Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
2 meccs 1más után. KOCKA 😀eaglesmcnabbbelefért, főleg a L után 😀 írsz PR-t? 😛
több mint 13 éve
2 meccs 1más után. KOCKA 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Most írtam 😛 😊
több mint 13 éve
az a baj h nem szólt a hamachi, hogy írsz 😀 de jó ma.Farky és Skytto elleni meccseimet még a héten be szeretném pótolni.shawnkaMár nem 1x írtam hamachin 😛
Még a mai nap folyamán lejátszatjuk ha neked is jó.Skytto
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Farky és Skytto elleni meccseimet még a héten be szeretném pótolni.shawnkaMár nem 1x írtam hamachin 😛
Még a mai nap folyamán lejátszatjuk ha neked is jó.
több mint 13 éve
Jakk... Írtam neki PM-et még karácsony környékén, most nézem hogy tegnapelőtt elolvasta, de arra se válaszolt (Hamachin kb. 20szor ráírtam korábban)....
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
RaiderNationről még mindig semmi...?Rataccesspedig mindig fent függ hamachin 😛
több mint 13 éve
RaiderNationről még mindig semmi...?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Newman, ha jól emlékszem veled tolom ebbe a fordulóba. Neked megfelelő időpontokkal láss el kérlek PMben. Ja és ide is BUÉK.Raider89pénteket leszámítva,minden délután 3tól ráérek,tehát ekkor kereshetsz
ha valami változik szólok
több mint 13 éve
jaja fake puntokkal operálok. faszér' mondtad el? 😀eaglesmcnabbneem, nem, fúúúj
több mint 13 éve
jaja fake puntokkal operálok. faszér' mondtad el? 😀végre nekiállsz 1. downra puntolni? 😛shawnkaakkor felkészítem belőled 😛shawnkatudod az új play hívásaimat, amit még ki se találtam? 😛 grat 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
végre nekiállsz 1. downra puntolni? 😛tudod az új play hívásaimat, amit még ki se találtam? 😛 grat 😀eaglesmcnabbfőleg hogy az otthoni gépem van csak hamachin. plusz jövőhéten 5 nap alatt 4 vizsga 😀eaglesmcnabbakkor felkészítem belőled 😛shawnka
több mint 13 éve
tudod az új play hívásaimat, amit még ki se találtam? 😛 grat 😀főleg hogy az otthoni gépem van csak hamachin. plusz jövőhéten 5 nap alatt 4 vizsga 😀eaglesmcnabbakkor felkészítem belőled 😛shawnka
több mint 13 éve
főleg hogy az otthoni gépem van csak hamachin. plusz jövőhéten 5 nap alatt 4 vizsga 😀eaglesmcnabbakkor felkészítem belőled 😛
több mint 13 éve
főleg hogy az otthoni gépem van csak hamachin. plusz jövőhéten 5 nap alatt 4 vizsga 😀játssz szépen Kendivel 😛shawnkaFarky és Skytto elleni meccseimet még a héten be szeretném pótolni.shawnkaKis türelmetlen 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
játssz szépen Kendivel 😛Farky és Skytto elleni meccseimet még a héten be szeretném pótolni.shawnkaKis türelmetlen 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Farky és Skytto elleni meccseimet még a héten be szeretném pótolni.shawnkaKis türelmetlen 😀 😛
több mint 13 éve
Farky és Skytto elleni meccseimet még a héten be szeretném pótolni.shawnkaSorry, csak ma suli meg meló is volt így hulla vagyok, de holnap lejátszhatjuk.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Farky és Skytto elleni meccseimet még a héten be szeretném pótolni.
több mint 13 éve
Farky - Indianapolis Colts kaszo - Houston Texansrád is írtam hamachin 😀
Ezt a meccset már lejátszottuk hamarabb és van még egy elmaradt meccsem veled 😊Farky
több mint 13 éve
Farky - Indianapolis Colts kaszo - Houston TexansEzt a meccset már lejátszottuk hamarabb és van még egy elmaradt meccsem veled 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Week 6(dec 31-jan 6)6 Rata - Minnesota Vikings(1-4) 31-45 shawnka - Atlanta Falcons(2-1)
6 Skytto - Baltimore Ravens(4-0) 44-26 .brk - Green Bay Packers(3-1)
6 Farky - Indianapolis Colts(2-3) 73-17 kaszo - Houston Texans(2-3)
6 barney - New York Giants miilann - San Diego Chargers
6 Raiders89 - New Orleans Saints(4-2) 28-45 Newman - New England Patriots(1-2)
6 Bye Delete - Chicago Bears
6 eaglesmcnabb - Tennessee Titans Vadkender-Cleveland Browns
6 laki - Philadelphia Eagles RaiderNation - Oakland Raiders
közben megy a 6. forduló.