Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
van új pro league 😊Szobi22ez is időre megy mint a 11-ben, mert akkor még nem fejezem be az 1-et
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most vettem egy 4-star packot és 5-ből 4 high card lett. Szóval igaz volt az a kijelentés itt régebben, hogy elég egy 4-star packot venni, nem kell az 5-re gyűjteni egy éven át. 😀bfrenkNekem meg már kurvára elegem van h veszem az ultikat és semmi fejlődés.1 platina DT van még a kezdőben, már nagyon ideges vagyok.Inkább kollekciózok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most vettem egy 4-star packot és 5-ből 4 high card lett. Szóval igaz volt az a kijelentés itt régebben, hogy elég egy 4-star packot venni, nem kell az 5-re gyűjteni egy éven át. 😀
több mint 13 éve
Na beírtam 5 kódot, ebből 3 invalid volt 1 nél megint feldobta ezt a "nem kaphatok" szöveget, az 5.nél nem és 20 perc után az email is megjött 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
így csináltam be is voltam lépve, a kamu adatokat is megadtam, csak utána dobott fel egy üzit h ma már nem kaphatok, pedig 0-n vagyok.FarkyMent PÜ
több mint 13 éve
így csináltam be is voltam lépve, a kamu adatokat is megadtam, csak utána dobott fel egy üzit h ma már nem kaphatok, pedig 0-n vagyok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem nem ad ilyen snickerses szart, mindig kiiírja h próbáljam hoplnap.FarkyIde beregelsz: http://www.slurpee.com/Rewards/
Azután belépsz és hozzákapcsolod mondjuk a facebookodiat, vagy Google, Yahoo, ott vannak az ikonok(Ez fontos!!!Most már így szűrik h naponta csak 3 pontot kaphass)
Azután rámész a Reward Score Exclusive Madden Superstars Reward on Facebook léghajóra.Megjelenik a képernyő, ahova be kell írni a kódot, utána Redeem.Azután megadsz vmi kamu adatot, OK Congrat!!Azután bemész a mailedbe és a spamek között lesz.Én freemailt használok, arra hamar megjön és mindig a spamben lesz 2 levél.Az egyikben lesz egy link, a végén számokkal!!!!Arra kattints rá, behozza a madden ablakot és kis idő múlva a játékban kiírja, hogy kaptál 3 Snickers pontot.Leokézod és örülsz!!!SNICKERS PAKKOT NEM AJÁNLOM, MÁR NEM ADNAK JÓ JÁTÉKOSOKAT!!! 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
7 napos bónusz után megkaptam Jonathan Vilma 91-es játékost. Kár, hogy már megvolt! Nem baj, collectionba tökéletes lesz! 😀
több mint 13 éve
nekem nem ad ilyen snickerses szart, mindig kiiírja h próbáljam hoplnap.
több mint 13 éve
kicsit feljebb van leírva 😊Még a 12 elején volt durva a snikers pakk, mikor naponta vettem és szinte csak 90+os volt benne 😀 Sajnos azóta már csak nagyon szarok vannak benne.Én a snikerst max contractra használom :cool: Most 96os a csapatom +2velEmericoHonnan a picsából van snickersed.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 547
Még a 12 elején volt durva a snikers pakk, mikor naponta vettem és szinte csak 90+os volt benne 😀 Sajnos azóta már csak nagyon szarok vannak benne.Én a snikerst max contractra használom :cool: Most 96os a csapatom +2velEmericoHonnan a picsából van snickersed.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Még a 12 elején volt durva a snikers pakk, mikor naponta vettem és szinte csak 90+os volt benne 😀 Sajnos azóta már csak nagyon szarok vannak benne.Én a snikerst max contractra használom :cool: Most 96os a csapatom +2vel
több mint 13 éve
97-es a LE Urlacherrel. de persze így is rendszeresen kikapok 89esektől..végre megvan az összes 1* packból megkapható játékos, mehetek tovább :cool:Szobi22hanyas csapatod van?kaszo
több mint 13 éve
végre megvan az összes 1* packból megkapható játékos, mehetek tovább :cool:Szobi22hanyas csapatod van?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Régóta játszom már ezzel a játékkal, és rátok találtam. Látom sokan beszélitek a történéseket! Az lenne a kérdésem, hogy néztem ezt a snickerses dolgot, az utasítások alapján csináltam mindent, de beírom a kódot és nekem mellette az van h join now. Arra kell nyomni? Mást nem nagyon találok ott. Köszi a segítséget!Ha join now van mellé írva, akkor nem léptél be rendesen az oldalra. Először nekem is azt írta, próbálj meg még egyszer bejelentkezni.Norbi07Megnyitod ezt az oldalt , belogolsz facebook accounttal, majd elnavigálsz a rewards->game stuff->madden oldalig, ahol is aköszi a kódokat. az email mennyi idő alatt jön meg kb?kaszo
129GYWAC0209
125AXWAC0204
124GWWAC0204
02BEWWAC0202
124GWWAC0206
116EXWAC0205
kódok egyikét random beírod, majd Redeem, a következő adatlapon beírsz random nevet címet, stb, Get it gomb és kapsz két e-mailt, melyek közül az egyikben lesz egy link a játékba, ahol megkapod a 3 snikerst/nap.Sztyopa
több mint 13 éve
végre megvan az összes 1* packból megkapható játékos, mehetek tovább :cool:
több mint 13 éve
vettem, szar volt a pack, és egy alkalomra volt :/Nem tudom,Laki vett olyat,majd ő nyilatkozik 😐JoeyPorterLehetett venni korábban 200k-ért packot,ami mellé kaptál 5 tokent is,gondolom onnan van :rolleyes:JoeyPorterde az nem csak egyszeri alkalomra szólt, arra a hétre?kaszo
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Nem tudom,Laki vett olyat,majd ő nyilatkozik 😐de az nem csak egyszeri alkalomra szólt, arra a hétre?kaszohonnan lehet extra tokent szerezni? (azontúl h veszek pénzért)Amadeus91Lehetett venni korábban 200k-ért packot,ami mellé kaptál 5 tokent is,gondolom onnan van :rolleyes:JoeyPorter
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egy sz*ros ticket kell 11-ben az 50-hez légyszi küldözgessetek ott is vissza gifteket. 😀 Köszi.sütiMi is a neved? 😀
több mint 13 éve
Egy sz*ros ticket kell 11-ben az 50-hez légyszi küldözgessetek ott is vissza gifteket. 😀 Köszi.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem érdemes nyomni ezt a Snickers-dolgot. Én két napot szenvedtem, hogy összejöjjön 30. Aztán vettem egy player packot és tele volt 60-asokkal. Egyik sem fért be a csapatba. De még a collections-ba sem tudtam betenni egyiket sem, mert gondolom a Snickers playákat nem lehet. Ennyit erről. 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok! Régóta játszom már ezzel a játékkal, és rátok találtam. Látom sokan beszélitek a történéseket! Az lenne a kérdésem, hogy néztem ezt a snickerses dolgot, az utasítások alapján csináltam mindent, de beírom a kódot és nekem mellette az van h join now. Arra kell nyomni? Mást nem nagyon találok ott. Köszi a segítséget!köszi a kódokat. az email mennyi idő alatt jön meg kb?kaszohonnan lehet ilyen snickerst kapni?Amadeus91Megnyitod ezt az oldalt , belogolsz facebook accounttal, majd elnavigálsz a rewards->game stuff->madden oldalig, ahol is a
129GYWAC0209
125AXWAC0204
124GWWAC0204
02BEWWAC0202
124GWWAC0206
116EXWAC0205
kódok egyikét random beírod, majd Redeem, a következő adatlapon beírsz random nevet címet, stb, Get it gomb és kapsz két e-mailt, melyek közül az egyikben lesz egy link a játékba, ahol megkapod a 3 snikerst/nap.Sztyopa
több mint 13 éve
de az nem csak egyszeri alkalomra szólt, arra a hétre?Lehetett venni korábban 200k-ért packot,ami mellé kaptál 5 tokent is,gondolom onnan van :rolleyes:JoeyPorterCamton több pontot ér 😛 csak Camton+Jennings mellé 1 híján épp nem fér be Turner, ha nincs extra token, pedig ők hárman hozták a legtöbb pontot.kaszohonnan lehet extra tokent szerezni? (azontúl h veszek pénzért)Amadeus91