NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Hurka: Nálunk is az a HC pontozás van, mint amit Höri most beírt?
több mint 13 éve
nem, minek 2 kapus? 1 kapus, és 4 csatár lehet nyugodtanakkor a posztonkénti megkötés az ami a az első HSZben van?(2 kapus 5 védő 5 kp 3 csatár)Jociigen.
mivel az élvonalban szinte senki sem támad 3 csatárral, így jó ha 33 db kezdő akad, hogy mindenkinek jusson 3Höri
több mint 13 éve
akkor a posztonkénti megkötés az ami a az első HSZben van?(2 kapus 5 védő 5 kp 3 csatár)Jociigen.
mivel az élvonalban szinte senki sem támad 3 csatárral, így jó ha 33 db kezdő akad, hogy mindenkinek jusson 3
több mint 13 éve
akkor a posztonkénti megkötés az ami a az első HSZben van?(2 kapus 5 védő 5 kp 3 csatár)
több mint 13 éve
lesz HC, nálunk mindenképpen, szal 16 körös a draft
több mint 13 éve
207 emberes big boardKoszonjuk szepen a segitsegeket!!
http://nfl.hu/gmgame/nb1fantasy.xls
akinek piros a neve, az még nem bizonyított a magyar viszonyok között, ezért zsákbamcsakának számít.
beleraktam 4 szabadügynököt is, elvégre a piaci ár alapján beférnek (200.000+ euro) és még van idő aláírni.
igyekszem még ma megírni a várható kezdőcsapatokat is, de a tesóm már így is meg akar ölni, amiért a gépnél vagyok.Höri
több mint 13 éve
Hát remélhetőleg most már nem lesz változás, már nekiálltam kidolgozni az első hsz.-ben szereplő pontozás alapján a draftstratégiám.Rataxescsak a hc-re vonatkozóan írtam, azt szerintem bele kéne rakni még. És így nem is lenne olyan értéktelen, mint nfl fantasyban pl.
több mint 13 éve
Hát remélhetőleg most már nem lesz változás, már nekiálltam kidolgozni az első hsz.-ben szereplő pontozás alapján a draftstratégiám.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
HC végül nem lesz? A korábbi pontozás-rendszer tervezetben mintha lett volna róla szó...Rataxespár höszövel ezelőtt írtam egy pontozási javaslatot, Hurkának tetszett, más nem reagált, úgyhogy nemtom, hogy most mi a vége 😊
több mint 13 éve
HC végül nem lesz? A korábbi pontozás-rendszer tervezetben mintha lett volna róla szó...
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
207 emberes big boardhttp://nfl.hu/gmgame/nb1fantasy.xls
akinek piros a neve, az még nem bizonyított a magyar viszonyok között, ezért zsákbamcsakának számít.
beleraktam 4 szabadügynököt is, elvégre a piaci ár alapján beférnek (200.000+ euro) és még van idő aláírni.
igyekszem még ma megírni a várható kezdőcsapatokat is, de a tesóm már így is meg akar ölni, amiért a gépnél vagyok.
több mint 13 éve
azigen! :mad: még jó h nem mentem el aludni, így két éjjelt forgolódhatok, hogy felipe vagy somalia?!?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
List RandomizerThere were 11 items in your list. Here they are in random order:
Gabtsi
Habi
Iktriad
Bazzani
Emptytaxi
Kristóf
Fake
Dayemayer
Höri (c)
Peach
Szokol
Timestamp: 2011-07-11 23:03:23 UTC
több mint 13 éve
OK, köszi, remélem menni fog így!meg sztem nem kell 2 kapusMeg mit tekintünk egy játékos "hivatalos" posztjának?Farkyaki kérdőjeles, azt berakhatod több helyre is, nem vagyunk kicsinyesek.Höri
zavi, megcsinálom előre, nweked csak be kell ott lépned, megadom, hogy melyik channelnél
mindenki a bowl.hus nevével lépjen be előre, és akkor csak be kell írni mondjuk, hogy zavi 1/2: Kabát Péter, Újpest, csatár
ebben a formában kérem
lesz időlimit isHurka
több mint 13 éve
Akkor a big board nem lesz nyilvánossá téve?SchleckHöri holnap átnézi és belejavít még, de akinek kell ez, az vegyen fel msn-re: vojcska@citromail.hu
több mint 13 éve
Legends-nek mikor van a draft? Van már sorrend?davemayerszerda 20.00
több mint 13 éve
Legends-nek mikor van a draft? Van már sorrend?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
aki lehet, hogy nem lesz itt a drafton, és nem akarja, hogy a Big Board szerint legyen az autodraft, az küldjön el nekem egy hosszabb listát, és aszerint draftolok neki
több mint 13 éve
No nekem van egy olyan "kis" problémám, h upc-ék elbaxtak valamit ma és nincs netem, és azt a "tájékoztatást" adták h holnap dél körül tudnak legkorábban foglalkozni az üggyel. Így nem tudom h lesz-e netem estére :S
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Van valami kötelező felállás? 3-4-3 pl.?szerk.:
Látom közben hogy az első hsz.-ben vannak erre utaló nyomok... 2-5-3 mehet? 😀
Ex-Rataxes