Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 15 éve
Lehet venni kellene még egyet 😀MevÉn vettem 2 packot is. Pro league 2 miatt spájzoltam, így volt 470k-m. Viszont most jól rá is b*sztam.
A 2 packból 96-os Snee váltott egy 83-ast, a 88-as Sedrick Ellis pedig egy 79-est... jött még egy 84 LE Samuel az összes többi kártya meg ment a kollekcióba... Nem egy jó kör, de a plusz contract cardokért megérte. Ha aktiválok mindenkit 96-ig feltudom vinni a ratingmet, így már csak összeszedem Big Alt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na hát sok új limited kártya, meg player of the week kártya örömére nyitottam egy ultimate-et 😀 Nem bántam meg. + contract cardok + todd haleyLehet venni kellene még egyet 😀
több mint 15 éve
Nekem még 306 gift kell az 1000hez, a többi achi már megvan a ticketeseken kívül.
több mint 15 éve
Na már csak 10 ismi kell a 100-hoz, ha meglesz megint tudok bontani egy ulti-t!Csak olyan lassan jelölnek vissza ezek a külföldiek, hogy nem győzöm kivárni 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ulti Pack:
+Bonus Card:

mindenki befért, úgyhogy nemvolt rossz nyitás! 😊 Winslow-nak külön örülök.
több mint 15 éve
Mindjárt én is bontok egyet, hátha jön valami!TE, S, CB ezek kellenének!
Na meg is van, soha rosszabbat!

Ochocinco is jól jött azért 😊 meg a +3 contract card is!
több mint 15 éve
Faxa persze h nem jött semmi azokból ami kéne :S Legalább 3 contract kártyát kaptam meg befért Dumervil.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
1 héten belül 3.szor jött bónusz kártyának DeSean és előtte is megvolt már faxa :S De legalább tudok nyitni egy ultimate packet amiben remélem jön már az a WR meg S ami kéne.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Welkert húztam Browns W után, hát persze, hogy csak a WR poszt az, ahol 95 alatti playa be sem fér..Akárhol máshol 92-es playa upgrade lett volna 😀
több mint 15 éve
Mikor lesz az akcióváltás? Mert megvan a pénz az ultimate-re, de várok, hátha jön olyan akció, hogy 20 ultimate kártyát adnak egy áráért vagy valami hasonló 😀szerdánként szoktak váltani
Meg mikor írják jóvá a 400 pontomat az SB tippemből? 😀Bruce

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Mikor lesz az akcióváltás? Mert megvan a pénz az ultimate-re, de várok, hátha jön olyan akció, hogy 20 ultimate kártyát adnak egy áráért vagy valami hasonló 😀Meg mikor írják jóvá a 400 pontomat az SB tippemből? 😀
több mint 15 éve

Még egy használhatatlan ultimate, már a harmadik egymás után amiben gyakorlatilag nincs upgrade.... Steven Jackson már megvan, White +1 upgrade és ennyi.
több mint 15 éve
Na, még egy buta kérdés akkor tőlem: csinálom a Pro League 2-t és kapom ezt a FA card rating pluszt, ez mire jó?deny79Szezon végén kapsz egy játékost. Annak az értékét növeled 4-el, ha időn belül teljesíted a csoportot. Ha mindet sikerül teljesítened, akkor kapsz a végén egy 99-es Big Alt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Na, még egy buta kérdés akkor tőlem: csinálom a Pro League 2-t és kapom ezt a FA card rating pluszt, ez mire jó?
több mint 15 éve
96-osként kikaptam egy 77-estől és maxon volt a practice pont 😀 zsíír
több mint 15 éve
Sziasztok!Aktuális csoport.
Pro 2 ben a számláló az aktuális csoportra mutatja az időt vagy a teljes lejátszásra?silent7939
több mint 15 éve
Sziasztok!Pro 2 ben a számláló az aktuális csoportra mutatja az időt vagy a teljes lejátszásra?
több mint 15 éve
Most nyitott Ultimate-ban no upgrade :/ mondjuk azután h nem volt benne ultimate card nem lepődök meg :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 15 éve
peti46
124
lol, a mai ultimate ugyanaz volt mint tegnap. Ja és eddig még csak olyanokat adott ultimatenek, akik már megvannak. Desean Jacksont már harmadszorra kaptam volna meg. 😂

több mint 15 éve
Na nyitok egy ultimate-t 😊
Rashean Mathis befért
Ruud befért
Cooper nem fért be
Rodgers leváltotta Riverset igaz ő is 94-es volt de nem baj 😀
Blalock is befért
Edzőt sajnos megint nem kaptam csak ticketet és nem nőt a ratingem :/
több mint 15 éve
mai bónusz kártya ismét ultimate, ismét nem fért be és még collectionbe is megvolt.
több mint 15 éve

Zsíír! Eddigi legjobb ultimate nyitásom.
BigBen Hennet váltotta.
Peppers egy 77-est.
Mathis egy 74-est.
Hanson és Ferguson is befértek, de csak 1-2 pontos upgrade.
több mint 15 éve
Store/My Stadium/Stadium2 - itt tudod megvenni a stadionhoz szükséges cuccokatpeti46Köszi 😊
több mint 15 éve
peti46
124
Store/My Stadium/Stadium2 - itt tudod megvenni a stadionhoz szükséges cuccokat

több mint 15 éve
SziasztokPro league 2 -ben mi az a Practice facilities? Nem tudok rájönni és igy nem tudok továb haladni.