NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
8
4
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
lenyomtuk az első meccset Raiders89-el.milyen nehézségen nyomtátok, csak h egységes legyen 😊
Titans-Saints 32-42.
a meccs embere: Jonathan Vilma 1 INT, 1 TD, 5 tackles többi inf később 😀
szerk.. arra a következtetésre jutottam, hogy a gamelog mappákat minden meccs után küldjétek át nekem e-mailben vagy msn-en ( e-mail cím a profilomon), és majd összegzem hétről-hétre, a fordulók után pedig csinálok összegzést, szezon végén pedig összeállítunk egy ALL-Pro csapatot a statok alapján 😀eaglesmcnabb
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Week 1(nov 26-dec 2)1 shawnka - Atlanta Falcons Bye
1 eaglesmcnabb - Tennessee Titans(0-1) 32 - 42 Raiders89 - New Orleans Saints(1-0)
1 laki - Philadelphia Eagles(0-1) 6-46 barney - New York Giants(1-0)
1 RaiderNation - Oakland Raiders(0-1) 32-38 OT Farky - Indianapolis Colts(1-0)
1 Vadkender-Cleveland Browns(0-1) 10-49 Skytto - Baltimore Ravens(1-0)
1 Delete - Chicago Bears(1-0) 27-21 Rata - Minnesota Vikings(0-1)
1 Newman - New England Patriots(0-1) 0-68 .brk - Green Bay Packers(1-0)
1 miilann - San Diego Chargers(0-1) 32-47 kaszo - Houston Texans(1-0)
Bejött eredmények után szerkesztem a hsz-t.
Blogon pedig kint lesznek akkor a részletes statisztikák.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi megnézem remélem az lesz 😊😊Srácok xbox 360-on ha superstar módban csinálok egy elkapót melyik gomban kell kérni a labdát az irányítótól??? Mert hiába próbálgattam végig nem reagált :S:S:S segítsetek pls!!IceCoolHa jól emlékszem az A-val, és B-vel elkapodVadkender
több mint 13 éve
3. nekifutásra ez jutott eszembe:http://bowlhumadden.blog.hu
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
lenyomtuk az első meccset Raiders89-el.Én még mindig vállalom hogy ha 2 ember jön, akkor csinálnánk közösen valami blogot, és ott lehetne összegezni meg minden, jól átláthatóan megjelenne minden meccs. Egyedül nem tudom mert jövő héttől dolgozok újra, és annyi időm nem lesz. Ki lenne rajta? Nem lenne olyan vészes "meló", több emberrel meg még jobb lenne és gyorsabb.
Titans-Saints 32-42.
szerk.. arra a következtetésre jutottam, hogy a gamelog mappákat minden meccs után küldjétek át nekem e-mailben ( e-mail cím a profilomon), és majd összegzem hétről-hétre, a fordulók után pedig csinálok összegzést, szezon végén pedig összeállítunk egy ALL-Pro csapatot a statok alapján 😀eaglesmcnabb
Just Win Baby!
több mint 13 éve
.brk
1 890
Valaki egy edzőmeccset?ja figyeltem is h miafasz 😀
Uhh, mennyire vagyok naprakész... Most írt .brk hogy játszana - egészen pontosan 37 másodperc múlva reagáltam Neki 😀Rataccess
több mint 13 éve
lenyomtuk az első meccset Raiders89-el. Titans-Saints 32-42.
szerk.. arra a következtetésre jutottam, hogy a gamelog mappákat minden meccs után küldjétek át nekem e-mailben vagy msn-en ( e-mail cím a profilomon), és majd összegzem hétről-hétre, a fordulók után pedig csinálok összegzést, szezon végén pedig összeállítunk egy ALL-Pro csapatot a statok alapján 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Srácok xbox 360-on ha superstar módban csinálok egy elkapót melyik gomban kell kérni a labdát az irányítótól??? Mert hiába próbálgattam végig nem reagált :S:S:S segítsetek pls!!IceCoolHa jól emlékszem az A-val, és B-vel elkapod
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Srácok xbox 360-on ha superstar módban csinálok egy elkapót melyik gomban kell kérni a labdát az irányítótól??? Mert hiába próbálgattam végig nem reagált :S:S:S segítsetek pls!!
több mint 13 éve
Valaki egy edzőmeccset?Uhh, mennyire vagyok naprakész... Most írt .brk hogy játszana - egészen pontosan 37 másodperc múlva reagáltam Neki 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
hamachinál hogy tudom kikapcsolni, hogy induljon a rendszerrel együtt?beállításoknál nem találok ilyen pontot
több mint 13 éve
Vki jöhet egy preseason meccsre, vagy eaglesmcnabb írj pmet h mikor jó neked? 😊LakiCsoportellenfél vagy, veled nem előmeccselek 😛
több mint 13 éve
Vki jöhet egy preseason meccsre, vagy eaglesmcnabb írj pmet h mikor jó neked? 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
dánkesrácok akkor milyen rostert használunk?? 😊Lakihttp://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
eztshawnka
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
srácok akkor milyen rostert használunk?? 😊Lakihttp://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
ezt
több mint 13 éve
srácok akkor milyen rostert használunk?? 😊
több mint 13 éve
vki nem akarja a bye weekjét elcserélni velem? elvileg utolsó fordulóban vagyok, de vizsgaidőszak alatt jobb lenne.szerintem - legalábbis remélem - nyugodtan előrébb lehet hozni a meccseket, nekem is lesz vizsgaidőszak, meg szorgalmiban is húzós hét, ez a heti egy meccs meg elég lagymatag, szerintem aki meg tudja beszélni az ellenfeleivel, annak felesleges áprilisig húzni a bajnokságot 😊 ...amennyiben a többiek is egyetértenek
persze csak ha gond nélkül össze lehet ezt hozni.brk
több mint 13 éve
Sziasztok!Nem wirágbolt vagyunk, de a legnagyobb nyílt torrent oldalakon biztosan megtalálod.
Olyan kérdésem lenne hogy honnan tudnám leszedni a madden 11-et xbox360-ra olyan verzióban ami jó európában (pal) mert nagyon kéne de nem találom sehól :S:S kérlek segítsetek!!!!
Előre is köszönöm a választ!IceCool
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy honnan tudnám leszedni a madden 11-et xbox360-ra olyan verzióban ami jó európában (pal) mert nagyon kéne de nem találom sehól :S:S kérlek segítsetek!!!!
Előre is köszönöm a választ!
több mint 13 éve
.brk
1 890
na akkor All Pro, vagy All Madden?plusz kérném a srác elérhetőségét, akivel játszom, hadd beszéljek meg vele egy jó időpontot.
btw sikerességem nagyban függ attól, tudok e venni gyors egy billentyűzetet, mivel a mostanin a jobbra/balra nyíl spontán nem működik 😀
+ vki nem akarja a bye weekjét elcserélni velem? elvileg utolsó fordulóban vagyok, de vizsgaidőszak alatt jobb lenne.
persze csak ha gond nélkül össze lehet ezt hozni
több mint 13 éve
Sziasztok!Látom igen rákaptatok most páran a Maddenre, ezért beírom ide is:
HML-be üres a Dolphins(roster: http://www.the-hml.com/teams.php?team=Dolphins&skin=lp&year=2010&cat=depth ), ha esetleg vkit érdekelne keressen meg MSN-n v PM.
Divat(carvus[k]freemail.hu)
|
több mint 13 éve
hehe 😂Úgy néz ki, pedig kapott 1-2 zsákot 😛bizony. szóval ha Brett apó is játszik törött testrésszel igazából is, a játék se legyen már kivétel 😀eaglesmcnabb
Tényleg, ha már itt tartunk... a sérüléseket figyelembe vesszük? Vagy ha egy játékos career ending sérülést szerez, köv. meccsen ugyanúgy a kezdőben lesz?Rataccess
Just Win Baby!
több mint 14 éve
Úgy néz ki, pedig kapott 1-2 zsákot 😛bizony. szóval ha Brett apó is játszik törött testrésszel igazából is, a játék se legyen már kivétel 😀
Tényleg, ha már itt tartunk... a sérüléseket figyelembe vesszük? Vagy ha egy játékos career ending sérülést szerez, köv. meccsen ugyanúgy a kezdőben lesz?Rataccess
több mint 14 éve
Úgy néz ki, pedig kapott 1-2 zsákot 😛Tényleg, ha már itt tartunk... a sérüléseket figyelembe vesszük? Vagy ha egy játékos career ending sérülést szerez, köv. meccsen ugyanúgy a kezdőben lesz?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Brett túlélte törött végtag nélkül az Indy elleni küzdelmet? 😀PASSING CMP ATT YDS PCT YPA SACK TD INT LONG RATINGKészülj inkább a 10. hétre, Brett apó odacsap a Laki által vezetett Sasoknak. Most játszottunk Farkyval egy igen izgalmas, szoros mérkőzést, Favre papa 158,3-as (perfect) ratinggel zárt 😛RataccessNa azt hogy csinaltad ? 😀RaiderNation
Brett Favre 15 18 325 83 18.0 3 7 0 91 158.3Farky