NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Rory-t sose hagyd kiSchlecktől kérdezném, hogy Sipeki miért van sárgával írva. thxHöriSzerinted reggel 8-kor mennyire tudtam figyelni ilyenekre?
Btw, Novák Alexisz kihagyása jó nagy hülyeség volt már megint. :/Schleck
több mint 13 éve
Van egy olyan érzésem h Csank Janival meg****tam... 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Schlecktől kérdezném, hogy Sipeki miért van sárgával írva. thxHöriSzerinted reggel 8-kor mennyire tudtam figyelni ilyenekre?
Btw, Novák Alexisz kihagyása jó nagy hülyeség volt már megint. :/
több mint 13 éve
Igazából még a két egerszegin (Kamber, Bulatovic) gondolkodtam. Szerintem jól döntöttem. 😀 A melósok ellen meg már csak sikerül a shutout és akkor Junior főnyeremény!Junior az merész cséká.gabtsiÉn a Vasasból választottam. Ott úgyis rendben van mostanában minden.Bazzani
több mint 13 éve
Nehéz ám megmondani, hogy mit játszik. Mert Danilo, Csami és Abbafasz is eléggé előrefele játszik, plusz még ott van ugye Félszeg is, szóval szerintem ezt kb. úgy lehet megoldani, ha az ilyen játékosokat kp-nak és cs-nak is be lehetne rakni, mert igazából mindegyiknek bőven van alapja. Ugyanez pakson is, a fél csapat egyszer kp egyszer csatár..Egyébként divat, Jocinak majdnem bejött az élet, mert a tizi előtt Zelenka volt ziccerben, meg adott egy 100-as passzt Danilonak, aki 1on1 belelőtte a kapusba 😀 de hát joci játékosa, úgyhogy maradt 1 ponton 😀
több mint 13 éve
csak szimplán érdeklődöm...legalább végre gólt is rúgott...jociiii rettegj lassan behozhatatlan előnyre teszek szert... 😀
|
több mint 13 éve
Abass immár a 3. meccsén is középpályás...továbbra is csatárként számítsak rá?Divathát azért so-so középpályás. nem középcsatár, de eléggé elöl tolja (nézem a meccset)
persze nekem8 😊
több mint 13 éve
Abass immár a 3. meccsén is középpályás...továbbra is csatárként számítsak rá?
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
változtasd.direkt figyeltem erre a megerolteto muveletre h ne basszam el az ekezetet 😀 tehat kezenfekvo volna de nem ez all a hatterben hanem a skynet mint mindig. kosz akkor elnek vele.
egyébként szerintem azért nem volt jó a keresés, mert prÉsinger neve nálad már a 3. karakternél gondot jelenthet 😀Höri
több mint 13 éve
sztem erre a fordulóra maradjon Todorovic
több mint 13 éve
változtasd.egyébként szerintem azért nem volt jó a keresés, mert prÉsinger neve nálad már a 3. karakternél gondot jelenthet 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Fakena az remek akkor elnezett vmit a ctrl+f. csodalkoztam is h miert van parlagon de akkor kiderult h megsincs 😀
legends waiver
waive : igor todorovic (pecs)
sign : presinger adam (papa)
Ez remek,csak Présinger nálam van.Bazzani
kosz h szoltal. goodell uraktol kerdenem h a kezdomet igy ezen az egy poszton megvaltoztathatom olyan emberre aki ugysem jatszik ma ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gabtsi végre kihagyta Délczeget gólt is rúgott 😀a válaszokat am köszi, de Peric maradjon a seggén, ha már eladtam foxit
több mint 13 éve
Fakelegends waiver
waive : igor todorovic (pecs)
sign : presinger adam (papa)
Ez remek,csak Présinger nálam van.
több mint 13 éve
Akkor az. Rosszul emlékeztem.tegnap még azt írták, hogy Gimnastic Tarragona, spanyol IIHörimi a picsa van vele?kristofMegy Ciprusra vagy hova a faszomba.Bazzani
több mint 13 éve
a spanyol másodosztály egyik legesélyesebb kiesőjéhez, a Hím nasty Tarragomba csapatához fog igazolni..De sejthettem volna, hogy Periccsel rábaszok, túl szép volt, hogy igaz legyen a múlthét...fetomymi a picsa van vele?kristof
Legalábbis a héten ott volt próbajátékon, az se biztos, hogy hétvégén játszik, viszont az sanszos, hogy eladják
több mint 13 éve
tegnap még azt írták, hogy Gimnastic Tarragona, spanyol IIMegy Ciprusra vagy hova a faszomba.BazzaniDe sejthettem volna, hogy Periccsel rábaszok, túl szép volt, hogy igaz legyen a múlthét...fetomymi a picsa van vele?kristof
több mint 13 éve
Megy Ciprusra vagy hova a faszomba.De sejthettem volna, hogy Periccsel rábaszok, túl szép volt, hogy igaz legyen a múlthét...fetomymi a picsa van vele?kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De sejthettem volna, hogy Periccsel rábaszok, túl szép volt, hogy igaz legyen a múlthét...fetomymi a picsa van vele?
több mint 13 éve
Junior az merész cséká.gabtsiÉn a Vasasból választottam. Ott úgyis rendben van mostanában minden.
több mint 13 éve
mérnem bassza szájba a vasas a kurva anyjátgabtsia rákóczi is megtehetné ugyanezt...
De sejthettem volna, hogy Periccsel rábaszok, túl szép volt, hogy igaz legyen a múlthét...
több mint 13 éve
mérnem bassza szájba a vasas a kurva anyját
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
nem tudok mit csinálni a zsiszlim véremmel 😀a csapatom a szokásos helyen Hurka 😛Jocimekkora köcsög vagy te, igazi zsiszlim, spórolsz még a hszekkel is 😀fetomy