NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
na autopick + én ezt raktuk össze Farky testvérnek:K: Bozovic
V: Fehér Cs, Horváth G, Vaskó, Mijadinoski, Babic
KP: Gosztonyi, Takács P., Nagy Gá., Jokic, Balázs B.
CS: Gyánó, Alexejev, Rajczi, Tisza
HC: Komjáti
Ha ez a keret nem lesz seggutolsó, akkor semelyik
több mint 13 éve
Pilibaitis és Sasa sztem steal a győriek közül, az elsőkörösek meg reachek 😊Igorlabdaszerzésért nem jár pont
több mint 13 éve
Pilibaitis és Sasa sztem steal a győriek közül, az elsőkörösek meg reachek 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
En be tudtam lepni tellorol de nem volt ott senkizavi27a másodikba lépj be, ne az elsőbe
több mint 13 éve
En be tudtam lepni tellorol de nem volt ott senki
több mint 13 éve
Nem tudok belépni. Mi lehet a gond?ZolikaPróbáld úgy, hogy felmész az irc2.hu-ra. Majd ott belépsz és a csatornalistában megkeresd a bowl.hu-sat és kétszer katt. Nekem az stabilabb, mint az alap mibbit oldal.
több mint 13 éve
egyszerre 3 embert is kidobottOK, am nektek továbbra is jó?SancoSzar van a levesben!!!ykkor csinálok egy másik channeltHurka
😀
Nálam lefagyott ez a mibbit! csak a saját üzenetemet látom, gondoltam kilépek, majd újra be, de nem enged belépni!Sanco
több mint 13 éve
http://01.chat.mibbit.com/Connect: IRC2.HU
Nick: mindenki a bowl.hus nicknevét írja
Channel: #bowl.hu
több mint 13 éve
OK, am nektek továbbra is jó?Szar van a levesben!!!ykkor csinálok egy másik channeltHurka
😀
Nálam lefagyott ez a mibbit! csak a saját üzenetemet látom, gondoltam kilépek, majd újra be, de nem enged belépni!Sanco
több mint 13 éve
Szar van a levesben!!!ykkor csinálok egy másik channelt
😀
több mint 13 éve
Szar van a levesben!!!😀
Nálam lefagyott ez a mibbit! csak a saját üzenetemet látom, gondoltam kilépek, majd újra be, de nem enged belépni!
több mint 13 éve
mindjárt kezdünk, errefel alig vagyunk...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
HOLNAP ESTE 8KORszámíthattok rám. draft mikor és hol?berger90tele vagytok, vagy beférek még?berger90ha ráérsz holnap este 8-kor és becsülettel végigtolod az idényt, beállhatszHöri
majd mibbiten lesz szoba be lesz irva draft elott kb 1 oraval gondolom
több mint 13 éve
bergerdani
4 913
számíthattok rám. draft mikor és hol?tele vagytok, vagy beférek még?berger90ha ráérsz holnap este 8-kor és becsülettel végigtolod az idényt, beállhatszHöri
Mindig jövőre
több mint 13 éve
http://01.chat.mibbit.com/Connect: Mibbit(webirc)
Nick: mindenki a bowl.hus nicknevét írja
Channel: #bowl.hu
több mint 13 éve
Höri, ezt az összeállítást honnan vetted? csak mert Gyömbér kidőlt az egész őszi szezonra
több mint 13 éve
epic 😂😂Crespo-t draftolhatom? 😀 Legalább akkora steal lenne, mint Vick tavaly nflben 😀fetomyMegint Parmalat FC lesztek? :o 😛Sanco
több mint 13 éve
Crespo-t draftolhatom? 😀 Legalább akkora steal lenne, mint Vick tavaly nflben 😀fetomyMegint Parmalat FC lesztek? :o 😛
több mint 13 éve
Crespo-t draftolhatom? 😀 Legalább akkora steal lenne, mint Vick tavaly nflben 😀
több mint 13 éve
tele vagytok, vagy beférek még?berger90ha ráérsz holnap este 8-kor és becsülettel végigtolod az idényt, beállhatsz
több mint 13 éve
pedig a shutout király úgy se fog leülni soha.Höri😀
Ezt értem elfogultság alatt! 😛
több mint 13 éve
3 lehet ugyanonnan kezdő. a padodon annyi van, amennyit akarsz.hurka ezt sem érti 😊
nem vagyok elfogult, mert odaírtam ladislavot a padra, pedig a shutout király úgy se fog leülni soha.