NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
Posztokra van valamilyen korlátozás, h kit játszathatok támadóként vagy kp.-ként, illetve egy csapatból max. hány ember lehet?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Szerintem Dr. Random fogja meghatározni a sorrendet, és kígyódraft lesz (1/1 -> 2/16....)fetomyPont erre gondoltam. 😀
Huhh már tiszta ideg vagyok, remélem Höri csinál big boardot úgy könnyebb.
több mint 13 éve
Szerintem Dr. Random fogja meghatározni a sorrendet, és kígyódraft lesz (1/1 -> 2/16....)
több mint 13 éve
Én már fel voltam írva,jövök is természetesen.Kabáááááááááááááááááááááát!
Mi szerint dől el,hogy ki választ először?
Vagy lesz e valami esélykiegyenlítés?
több mint 13 éve
Be lehet még szállni vagy betelt a létszám?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
nekem meg is van a csapatnév: Lombard FC Hurka
több mint 13 éve
kössz Höri mester, hogy beírtál! jelentkezés megerősítve
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Hali!Ha van még hely, én is beszállnék a játékba. De se debrecenit se diósgyőrit nem igazolok 😊
több mint 13 éve
én is szívesem prögetném, bár sajna nem vszínű h mindennap tudnék foglalkozni vele... ha azt mondjátok h attól még van értelme és lehetek sikeres 😀 akkor benne vok... bár se azt nemtudom mi az a magic 11 se h mi az h waiver 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Aha, ertem, ok!Jövök természetesen! 😊 Bár az nem teljesen tiszta hogy az itteni draft hogy kapcsolódik majd a magic 1es csapatomhoz?nincs magic11-es csapatod.
Na, jöhet Kabi 1/1nek😊zavi27
akiket itt draftolsz, azokat KELL játszatni ott.Höri
több mint 13 éve
Meglesz! 😊
több mint 13 éve
Ha jól számolom, beférek még a 16-ba.tőlem akár logót is tervezhetsz a csapatodnak, majd berakom a rostered fölé 😀
A csapatnevek fantáziáltak lesznek, vagy oridzsi N(umb)B(er)1? Mert ugye nem mindegy! 😀Sanco
Höri (c), Hurka, Zavi27, Habi, Bazzani, fetomy, Kristóf, Schleck, Gabtsi, Farky, Joci, iktriad, Sanco
több mint 13 éve
Ha jól számolom, beférek még a 16-ba.A csapatnevek fantáziáltak lesznek, vagy oridzsi N(umb)B(er)1? Mert ugye nem mindegy! 😀
több mint 13 éve
Asszem kipróbálom magam. Megnézzük jobb GM vagyok-e mint Hemi. 😊
több mint 13 éve
Jövök természetesen! 😊 Bár az nem teljesen tiszta hogy az itteni draft hogy kapcsolódik majd a magic 1es csapatomhoz?nincs magic11-es csapatod.
Na, jöhet Kabi 1/1nek😊zavi27
akiket itt draftolsz, azokat KELL játszatni ott.
több mint 13 éve
Jövök természetesen! 😊 Bár az nem teljesen tiszta hogy az itteni draft hogy kapcsolódik majd a magic 1es csapatomhoz? Na, jöhet Kabi 1/1nek😊
több mint 13 éve
ha védőnek rakják be, akkor hozhatja a pontokat.felipe felix az 1/1JociŐ ugye az az arc, aki tavaly 20 meccsen 1 gólt lőtt? Mert akkor valóban megéri az 1/1-et. 😛Schleck
1/1 Németh Gabi, 30 shutout
Sajna Böde is lehet, hogy eligazol, így kérdőjeles az 1. körös státusza, de Lázár Benő majd megment
több mint 13 éve
felipe felix az 1/1JociŐ ugye az az arc, aki tavaly 20 meccsen 1 gólt lőtt? Mert akkor valóban megéri az 1/1-et. 😛
több mint 13 éve
ja amúgy lóf... Crespo lesz az 1/1 😀
több mint 13 éve
felipe felix az 1/1
több mint 13 éve
Nyugi, Alvest nem adjuk el 😛
több mint 13 éve
egyáltalán nem valószínű, hogy eligazol, sőt, ráadásul ő az egyik legjobb csapat leg gólerősebb játékosa, nem kell ilyen nagyképűen leoltaniMondjuk az elég nagy szopó ha elviszed 1/1-en Alvest és még az átigazolási időszakban eligazolFarkypersze, de hurka ehhez is hülye, ne akard felvilágosítani 😊Höri
több mint 13 éve
Mondjuk az elég nagy szopó ha elviszed 1/1-en Alvest és még az átigazolási időszakban eligazolFarkypersze, de hurka ehhez is hülye, ne akard felvilágosítani 😊
több mint 13 éve
Mondjuk az elég nagy szopó ha elviszed 1/1-en Alvest és még az átigazolási időszakban eligazol
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning