NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
1/1 az gyanúsan Andre Alves leszviszont arra is figyelni kell, hogy az assist nem számít a pontozásban, max külön számoljuk
több mint 13 éve
jaj tényleg, a csapatlimitet elfelejtettem bazzeg.erre figyelni kell a drafton, hogy ne tárazz be 15 pécsit.
mindegy, az NFL-ben is van buktató, csak itt nem a bye week lesz az 😀
Eddig jelezte a szándékát:
Höri (Commish úr), Hurka, Zavi27, Habi, Bazzani, fetomy, Kristóf, Schleck, Gabtsi, Farky, Joci
több mint 13 éve
Én is jönnék ha lehet
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
én lehet hogy jövök,bár fingom nincs mi az a magic11
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jövök ofkórz
több mint 13 éve
meg sajnos a pontozási rendszer nagyon hülyén van ott kitalálva, erre emlékszem még..de nem is ez a lényeg
több mint 13 éve
óriási lesz, bár kár, hogy a magic 11-en kívül nincs más hasonló oldalHurkarégebben volt egy oldal, nemtom mi a neve, de lehetett több európai bajnokságot is játszani, meg ilyenek, az már nem működik? Asszem ott fizetni kellett a játékosokért, és hetente változtak az árak attól függően, hogy hogy teljesít, meg meg volt szabva, hogy egy irl csapatból max hányan lehetnek, stb...
több mint 13 éve
óriási lesz, bár kár, hogy a magic 11-en kívül nincs más hasonló oldalmivel én is érzem magamat egy kicsit nb1-es insidernek, ezért jöhetnek majd a kérdések nyugodtan 😀
több mint 13 éve
Jönnék én is, bár full hülye vagyok a magyar focihoz.nem baj ha nem vagy képben, majd írok big boardot 😂
Egyébként az NB I átigazolási határideje biztos, hogy szeptember 1-ig tart? Mintha a menedzserjátékokból nekem valami olyan rémlene, hogy nálunk ez korábban zárul.Schleck
máris itt a 8. fő, lassan retteghet Csányi, hogy felkérnek iRL commishnak.
több mint 13 éve
hát én megerősítem 😀
több mint 13 éve
Jönnék én is, bár full hülye vagyok a magyar focihoz.Egyébként az NB I átigazolási határideje biztos, hogy szeptember 1-ig tart? Mintha a menedzserjátékokból nekem valami olyan rémlene, hogy nálunk ez korábban zárul.
több mint 13 éve
Egyelőre csak ötletelés van, de mivel NFL fantasy nem lesz ( 😛 ), így valami kell.Sok adminisztrációt igényel a dolog, szóval csak az jelentkezzen, aki komolyan is venné, nem 3 hetente nézne rá.
Eddig jelezte a szándékát:
Höri (Commish úr), Hurka, Zavi27, Habi, Bazzani, fetomy, Kristóf (szándék megerősítés jöhet)
A játék menete:
- kijelölünk egy draftidőpontot (lehetőleg júli 15, a kickoff day előtt)
- a szokásos platformon lezavarjuk, ahol a mock game és a GM draft is volt
- kígyódraft szerűen lenyomunk X kört, attól függően, hogy milyen létszámú lesz a liga.
- bárkit lehet választani, akinek van aktív Nb1-es szerződése
- a keretfeltöltés waiveren történik
- a waiver topik itt lesz a fórumon, nyitok neki topikot, és az első hsz-ben majd frissítgetem. (=ha igazolsz valakit,a lista végére kerülsz)
- mivel az nb1 átigazolási hatáidő szeptember 1, így az első 6 hétben durva waiverezésre lehet számítani
- draft után mindenkinek lenne 15 játékosa egy csapatból 3 játékos a maximum, posztonként pedig lehetne megkötés h 2 kapus 5 védő 5 kp 3 csatár, waiverezés esetén ki kell baszni vkit. Forduló elején kijelölsz egy kezdő 11et cskval (dupla pont) és a játékosaid kapják a pontokat ez alapján:
pályára lépés - 1 pont
több mint 60 perc játék +1 pont (tehát összesen 2 pont ha végig játssza a meccset)
kapus v védő gólt szerez - 6 pont
középpályás gólt szerez - 5 pont
csatár gólt szerez - 4 pont
gólpassz - 3 pont
kapus v védő nem kap gólt a meccsen (és legalább 60 percet játszott) - 4 pont
kp-val ugyanez - 1 pont
tizenegyes fogás - 5 pont
tizenegyes kihagyás - -2 pont
sárga - -1 pont
piros - -3 pont
öngól - -2 pont
kapus és védőnél: 2 kapott gólonként -1 pont
HC-nál:
győzelem 3 pont
döntetlen 1
vereség -2
További versenyzőket természetesen várunk, a maximális létszám 16 fő, hiszen csak ennyi kezdőcsapatnyi fotbalista van az élvonalban.