Madden NFL Superstars (Facebook '11/'12)
1 feliratkozó
több mint 13 éve
Sztyopa
306
1.1 kivégezve.Simán.
a többi milyen nehézségű, 95-ös csapattal neki lehet menni? :/Laki
Why so serious?
több mint 13 éve
1.1 kivégezve. a többi milyen nehézségű, 95-ös csapattal neki lehet menni? :/
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
a 2011-ben elég jó napom volt, két milliós collection is beesett, és ezen kívül még vagy 5 kisebb, úgyhogy már a platinumból is csak 7 kártya hiányzik, a többi 90+ 😊
több mint 13 éve
1.3 kivégezve, vettem egy ilyen 175 rugós packot, sokra nem mentem vele...Turner már a kezdőben volt, egyedül a 89es Zach Miller tudott bekerülni a csapatba...175 ezerért...
pedig van egy 88as BJ Raji és Roth, egy 89es Flacco és OL McNeill...
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
brrrrrrrrr........................ulti csomagban 1 ulti volt... igaz egy 96-s Larry Fitzgerald, 87-s Trufant, 88-s Charles Johnson, 88-s Ray Edwards meg egy 86-s Britt (aki nem fért be a csapatba)....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
5000 Coinshttp://playfi.sh/uQX7wi
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
sose lesz meg a collection 😀Végre megjöttek az edzők, Sztyopajó nagy csalódás azért, hogy már nincs double coin, csak 150%....kaszo
több mint 13 éve
Végre megjöttek az edzők, Sztyopajó nagy csalódás azért, hogy már nincs double coin, csak 150%....
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Vettem gyorsba két extra pakkot, jött ugye 6 contract, 2 edző, egy LE(Urlacher).Végre megjöttek az edzők, már elég neccesen ment a bajnokság, hogy nem vettem pakkot. De így most van 1 milla, remélem bejön pár edző bá, na meg valami high card.Ez a Le esély+3 contract 175 pénzért megéri szerintetek?SztyopaHa addig lesz annyi pénzem, lehet veszek egyet, jó lenne, ha bejönne 😊kobalu91
Why so serious?
több mint 13 éve
Végre megjöttek az edzők, már elég neccesen ment a bajnokság, hogy nem vettem pakkot. De így most van 1 milla, remélem bejön pár edző bá, na meg valami high card.Ez a Le esély+3 contract 175 pénzért megéri szerintetek?SztyopaHa addig lesz annyi pénzem, lehet veszek egyet, jó lenne, ha bejönne 😊
több mint 13 éve
Sztyopa
306
Végre megjöttek az edzők, már elég neccesen ment a bajnokság, hogy nem vettem pakkot. De így most van 1 milla, remélem bejön pár edző bá, na meg valami high card.Ez a Le esély+3 contract 175 pénzért megéri szerintetek?
Why so serious?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
fantasyba a 99 pontomért kaptam egy 90-es Welkert, aki be is fért a collectionba 😛 ... :/sütinálam kezdő Welker, igaz csak 23-s vagyok
több mint 13 éve
fantasyba a 99 pontomért kaptam egy 90-es Welkert, aki be is fért a collectionba 😛 ... :/
több mint 13 éve
11-ben végre összegyűlt a Lions az értük kapott pénzből vett packból meglett a Bills is 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A 2011-ben Super Bowl győztes lettem, így a Season 2-t futom már, tetszik ez a visszaszámlálós cucc. Meg az új stadion is tetszetős! 😊 A flipping kártyáimat pedig beváltottam egy 89-es Eli Manning-re. 😀 Csak az nem tetszik, hogy ennek örömére az összegyűjtött pénzből vettem egy 5-star pack-ot, de csak 1 High Card volt benne...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek melyiket tegyem meg 5x5 játékban? 1) Brady, Jackson, Welker, Finley, defre nem jut token
2) Manning, Jackson, Welker, Finley, McCourty
Ezekre van elég tokenem, kérdés hogy Brady vagy Manning+Mccourty szerez szerintetek több pontot?
köszi(ha még 6előtt valaki segít😀)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kaphatok duplát?? 😀 több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 901
😀facepalm.... 😂kobalu91pl a kártya színe???? vagy hogy milyen értékű...Köszönöm a gratulációt!!! 😀 😀bfrenk
de gratulálok, hogy sikerült megugranod ezt a kihívástSzobi22
több mint 13 éve
facepalm.... 😂pl a kártya színe???? vagy hogy milyen értékű...Köszönöm a gratulációt!!! 😀 😀bfrenk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pl a kártya színe???? vagy hogy milyen értékű...Köszönöm a gratulációt!!! 😀 😀
több mint 13 éve
2011-ben meg szeretném csinálni a "Color Explosion" nevű achievement-et, ami azt tartalmazza, hogy lennie kell a csapatban 1 bronz, 1 ezüst, 1 arany, 1 platinum, 1 ultimate, 1 limited edition és 1 player of the week kártyának. Csak annyi a baj, hogy nem tudom megkülönböztetni melyik játékos milyen kártya. Ezt lehet valahol látni, vagy leírja?pl a kártya színe???? vagy hogy milyen értékű...
bfrenk
de gratulálok, hogy sikerült megugranod ezt a kihívást
több mint 13 éve
2011-ben meg szeretném csinálni a "Color Explosion" nevű achievement-et, ami azt tartalmazza, hogy lennie kell a csapatban 1 bronz, 1 ezüst, 1 arany, 1 platinum, 1 ultimate, 1 limited edition és 1 player of the week kártyának. Csak annyi a baj, hogy nem tudom megkülönböztetni melyik játékos milyen kártya. Ezt lehet valahol látni, vagy leírja?nos igen, az UP a lényege az acsinak 😊
UP: Megcsináltam!! Valahogy kerestem a különböző színű lapokat és sikerült! 50000 a kasszámban, baby!! 😀bfrenk
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudjátok, hogy mi a baja a tokent kérésnek? Mert elküldöm, és ők rákattintanak de nem kapom meg. (Meg amúgy is amikor küldöm, és rákattintok, send gift ugye, akkor rögtön bezáródik, nem ugrik fel az a kis ablak, amin láccik h az űzenőfalon h jelenik meg, ha értitek mit mondok😊 )
Vagy ez csak nálam nem működik?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2011-ben meg szeretném csinálni a "Color Explosion" nevű achievement-et, ami azt tartalmazza, hogy lennie kell a csapatban 1 bronz, 1 ezüst, 1 arany, 1 platinum, 1 ultimate, 1 limited edition és 1 player of the week kártyának. Csak annyi a baj, hogy nem tudom megkülönböztetni melyik játékos milyen kártya. Ezt lehet valahol látni, vagy leírja?UP: Megcsináltam!! Valahogy kerestem a különböző színű lapokat és sikerült! 50000 a kasszámban, baby!! 😀
több mint 13 éve
Nekem is ma lett kész az első collectionöm, Giants, 100k + Umenyiora 😊 1400 kártyánál tartok.Ma nagyszerű napom volt. A 2012ben 5* pack, 4 játékos a csapatba befért. A 2011ben nyitottam egy silver packot és megérkezett Young 😀 😀 😀 Kész a Saints és érkezett 500.000 és Colston +1.visi_bÍgy, hogy ma ott volt Brees, megérte tartogatnom a kártyákat. Már csak Usama Young hiányzik a Saintsből. És vele együtt kb 25 ezüst kártya, szóval nem kell már sokat várnom 😀visi_bÉn Crabtreere várok hónapok óta, ő az egyetlen 49ers hiányzóm, de csak nem rakták be eddig, most meg már lassan meglesz sima gold packból is 😀kaszo