Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
faszom,hogy kimaradtam a ligából,pedig most megint nagyon ráfüggtem erre a szarra 😀
több mint 13 éve
OFF: grat Rata a győzelmedhez, előre ezen az úton és meglesz a PO.Jöhet nekem is PM-ben (vagy Shawnkának, Eaglesmcnabbnek, Raiders89-nek)...RataccessA tegnapi meccsünkre gondolsz? Mert az már regisztrálásra került...nem azt tudom h betetted, de játszottam ma egy előrehozott meccset kaszovalFarky
Klikk >>> http://bowlhumadden.blog.hu/Rataccess
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Elküldtem PM-ben
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Jöhet nekem is PM-ben (vagy Shawnkának, Eaglesmcnabbnek, Raiders89-nek)...A tegnapi meccsünkre gondolsz? Mert az már regisztrálásra került...nem azt tudom h betetted, de játszottam ma egy előrehozott meccset kaszovalFarky
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
A tegnapi meccsünkre gondolsz? Mert az már regisztrálásra került...nem azt tudom h betetted, de játszottam ma egy előrehozott meccset kaszoval
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
A tegnapi meccsünkre gondolsz? Mert az már regisztrálásra került... Klikk >>> http://bowlhumadden.blog.hu/
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nagyon f@x vagyok de nem találom melyik emailre kéne küldjem a statot. :S
több mint 13 éve
egész ügyesen hozzuk fel a meccseket, már csak 9 összecsapás van elmaradva az előző fordulókból 😀
több mint 13 éve
bari meccsre vevő vagyok, írjatok ha valakinek aktuális 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Valaki egy meccs? .)LakiKésőbb (23:00 után)...?
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nekem is már csak a RaiderNation elleni meccsem hiányzik az első 5 hétből 😊más:
viszonylag nagy mértékű lag (~2-3 fps) miktől lehet? torrent le- és feltöltések leállítva, firefox és msn bezárva, tűzfal csak a windows-os van, de a madden azon át van engedve (legalábbis a mainapp.exe, ami alapból ott volt)... 1-2 hónapja még teljesen folyamatos volt az egész, most meg akár én hostolok, akár az ellenfél, szörnyen zavaróan szaggat. minden ötletet szívesen várok 😊
több mint 13 éve
Valaki egy meccs? .)
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
HOU-NO 21-42Frissítettem blogon a schedule-t meg a standingst, de majd valaki nézze át, hogy jól-é, a pontkülönbségeket, meg az állást, me nemvagyok józan 😀 Boldog karácsonyt mindenkinek, písz.
Just Win Baby!
több mint 13 éve
Okés, akkor majd visszatérünk rá!
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hát a Raidersnationnel közös meccsünk eléggé kérdéses eddig - korábban (2-3 hete) a technika ördöge szólt közbe, amióta arra sikerült esetleges megoldást találnom (ami szintén nem 100%-os) azóta meg az ellen nem reagál a megkeresésekre 😊 De a Farky elleni meccsre bármikor készen állok 😊Rataccessnekem van még egy elmaradt meccsem, azt 26.-a után le tudom játszani meg az ellened lévőt is.
több mint 13 éve
Hát a Raidersnationnel közös meccsünk eléggé kérdéses eddig - korábban (2-3 hete) a technika ördöge szólt közbe, amióta arra sikerült esetleges megoldást találnom (ami szintén nem 100%-os) azóta meg az ellen nem reagál a megkeresésekre 😊 De a Farky elleni meccsre bármikor készen állok 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Az aktuális fordulójó lenne ha az első 4 fordulók elmaradt meccseit is elkezdenék lejátszani...
Week 5(dec 24-dec 30)
5 shawnka - Atlanta Falcons Skytto - Baltimore Ravens
5 Farky - Indianapolis Colts Rata - Minnesota Vikings
5 barney - New York Giants .brk - Green Bay Packers
5 Raiders89 - New Orleans Saints kaszo - Houston Texans
5 Bye miilann - San Diego Chargers
5 eaglesmcnabb - Tennessee Titans Kendi haverja - New England Patriots
5 laki - Philadelphia Eagles Delete - Chicago Bears
5 RaiderNation - Oakland Raiders Vadkender-Cleveland Brownsshawnka
több mint 13 éve
Az aktuális fordulóWeek 5(dec 24-dec 30)
5 shawnka - Atlanta Falcons(2-2) 38-43 Skytto - Baltimore Ravens(3-0)
5 Farky - Indianapolis Colts(1-3) 34-41 Rata - Minnesota Vikings(1-3)
5 barney - New York Giants .brk - Green Bay Packers
5 Raiders89 - New Orleans Saints(4-1) 42-21 kaszo - Houston Texans(2-2)
5 Bye miilann - San Diego Chargers
5 eaglesmcnabb - Tennessee Titans(4-1) 54-41 Newman - New England Patriots(0-2)
5 laki - Philadelphia Eagles(0-5) 22-35 Delete - Chicago Bears(2-2)
5 RaiderNation - Oakland Raiders Vadkender-Cleveland Browns
több mint 13 éve
Jeah gyors reagálásodnak hála, már fenvok msn-en, csak elszállt a vga-m. de visszahoztam, szal minnyá mehet a game 😀 Tudod, idáig cska a kötelező ellenfelekkel,és Shawnka-val játszottam (monjduk vele, 1 és féle éve kisebb-nagyobb kihagyásokkal....de ismét kezdek belelendülni, és ez pont jólesz hogy megnézzem tényleg ígyvan-e...(persze részegen 😀 😀)Közben msn-ről eltűntél... Játszunk akkor? 😊RataccessDehogynem szelektív, az előbb írtam hogy játszanék Veled, csak nem veszed észre 😀 (sőt, küldtem PM-et, Hamachin is írtam, és közben próbálom elkérni Eaglesmcnabbtől az msn címed 😊 )Nemáááááááááááár 😀 Ezesetben teljesne jogos a feltevésed, mert senem láttam, se a pm-et, a hamachim döglődik... Ááááááááá sorry, remélemazért még játszanál velem. mert énmég mostis bennevagyok... 😉
A végén gép ellen kell játszanom... :/Rataccess
Szerk: msn-en még midnig nemírtam le: mikrofon16@hotmail.comVadkender
több mint 13 éve
Közben msn-ről eltűntél... Játszunk akkor? 😊Dehogynem szelektív, az előbb írtam hogy játszanék Veled, csak nem veszed észre 😀 (sőt, küldtem PM-et, Hamachin is írtam, és közben próbálom elkérni Eaglesmcnabbtől az msn címed 😊 )Nemáááááááááááár 😀 Ezesetben teljesne jogos a feltevésed, mert senem láttam, se a pm-et, a hamachim döglődik... Ááááááááá sorry, remélemazért még játszanál velem. mert énmég mostis bennevagyok... 😉
Szerk: msn-en még midnig nemírtam le: mikrofon16@hotmail.comVadkender
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Dehogynem szelektív, az előbb írtam hogy játszanék Veled, csak nem veszed észre 😀 (sőt, küldtem PM-et, Hamachin is írtam, és közben próbálom elkérni Eaglesmcnabbtől az msn címed 😊 )Nemáááááááááááár 😀 Ezesetben teljesne jogos a feltevésed, mert senem láttam, se a pm-et, a hamachim döglődik... Ááááááááá sorry, remélemazért még játszanál velem. mert énmég mostis bennevagyok... 😉
Szerk: msn-en még midnig nemírtam le: mikrofon16@hotmail.com
több mint 13 éve
Dehogynem szelektív, az előbb írtam hogy játszanék Veled, csak nem veszed észre 😀 (sőt, küldtem PM-et, Hamachin is írtam, és közben próbálom elkérni Eaglesmcnabbtől az msn címed 😊 )A végén gép ellen kell játszanom... :/
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Annyira viszont már részeg vagy, hogy szelektívvé vált az olvasásod 😊 Mondjuk én sem vagyok épp józan...RataccessLegalább nemvagyok egyedül. Nem szelektív az olvasásom, csak probálkozok... 😀 hátha még ma belefér egy meccs 😀 (vagy holnap, vagy mittudomén 😂 )
több mint 13 éve
Annyira viszont már részeg vagy, hogy szelektívvé vált az olvasásod 😊 Mondjuk én sem vagyok épp józan...
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Mise?! A katolikus mindenedet! 😀 Mise után?! Vagyok olyan részeg, hogy nemalszok be.... 😛 😀 ?Csabi....van kedved egyet játszani?! (enyhén ittas állapot powa 😀...) Azért írok itt, mert hamachin nem látlak. Ha ő nem,...esetleg valaki más?! :cool:játszanék, csak megyek lassan misére, és addig nem fejeznénk be, de holnap-holnapután bármikor, csak írj PM-et 😀eaglesmcnabb
Szerk: Vagy szentestén csak én vagyok alkohol befolyása alatt, és csak nekem van kedvem játszani?! :/Vadkender