Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
madden 08ban a védelem stílusánál (3-4, 4-3) számít hogy milyen DE-t és LB-t szerzek meg?samu09egyértelmű hogy igen
több mint 12 éve
madden 08ban a védelem stílusánál (3-4, 4-3) számít hogy milyen DE-t és LB-t szerzek meg?
több mint 12 éve
madden nfl 08, PCkérdeztem már vagy 2 éve, de azóta elfelejtettem.
szóval mit jelent a beállításoknál a sub out, sub in és pass lead sensitivity?
ha ezek alacsonyak vagy magasak akkor mi lesz?
több mint 12 éve
Sziasztok!! Nekem megvan a Madden Nfl 12 Xbox-on, és azt szeretném kérdezni hogy a superstar módban, vagyis a karrierben hogyan tudok átigazolni más csapathoz?? Erre még nem jöttem rá, mert, ha lejár a szerződésem rögtön újra igazolnak és nem dönthetem el hogy el akarok-e menni!! Viszont úgy eltudtam menni hogy trade-t kértem és oda mentem ahova akartam és az meg úgy fura volt!! Megvan a 08 pc-n és ott tök jó vége a szerződésnek menni akarok és 3-4 csapat is jelzi hogy szerződtetnének és itt viszont nem tudom ezt csinálni és ezt nm értem!! Remélem tud valaki ebben segíteni nekem!! Köszönöm előre is 😊
Detroit= Barry Sanders,Calvin Johnson, Matthew Stafford, Ndamukong Suh, Jason Hanson, My Best Team Ever!! 😊
több mint 12 éve
Innen:úúú, de jó! éppen tegnap este kerestem!
www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251GhostLead
az FXII moddal nyomtam, tehát a tavalyi schedule-val és rosterrel.
leszedtem az linkelt rostert, de amire beállítottam az idei schedule-t, meg a depth chartot, meg a posztokat átírtam nza editorral elment vagy 2 óra, mert volt, hogy behülyült és kezdhettem előlről.
ha valaki nem tudj (pl kezdők), akkor annak szivesen elmondom, hogy nyomhatja idei schedule-val.
több mint 12 éve
Sziasztok!Madden 13-ra van aki telepített Title Update-t? És már engedi az Edit Player funkciót offline carrier módban?
Aki csinálta az leírná, hogy hogyan kell? RGH-s XBox 360-om van,és van külső usb-m hozzá...
előre is köszönöm a választ, és nem baj ha szájbarágósan írjátok le 😛
több mint 12 éve
Sziasztok!Hello!
Jó látni, hogy még más is játszik néha ezzel a remek játékkal. Én már egy ideje abbahagytam, de megint kedvem lett elővenni, így a szezon derekára. Hamachin játszotok online, vagy hogy oldottátok meg?
Játszhatnánk pár meccset, vagy ha még szükség van emberre a bajnokságotokba, így utólag is, beszállok szívesen. Akár tét nélkül is, csak a móka kedvéért 😊flzoli
Ha routered van és nincs kiengedve a madden portja akkor kell csak hamachi. Egyébként a nélkül is megy simán, csak kell egy roster (vagy ott a default) és egy ip aztán mehet is a móka.
több mint 12 éve
Sziasztok!Jó látni, hogy még más is játszik néha ezzel a remek játékkal. Én már egy ideje abbahagytam, de megint kedvem lett elővenni, így a szezon derekára. Hamachin játszotok online, vagy hogy oldottátok meg?
Játszhatnánk pár meccset, vagy ha még szükség van emberre a bajnokságotokba, így utólag is, beszállok szívesen. Akár tét nélkül is, csak a móka kedvéért 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
azért az eredeti portrét mentsd le előtte, még jól jöhet. Neten nem igen lelhető fel önmagában.az update96-os portréfájl jó hozzá a lényeg hogy a by adriano-s legyen mert azaz új!!!!GhostLeadmár megcsináltam köszi 😀samu09
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
az update96-os portréfájl jó hozzá a lényeg hogy a by adriano-s legyen mert azaz új!!!!GhostLeadmár megcsináltam köszi 😀
több mint 12 éve
GhostLead
295
az update96-os portréfájl jó hozzá a lényeg hogy a by adriano-s legyen mert azaz új!!!!
több mint 12 éve
GhostLead
295
onnan szedtem le amit be linkeltem Neked!!és az arcképeket honnan szedted le hozzá? vagy jó hozzá a 95ös is?samu09Ne updateld, mert amiatt fog kilépni! Probáld meg újra telepíteni a játékot.kalóz és v0.0 szval nincs updatelve 😀 frissitsem és próbáljam meg úgy?samu09eredeti a Maddened?? updatelted?Innen:letöltöttem a rostert, az arcképeket mindent és sima is minden mini camp megy practice megy viszont mikor rámegyek a play game-re simán kilép. ötlet?samu09
GhostLead
Nálam az update 98-as roster van fent és semmi problémám nincs vele! Leszimuláltam a szezon végéig és nem lépet ki!GhostLead
több mint 12 éve
és az arcképeket honnan szedted le hozzá? vagy jó hozzá a 95ös is?Ne updateld, mert amiatt fog kilépni! Probáld meg újra telepíteni a játékot.kalóz és v0.0 szval nincs updatelve 😀 frissitsem és próbáljam meg úgy?samu09eredeti a Maddened?? updatelted?Innen:letöltöttem a rostert, az arcképeket mindent és sima is minden mini camp megy practice megy viszont mikor rámegyek a play game-re simán kilép. ötlet?samu09
GhostLead
Nálam az update 98-as roster van fent és semmi problémám nincs vele! Leszimuláltam a szezon végéig és nem lépet ki!GhostLead
több mint 12 éve
GhostLead
295
Ne updateld, mert amiatt fog kilépni! Probáld meg újra telepíteni a játékot.kalóz és v0.0 szval nincs updatelve 😀 frissitsem és próbáljam meg úgy?samu09eredeti a Maddened?? updatelted?Innen:letöltöttem a rostert, az arcképeket mindent és sima is minden mini camp megy practice megy viszont mikor rámegyek a play game-re simán kilép. ötlet?samu09
GhostLead
Nálam az update 98-as roster van fent és semmi problémám nincs vele! Leszimuláltam a szezon végéig és nem lépet ki!
több mint 12 éve
kalóz és v0.0 szval nincs updatelve 😀 frissitsem és próbáljam meg úgy?eredeti a Maddened?? updatelted?Innen:letöltöttem a rostert, az arcképeket mindent és sima is minden mini camp megy practice megy viszont mikor rámegyek a play game-re simán kilép. ötlet?samu09
GhostLead
több mint 12 éve
GhostLead
295
eredeti a Maddened?? updatelted?Innen:letöltöttem a rostert, az arcképeket mindent és sima is minden mini camp megy practice megy viszont mikor rámegyek a play game-re simán kilép. ötlet?samu09
több mint 12 éve
Innen:letöltöttem a rostert, az arcképeket mindent és sima is minden mini camp megy practice megy viszont mikor rámegyek a play game-re simán kilép. ötlet?
több mint 12 éve
Ezért írtam le ugyan ezt. 😊viszonz a signing bonus a garantált fizetést jelenti az adott szerződés hosszára. úgyhogy ha túl sok a bonus egy esetleges trade-nél vagy 2 év után elküldesz egy 6 éves szerződéssel rendelkező játékost akkor a hátralévő 4 év bonust is megkapja ami elég nagy salary deficit 😀samu09Amadeus jól mondja, kiegészíteném még egy picit.Ha szerződést akarok hosszabbítani egy játékossal, hogy kössem meg vele, hogy minél kevesebb zsét vegyen ki a capből???GhostLeadállítsd nagyobbra a signing bónuszt, akkor kisebb total szerződéssel is beéri. Viszont az a hátul ütője, hogy ha tradeled vagy cuttold, akkor a cap hit is nagyobb utána. (bonuszból számolódik ha minden igaz) szóval csak annak adj ilyet, aki tuti1000%húdebiztos hogy nálad marad.Amadeus91
Ha van egy játékos akit tutira nem akarsz tradelni/cutolni, akkor adj neki hosszútávú szerződést maximum bónusz-al és minimum fizetéssel.
Ha még is eladod akkor a bónusz fennmaradó éveinek összegével terheled a salary cap-ot a következő esztendőre.
Ha benne van a pakliba hogy eladod akkor adhatsz neki rövidebb távút és kevés bónuszal.
Ezt mérlegeld hogy ki mennyire kell.laby
több mint 12 éve
viszonz a signing bonus a garantált fizetést jelenti az adott szerződés hosszára. úgyhogy ha túl sok a bonus egy esetleges trade-nél vagy 2 év után elküldesz egy 6 éves szerződéssel rendelkező játékost akkor a hátralévő 4 év bonust is megkapja ami elég nagy salary deficit 😀Amadeus jól mondja, kiegészíteném még egy picit.Ha szerződést akarok hosszabbítani egy játékossal, hogy kössem meg vele, hogy minél kevesebb zsét vegyen ki a capből???GhostLeadállítsd nagyobbra a signing bónuszt, akkor kisebb total szerződéssel is beéri. Viszont az a hátul ütője, hogy ha tradeled vagy cuttold, akkor a cap hit is nagyobb utána. (bonuszból számolódik ha minden igaz) szóval csak annak adj ilyet, aki tuti1000%húdebiztos hogy nálad marad.Amadeus91
Ha van egy játékos akit tutira nem akarsz tradelni/cutolni, akkor adj neki hosszútávú szerződést maximum bónusz-al és minimum fizetéssel.
Ha még is eladod akkor a bónusz fennmaradó éveinek összegével terheled a salary cap-ot a következő esztendőre.
Ha benne van a pakliba hogy eladod akkor adhatsz neki rövidebb távút és kevés bónuszal.
Ezt mérlegeld hogy ki mennyire kell.laby
több mint 12 éve
sziasztok holtalálok 2012 rostert a Madden NFL 08 PC játékhoz
több mint 12 éve
Amadeus jól mondja, kiegészíteném még egy picit.Ha szerződést akarok hosszabbítani egy játékossal, hogy kössem meg vele, hogy minél kevesebb zsét vegyen ki a capből???GhostLeadállítsd nagyobbra a signing bónuszt, akkor kisebb total szerződéssel is beéri. Viszont az a hátul ütője, hogy ha tradeled vagy cuttold, akkor a cap hit is nagyobb utána. (bonuszból számolódik ha minden igaz) szóval csak annak adj ilyet, aki tuti1000%húdebiztos hogy nálad marad.Amadeus91
Ezt mérlegeld hogy ki mennyire kell.
több mint 12 éve
Ha szerződést akarok hosszabbítani egy játékossal, hogy kössem meg vele, hogy minél kevesebb zsét vegyen ki a capből???GhostLeadgörgesd addig lefelé a szerződés nagyságát, amíg zöld a csík. easy.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Ha szerződést akarok hosszabbítani egy játékossal, hogy kössem meg vele, hogy minél kevesebb zsét vegyen ki a capből???GhostLeadállítsd nagyobbra a signing bónuszt, akkor kisebb total szerződéssel is beéri. Viszont az a hátul ütője, hogy ha tradeled vagy cuttold, akkor a cap hit is nagyobb utána. (bonuszból számolódik ha minden igaz) szóval csak annak adj ilyet, aki tuti1000%húdebiztos hogy nálad marad.
criminal lawyer or criminal lawyer?