkor nem baszom el a pézt. köszi előre is
több mint 14 éve
PL3-on nem lehet "végigszaladni", mert csak napi egy meccset enged játszani 😀de én hozzákezdenék a helyedben, nekem is ilyesmi ratingom volt amikor nekiindultam, aztán most már 7 meccsel a vége előtt 96-os vagyok 😊 szerintem legelején egyből húzd fel a stadiont teljesen, aztán a maradékból+nyereményből nyugodtan veheted a packokat, nem kell számolgatni 😊
több mint 14 éve
gondolom maxon van neki a practice 😊Big Al a fedélzeten, de sajnos így is maradt a 93-as rating.Szerintem nyugodtan neki kezdhetsz, egy ulti pakktól úgyse javulna annyit a csapatod. Vége felé már 105ös csapatok ellen kell tolni, ilyen 5-6 KR TD szinte alap. Hanyas a ratinged?peti46
PL3-nál hiába Gates az egyetlen elite TE kártya, de sose volt szimpatikus, így inkább Revist választottam.
Azon agyalok, hogy most végig kéne szaladnom a PL3-on, mert fanom van 135k, coinsom 450k, így azzal nem lenne gond. Viszont viszonylag gyenge a csapatom, és addig még nincs valami akció meg nem akarok ulti packot venni... 😀 :/süti
több mint 14 éve
peti46
124
Big Al a fedélzeten, de sajnos így is maradt a 93-as rating.Szerintem nyugodtan neki kezdhetsz, egy ulti pakktól úgyse javulna annyit a csapatod. Vége felé már 105ös csapatok ellen kell tolni, ilyen 5-6 KR TD szinte alap. Hanyas a ratinged?
PL3-nál hiába Gates az egyetlen elite TE kártya, de sose volt szimpatikus, így inkább Revist választottam.
Azon agyalok, hogy most végig kéne szaladnom a PL3-on, mert fanom van 135k, coinsom 450k, így azzal nem lenne gond. Viszont viszonylag gyenge a csapatom, és addig még nincs valami akció meg nem akarok ulti packot venni... 😀 :/süti

több mint 14 éve
peti46
124
Na most akkor lehet beelőzől 😀 Van valaki level 68 felett, vagy én vagyok a legkockább? 😂Uhh de jó Double Coin Weekend lesz és most van 61 ticketem 😊habibnekem 100 körül, és ott lapul Tomlin is :cool:Szobi22

több mint 14 éve
Playfish hacket keresnék a játékhoz.. :rolleyes:Emericokeressél

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Playfish hacket keresnék a játékhoz.. :rolleyes:
több mint 14 éve
Big Al a fedélzeten, de sajnos így is maradt a 93-as rating.PL3-nál hiába Gates az egyetlen elite TE kártya, de sose volt szimpatikus, így inkább Revist választottam.
Azon agyalok, hogy most végig kéne szaladnom a PL3-on, mert fanom van 135k, coinsom 450k, így azzal nem lenne gond. Viszont viszonylag gyenge a csapatom, és addig még nincs valami akció meg nem akarok ulti packot venni... 😀 :/
több mint 14 éve
Mi az istenért gyűjtögettek ticketet 😛 Nekem unalmas lenne a játék, ha nem tudnék minden nap 10-15öt játszani 😀tenorxAz a szép, hogy ezt 100 ticket mellett is megteszem. Jön a 4 alap + 3 a scrimmage miatt+giftek (210friend) . Így minden nap jön egy rakás, az összegyűjtött meg nem fogy.

több mint 14 éve
Na végre egy aránylag jó pack 😊
Rivers a QB-m ráadásul collectionben is megvan
Joseph egy 92-est váltott
Seymour Smitht aki 90-es
a többi collection
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Elnyomtam 21-0nál a Ravens, 28-30 lett. Ezzel buktam 2 ticketet sajna 😕
több mint 14 éve
teljesen fölösleges instant replayt nyomni, a határidő lejártáig annyiszor játszod újra a meccset, ahányszor akarod, és ahogy nyersz, törlődik a vereség 😉Bears ellen kikaptam :/ ha most nyomok Instant replayt akkor az 1 LOSS bent marad és vége a Gates-ért folyó küzdelmemnek? 😮Lakilejatszod ismet a meccset akkor, ha replayt nyomsz
ha nyersz, eltunik a veresegStez
több mint 14 éve
Én is csak azért spájzoltam be a ticketekből mert írta mindenki, hogy jó ha van PL2-re, de nem volt rá szükségem, így van 100 és megvan Harbough is. 😊 Legalább jól indul majd a PL3. 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
PLayfish hackkel nem lenne olyan uncsi 😀
több mint 14 éve
Mi az istenért gyűjtögettek ticketet 😛 Nekem unalmas lenne a játék, ha nem tudnék minden nap 10-15öt játszani 😀tenorxnekem igy is unalmas mar
több mint 14 éve
Mi az istenért gyűjtögettek ticketet 😛 Nekem unalmas lenne a játék, ha nem tudnék minden nap 10-15öt játszani 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ti valami playfish hackkel nyomjátok?100 ticket...