NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
na az NS megkezdte a felvezetést, fájdalom hogy a holnap draftolóknak csak 8 csapatot sikerül max elolvasni http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/pecsen-a-kerdesek-a-dvtk-nal-a-spanyolok-szaporodtak-beharangozo-i-2085575?nocache
több mint 13 éve
frissítsd persze.meg vannak olyanok is, akik el is igazoltak, de még ott vannak, úgyhogy ezeket is meg kéne beszélni
jó kis jöttmentek, de utálom őket 😀Höri
több mint 13 éve
ja, tényleg, a big boardot nem kéne frissíteni?akkor egy csapatból max 3 playert lehet húzni?Jocihúzni bármennyit lehet, csak játszatni lehet hármat.
szóval felőlem lehet telejs ződ padod.
hurka, időlimit: míg meg nem unod a várakozást.Höri
mert ugye jött pl. hozzánk Sander Puri, aki bőven benne lenne
több mint 13 éve
Azért max 1-2 perc legyen 1 választásra.akkor egy csapatból max 3 playert lehet húzni?Jocihúzni bármennyit lehet, csak játszatni lehet hármat.
hurka, időlimit: míg meg nem unod a várakozást.Höri
több mint 13 éve
akkor egy csapatból max 3 playert lehet húzni?Jocihúzni bármennyit lehet, csak játszatni lehet hármat.
hurka, időlimit: míg meg nem unod a várakozást.
több mint 13 éve
akkor egy csapatból max 3 playert lehet húzni?
több mint 13 éve
Azt ugye tudod ha a lerúgott őrbódékért nem jár pont 😛1/2 lettem, fasza!! Kabat az enyem!! 😊az szép bazmeg, hogy 12 mp alatt befrissítetted az oldalt, elolvastad amit írtam, és még reagáltál is rá 😮 😀fetomy:cool:
akkor a draftsorrend:
1. Divat
2. zavi
3. Schleck
4. Hurka
5. Rata
6. Joci
7. Farky
8. fetomy
9. Sanco
10. Joey Porter
11. Zolika
fellebbezésnek helye nincs, kígyódraft lesz természetesen
mondjuk örülnék, ha páran még visszajeleznének a holnap estével kapcsolatbanHurka
Viszont a chates valsztas hogy mukodik meg nem voltam ezen az oldalon.zavi27
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
de itt nem kell költeniMondjuk az vicc,hogy amikor régen játszottam ilyen játékot akkor sokkal jobb volt egy olyan kapust játszatni aki nem védett,mert csak a - pontokat gyűjtötte sokszor.aki kérdőjeles, azt berakhatod több helyre is, nem vagyunk kicsinyesek.Hörimeg sztem nem kell 2 kapus
zavi, megcsinálom előre, nweked csak be kell ott lépned, megadom, hogy melyik channelnél
mindenki a bowl.hus nevével lépjen be előre, és akkor csak be kell írni mondjuk, hogy zavi 1/2: Kabát Péter, Újpest, csatár
ebben a formában kérem
lesz időlimit isHurka
Mondjuk ehhez hozzátartozik,hogy a legtöbb pénzt nem is kapusra költöttem...Bazzani
egyébként már csak azért is jár pont a kapusnál, ha végigjátssza a meccset, szal ez így jobb
Höri, időlimit mennyi legyen?
több mint 13 éve
még jó, hogy JJ nem játszik.ÚÚÚÚ basszus tényleg.
ha nem írnád a játékos klubját zárójelbe, megkeresne és levágná a kezedet egyből 😀Höri
Remélem te nem leszel ilyen kemény. 😀
gondolom te csinálod majd a trackert.
több mint 13 éve
Mondjuk az vicc,hogy amikor régen játszottam ilyen játékot akkor sokkal jobb volt egy olyan kapust játszatni aki nem védett,mert csak a - pontokat gyűjtötte sokszor.meg sztem nem kell 2 kapusMeg mit tekintünk egy játékos "hivatalos" posztjának?Farkyaki kérdőjeles, azt berakhatod több helyre is, nem vagyunk kicsinyesek.Höri
zavi, megcsinálom előre, nweked csak be kell ott lépned, megadom, hogy melyik channelnél
mindenki a bowl.hus nevével lépjen be előre, és akkor csak be kell írni mondjuk, hogy zavi 1/2: Kabát Péter, Újpest, csatár
ebben a formában kérem
lesz időlimit isHurka
Mondjuk ehhez hozzátartozik,hogy a legtöbb pénzt nem is kapusra költöttem...
több mint 13 éve
még jó, hogy JJ nem játszik.ha nem írnád a játékos klubját zárójelbe, megkeresne és levágná a kezedet egyből 😀
több mint 13 éve
Szerintem kevés olyan játékos van akinek nem egyértelmű a posztja.Meg mit tekintünk egy játékos "hivatalos" posztjának?Farkyaki kérdőjeles, azt berakhatod több helyre is, nem vagyunk kicsinyesek.Höri
Max az újak.
több mint 13 éve
1/2 lettem, fasza!! Kabat az enyem!! 😊Mindig írják,hogy melyik pick következik,ha te jössz akkor beírod akit szeretnél.
Viszont a chates valsztas hogy mukodik meg nem voltam ezen az oldalon.zavi27
Például 1/2 Kabát Péter Újpest FC
több mint 13 éve
meg sztem nem kell 2 kapusMeg mit tekintünk egy játékos "hivatalos" posztjának?Farkyaki kérdőjeles, azt berakhatod több helyre is, nem vagyunk kicsinyesek.Höri
ebben a formában kérem
lesz időlimit is
több mint 13 éve
1/2 lettem, fasza!! Kabat az enyem!! 😊:cool:nálam a fecni a nyerő 😀Hurkaaz szép bazmeg, hogy 12 mp alatt befrissítetted az oldalt, elolvastad amit írtam, és még reagáltál is rá 😮 😀fetomy
akkor a draftsorrend:
1. Divat
2. zavi
3. Schleck
4. Hurka
5. Rata
6. Joci
7. Farky
8. fetomy
9. Sanco
10. Joey Porter
11. Zolika
fellebbezésnek helye nincs, kígyódraft lesz természetesen
mondjuk örülnék, ha páran még visszajeleznének a holnap estével kapcsolatbanHurka
Viszont a chates valsztas hogy mukodik meg nem voltam ezen az oldalon.
több mint 13 éve
Meg mit tekintünk egy játékos "hivatalos" posztjának?Farkyaki kérdőjeles, azt berakhatod több helyre is, nem vagyunk kicsinyesek.
több mint 13 éve
A keretben akkor 2 kapus, 5 védő, 5 kp és 3 csatár lehet? mert ha pl valaki 4-3-3 v 3-4-3 at játszik akkor jól jönne ha tudna kik közül válogatni a csatár sorba. Meg mit tekintünk egy játékos "hivatalos" posztjának?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
ti egyébként mit mondtok, roto legyen vagy head to head?mind a 2-nél van pro és kontra, kíváncsi vagyok
több mint 13 éve
akkor gyere fel msn-re légyszimert sok userben nem bízok meg, és sok be nem állított squadra számítok 😊Hörinem mert ez Roto, nem pedig head-to-headHöriakkor te hogy gondoltad? 😊 miért ne lenne jó a head to head?Hurka
több mint 13 éve
mert sok userben nem bízok meg, és sok be nem állított squadra számítok 😊akkor te hogy gondoltad? 😊 miért ne lenne jó a head to head?Hurkaa sorsolás pedig egyértelmű, mindenki mindenkivel 3-szor fog játszani (a saját csoportján belül természetesen)Hurkanem mert ez Roto, nem pedig head-to-headHöri
több mint 13 éve
Inkább sorsoljál mint variáljál. 😉a sorsolás pedig egyértelmű, mindenki mindenkivel 3-szor fog játszani (a saját csoportján belül természetesen)Hurkanem mert ez Roto, nem pedig head-to-headHöri
Félsz egy head-to-head küzdelemtől a Vásárhelyi Megatrons ellen?
több mint 13 éve
akkor te hogy gondoltad? 😊 miért ne lenne jó a head to head?a sorsolás pedig egyértelmű, mindenki mindenkivel 3-szor fog játszani (a saját csoportján belül természetesen)Hurkanem mert ez Roto, nem pedig head-to-headHöri
több mint 13 éve
a sorsolás pedig egyértelmű, mindenki mindenkivel 3-szor fog játszani (a saját csoportján belül természetesen)Hurkanem mert ez Roto, nem pedig head-to-head