NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
33
6
2:20, Arena4
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
az én csoportomnak mennyire lenne jó a kedd este? szerdán lesz a Vidi meccs, azt nyugodtan akarom nézni, megmondom őszintén 😊HurkaSzerintem a csoportokat meg lehet még variálni,nem ezen fog múlni.
Jó hogy mondod a Vidi meccset azt én is nézni szeretném.
Ha van rá lehetőség akkor nekem is jó a kedd,de ha nincs akkor a szerda is.
több mint 13 éve
az én csoportomnak mennyire lenne jó a kedd este? szerdán lesz a Vidi meccs, azt nyugodtan akarom nézni, megmondom őszintén 😊Hurkanekem pl csak a kedd lenne jó
több mint 13 éve
az én csoportomnak mennyire lenne jó a kedd este? szerdán lesz a Vidi meccs, azt nyugodtan akarom nézni, megmondom őszintén 😊
több mint 13 éve
mivel hétfőn, és kedden este futballmeccs van a tévében, így eldőlt, hogy az egyik draft szerda 20:00-kor kezdődik (és 23.00-ra vége lesz, mert kezdődik a francia-osztrák derbi), a másik meg csütörtök este 20:00.na akkor nekem offos a dolog
mondjuk ha van olyan réteg, akit nem érdekel a vb, akkor lehet kedden 20-kor is a másik csoport, de én ki nem hagyom az usa-mexikót az fix.Höri
több mint 13 éve
Nekem is jó mindkettő, de asszem erre a célra szolgál a Rata által csinált szavazás is.
több mint 13 éve
Bejelentkeznék akkor a szerdai csoportra.(Amúgy a kedd is jó,a csütörtök nem annyira...)
több mint 13 éve
Nekem is jó mindkét időpont, viszont az biztos, hogy addig, amíg nincsenek meg a pontos értékelési szempontok, egy darab játékost se húzok. Inkább akkor a maradékból összerakok egy brigádot.
több mint 13 éve
mivel hétfőn, és kedden este futballmeccs van a tévében, így eldőlt, hogy az egyik draft szerda 20:00-kor kezdődik (és 23.00-ra vége lesz, mert kezdődik a francia-osztrák derbi), a másik meg csütörtök este 20:00.Nekem jó a szerda és a csütörtök is.
mondjuk ha van olyan réteg, akit nem érdekel a vb, akkor lehet kedden 20-kor is a másik csoport, de én ki nem hagyom az usa-mexikót az fix.Höri
több mint 13 éve
mivel hétfőn, és kedden este futballmeccs van a tévében, így eldőlt, hogy az egyik draft szerda 20:00-kor kezdődik (és 23.00-ra vége lesz, mert kezdődik a francia-osztrák derbi), a másik meg csütörtök este 20:00.mondjuk ha van olyan réteg, akit nem érdekel a vb, akkor lehet kedden 20-kor is a másik csoport, de én ki nem hagyom az usa-mexikót az fix.
több mint 13 éve
abdi-andrezinho duo idén nagyon ütős lesz 😉Joci29-hez mki kell!
|
több mint 13 éve
abdi-andrezinho duo idén nagyon ütős lesz 😉
több mint 13 éve
egyébként van csapatlimit is, szal Joci, max. 3 embert húzhatsz a Fradiból 😊Hurkafélix,béla,csizi stipstop 😀
joci neked meghagyom: rósa,józsi,junior v esetleg jova 😉
|
több mint 13 éve
egyébként van csapatlimit is, szal Joci, max. 3 embert húzhatsz a Fradiból 😊
több mint 13 éve
álcázom magam hogy utána csak lilát húzzak 😛
több mint 13 éve
fradi? minek az neked makitesó? csakapetikék...nekem spec 9kor van vége az edzésnek,de ha lemaradok az se gáz,adjatok nekem egy full Fradi keretet 😀JociNo akkor mikorra várhatjuk a draftot? 😊FarkyAkkor jó lenne 9 körül (vagy utána) hogy mindenki hazaérjen a melóból, innen onnan szerintem.zavi27
|
több mint 13 éve
En biztos nem fogok onnan valasztani! 😊 Najo ha eszemmel jatszom akkor lehet igen!nekem spec 9kor van vége az edzésnek,de ha lemaradok az se gáz,adjatok nekem egy full Fradi keretet 😀JociNo akkor mikorra várhatjuk a draftot? 😊FarkyAkkor jó lenne 9 körül (vagy utána) hogy mindenki hazaérjen a melóból, innen onnan szerintem.zavi27
több mint 13 éve
nekem spec 9kor van vége az edzésnek,de ha lemaradok az se gáz,adjatok nekem egy full Fradi keretet 😀No akkor mikorra várhatjuk a draftot? 😊FarkyAkkor jó lenne 9 körül (vagy utána) hogy mindenki hazaérjen a melóból, innen onnan szerintem.zavi27
több mint 13 éve
No akkor mikorra várhatjuk a draftot? 😊FarkyAkkor jó lenne 9 körül (vagy utána) hogy mindenki hazaérjen a melóból, innen onnan szerintem.
több mint 13 éve
No akkor mikorra várhatjuk a draftot? 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szerda, csütörtök remek - kedden melózom.nincs.összességében úgy készüljön mindenki, hogy jövő kedd, szerda vagy csütörtökön lesz a draft.na nekem ebből kettő kapásból nem jó mert szerdán edzek,csütörtökön meg az Albert stadionban vagyok 😀
akkor úgy is van nemzetközi kupameccs, azt megnézi mindenki, aztán leül draftolni.
a szerencsés lakberendezésűeknek meg van gép és tv azonos helyiségbenHöri
avagy,az időpont az már kb megvan hogy hánykor kezdenénk?Joci
de ha szerencséd van akkor kikap a fradi 4-0-ra és ráérsz csütörtökön isHöri
több mint 13 éve
Nekem mindegy mikor van. Írjátok le és úgy szervezem az estém.
több mint 13 éve
Javaslat: lehet h 1xerűbb lenne a ligabesorolásokat az alapján eldönteni h kinek mikor jó a draft.mondjuk addig megint nem tudunk ezzel se kezdeni semmit, amíg van olyan, aki vissza sem jelez...Rendszeresen oldunk meg különféle draftokat az oldalon, személy szerint csak idén részt vettem itt az oldalon vagy 3-ban, és ha lesz fantasy, még nő is a szám. És akkor itt még nem is vagyunk 32-en. Az meg tényleg a másik, hogy ez az egész épp azért van, hogy ilyen legyen, ne olyan. Arra ott van a magic11, az éppen pontosan úgy működik, ahogy leírtátok.fetomyEgyetértek.
Szerintem a legjobb megoldás: Megnézzük, hogy melyik időpont a legjobb a legtöbb embernek. Ki hozzuk azt draftidőpontnak, és aki tud jönni az jön. Nem akarok senkit megsérteni, de ha valakiknek egy egész hét nem jó, akkor azt szerintem felesleges is figyelembe venni.Schleck
még 1-szer kérdezem: kisorsoljam a draft sorrendet vagy még várjunk egy plusz jelentkezőre leon mellé?
kicsit lehetnénk aktívabbak is, mert így nem lehet haladni szervezés terén...Hurka
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
szerintem te kevered a Fradit a Pakssal 😛nincs.összességében úgy készüljön mindenki, hogy jövő kedd, szerda vagy csütörtökön lesz a draft.na nekem ebből kettő kapásból nem jó mert szerdán edzek,csütörtökön meg az Albert stadionban vagyok 😀
akkor úgy is van nemzetközi kupameccs, azt megnézi mindenki, aztán leül draftolni.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
akkor felkötöm magam 😛nincs.összességében úgy készüljön mindenki, hogy jövő kedd, szerda vagy csütörtökön lesz a draft.na nekem ebből kettő kapásból nem jó mert szerdán edzek,csütörtökön meg az Albert stadionban vagyok 😀
több mint 13 éve
nincs.összességében úgy készüljön mindenki, hogy jövő kedd, szerda vagy csütörtökön lesz a draft.na nekem ebből kettő kapásból nem jó mert szerdán edzek,csütörtökön meg az Albert stadionban vagyok 😀
de ha szerencséd van akkor kikap a fradi 4-0-ra és ráérsz csütörtökön is