NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
80
13
2:15, Arena4
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
még te írtad valamikor, hogy majd beteszed ide, szal nem is értelek 😛 aki az a bigboard alapján húz úgy, hogy ki mennyit ér, az már rég rossznem azért adtam, hogy osztogassadHöritudom, de mikor a sleepereimről kérdeznek, mintha a fogamat húznák 😀Höria big board nekem is megvan, szal ha valaki nem lesz itt a drafton, az alapján lesz az autodraft
ha valakinek kell, vegyen fel msn-reHurka
több mint 13 éve
nem azért adtam, hogy osztogassada big board nekem is megvan, szal ha valaki nem lesz itt a drafton, az alapján lesz az autodraftBig Board is volt ígérve. 😉Schlecktudom, de mikor a sleepereimről kérdeznek, mintha a fogamat húznák 😀Höri
ha valakinek kell, vegyen fel msn-reHurka
több mint 13 éve
a big board nekem is megvan, szal ha valaki nem lesz itt a drafton, az alapján lesz az autodrafttudom, de mikor a sleepereimről kérdeznek, mintha a fogamat húznák 😀Hörimajd írok várható kezdőcsapatokat ha valaki nagyon nem vágja, hogy ki az a Guzmics Richárd meg Graszl Karcsi.HöriBig Board is volt ígérve. 😉Schleck
ha valakinek kell, vegyen fel msn-re
több mint 13 éve
tudom, de mikor a sleepereimről kérdeznek, mintha a fogamat húznák 😀majd írok várható kezdőcsapatokat ha valaki nagyon nem vágja, hogy ki az a Guzmics Richárd meg Graszl Karcsi.HöriBig Board is volt ígérve. 😉Schleck
Kellenének valahonnan teljes keretek,hogy be lehessen tenni pár új meglepi embert.http://www.transfermarkt.de/en/nemzeti-bajnoksag/startseite/wettbewerb_UNG1.html
Nekem vannak titkos favoritjaim.Bazzani
több mint 13 éve
majd írok várható kezdőcsapatokat ha valaki nagyon nem vágja, hogy ki az a Guzmics Richárd meg Graszl Karcsi.HöriBig Board is volt ígérve. 😉
több mint 13 éve
majd írok várható kezdőcsapatokat ha valaki nagyon nem vágja, hogy ki az a Guzmics Richárd meg Graszl Karcsi.HöriKellenének valahonnan teljes keretek,hogy be lehessen tenni pár új meglepi embert.
Nekem vannak titkos favoritjaim.
több mint 13 éve
majd írok várható kezdőcsapatokat ha valaki nagyon nem vágja, hogy ki az a Guzmics Richárd meg Graszl Karcsi.
több mint 13 éve
jó, akkor kedd 8 óra, ez tuti, nekünk nehezebb lesz, mert ugye a másik csoport majd tud a mi draftunkhoz viszonyítani 😛a másik csoportból, akinek a szerdai időpont nem jó, ez viszont igen, akkor kérjen meg egy olyat, aki az én csoportomban van, hogy cseréljenek helyet, és vica versa
több mint 13 éve
Nekem is jó a kedd...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Hurka nekem fasza a keddi időpont, és ebben a csoportban is vagyok 😀
több mint 13 éve
a vacsora meg lekváros gombóc lesz.HöriLájk. Abban nincs mag mint a szilvásban 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
alap.ne szervezzél keresztbe 😛 ki van sorsolva a csoport, aki nálam van, annak szerdán draft. punktum.na akkor legalább annyi, h ha szerda akkor 8kor legyenkristof
ha dolgod van, akkor 1-1 emberrel elcserélheted a helyed, és annyi.Höri
a vacsora meg lekváros gombóc lesz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne szervezzél keresztbe 😛 ki van sorsolva a csoport, aki nálam van, annak szerdán draft. punktum.na akkor legalább annyi, h ha szerda akkor 8kor legyen
több mint 13 éve
ne szervezzél keresztbe 😛 ki van sorsolva a csoport, aki nálam van, annak szerdán draft. punktum.+1
több mint 13 éve
ne szervezzél keresztbe 😛 ki van sorsolva a csoport, aki nálam van, annak szerdán draft. punktum.ha dolgod van, akkor 1-1 emberrel elcserélheted a helyed, és annyi.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mivel nekem is csak kedd jó, sztem a 2 csoportból szedjünk össze 10 embert mi megcsináljuk akkor, Höri meg a maradékkal lerendezi szerdán, v csütörtökön. tehát kedd, 20.00-ás draftra jelentkezők:Hurka, Joci, kristof,
folytassátok a listát amíg meg nem vagyunk 10en.
több mint 13 éve
az én csoportom mit szólna egy kedd 20 órás kezdetű drafthoz? minél előbb kéne döntenNekem jó, bármelyik napon, ha később nem akarod kezdeni akkor telefonról megoldom. OK akkor a mi csoportunknak meg kedd 20 óra a végleges ezek szerint.
az 1. hsz-ben kristóf pontszámítási terve van
nekem tetszik ez a HC-s is, ezt alkalmazhatjukHurka
több mint 13 éve
a draft itt lesz: http://01.chat.mibbit.com/ nem kell regisztrálniAkkor este csak belépek erra az oldalra, és ott minden tudnivaló megtalálható lesz, fenn lesz? Mobilról fel lehet lépni az oldalra?
a pontszámítás meg benne van az 1. hsz-ben. még a head coach számait találjuk ki.Höri
több mint 13 éve
az én csoportom mit szólna egy kedd 20 órás kezdetű drafthoz? minél előbb kéne döntenaz 1. hsz-ben kristóf pontszámítási terve van
nekem tetszik ez a HC-s is, ezt alkalmazhatjuk
több mint 13 éve
HC-nál lehetne az, hogy ha nyer 3 pont, döntetlen 1 pont, kikap -2 pont pl. Meg minden 2 gólós különbségnél +-1 pont (tehát 1-0: 3 pont, 2-0: 4 pont, 4-0: 5 pont, 6-0: 6 pont, 0-1: -2 pont, 0-2: -3 pont, 0-4: -4 pont...)Esetleg még lehetne olyat, hogy ha akit becserél gólt lő, az is pl. +1 pont, ha kiállítják -1 pont.
És akkor Hurka/Kristóf/akárki pontszámítási ötletét elvetettük?
több mint 13 éve
a draft itt lesz: http://01.chat.mibbit.com/ nem kell regisztrálnia pontszámítás meg benne van az 1. hsz-ben. még a head coach számait találjuk ki.
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
Én majd hétfőn este tudok nyilatkozni,mert akkor hirdetik ki a többi edzés/edzőmeccs napot
több mint 13 éve
Nekem jó bármelyik este, csak inkább 9től kéne, addigra érhetek haza inkább. Nem hiszem hogy annyira lassan menne hogy 3 óra kéne rá. Annyi spíler nincsen. 😊 Illetve akkor most új helyen lesz vagy marad a magic11es végül? A draft milyen helyen lesy milyen belépő kell hozzá?az én csoportomnak mennyire lenne jó a kedd este? szerdán lesz a Vidi meccs, azt nyugodtan akarom nézni, megmondom őszintén 😊HurkaSzerintem a csoportokat meg lehet még variálni,nem ezen fog múlni.
Jó hogy mondod a Vidi meccset azt én is nézni szeretném.
Ha van rá lehetőség akkor nekem is jó a kedd,de ha nincs akkor a szerda is.Bazzani
több mint 13 éve
nekem mind2 időpont jó
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Vidi meccset nyilván szeretném nézni, pontosabban meg fogom nézni, tehát örülnék ha nem aznap lenne. Amúgy tök mindegy mikor van, ez az egyetlen amikor nem annyira jó. De elméletileg a Joci-Hurka vonulatban vagyok én is, úgyhogy támogatom a keddet vagy mit 😀Mondjuk a vidis téma is csak úgy lényeges, ha neten lehet nézni valahol, mert BuziTV-m nincsen...