NB1 fantasy
7 feliratkozó
több mint 13 éve
...fetomy45 gól is 5+ 😉
Mondjuk agyalhatunk itt mindenfélén, aztán majd jön Höri és jól helyretesz mindenkit! 😂
több mint 13 éve
Na akkor lehet még becserélni olyan játékost aki még nem játszott, vagy nem? 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Nee, ilyet semmiképpen 😊 Azért a foci nem úgy működik, hogy ha 30 perc alatt két gólt lövünk, akkor 90 alatt hatot 😊 Tehát ilyen "feltételezett" teljesítmény után semmiképp ne járjon, hát akkor ha mondjuk Szakály a 2. percben betalál, akkor az 45 gólnak számítódhatna 😀Bazza: Ha jól emlékszem/tippelek akkor eddig kb. 6 ember jelezte, hogy szívesen kiszámol mindent 😊
több mint 13 éve
Szerintem 2 góltól már számoljuk a mínuszt, egyébként nekem ez is teljesen jó. Illetve annyi, hogy ne az arányosságot nézzük, mert ha az illető a félidőben jön be úgy, hogy csapata 0-6-ra áll, és a meccs vége is 0-6 akkor a védő bűnhődne, pedig nem kellene, tehát annyi minusz, ahány gólnál fent volt. Ugyanígy ne kapjon mínuszt az, akit lecserélnek pl. a 70. percben védő, és a csapata kap pár gólt miután lejött. A helyzetet bonyolítja, hogy akkor ő vajon megkapjon-e shotout bónuszt 😊 de ez nem lényeg, a lényeg az eddigi 😊Nem véletlen választottam annak idején matek felvételit, szeretek számolgatni. 😀 Btw ez úgyis még csak a béta változat, ami folyamatos fejlesztés alatt van.
Egyébként tessék, szinte az egész liga szívesen számolgat, írogat mindenfélét, nem kell itt az egyszerűség 😀fetomy
Egyébként, ha jobban megnézed, nálam sem kapna mínuszt az, aki nincs fent az adott góloknál. 😛
Viszont, ha valaki 30 percet játszik és az alatt kapnak 2 gólt, akkor az olyan, mint ha 90 perc alatt 6 gólt kaptak volna --> 6 kapott gól utáni mínusz járna neki. Mondjuk ez lehet, hogy nagyon drasztikus, bár nem hiszem, hogy túl sok 30 perces játékos lett draftolva. 😉
több mint 13 éve
Jók ezek az ötletek,csak lesz olyan ember aki ezt mindet tényleg kiszámolgatja?
több mint 13 éve
Nekem mindegy gyerekek, de döntsétek már el végre, mert én úgy draftoltam a védőket, hogy nem volt ilyen szabály. Ha behozzátok, pl Gohért már vágom ki a picsába. Azt se bánnám, ha végre eldöntenénk, akkor Höri módosítaná e topic első hsz-ét és csak a szabályok lennének benne.A kezdőcsapat kihirdetésénél pedig szerintem maradjunk az eddigi időpontnál, pár forduló után illik tudni, hogy ki várható kezdőnek és ki nem.
több mint 13 éve
Szerintem 2 góltól már számoljuk a mínuszt, egyébként nekem ez is teljesen jó. Illetve annyi, hogy ne az arányosságot nézzük, mert ha az illető a félidőben jön be úgy, hogy csapata 0-6-ra áll, és a meccs vége is 0-6 akkor a védő bűnhődne, pedig nem kellene, tehát annyi minusz, ahány gólnál fent volt. Ugyanígy ne kapjon mínuszt az, akit lecserélnek pl. a 70. percben védő, és a csapata kap pár gólt miután lejött. A helyzetet bonyolítja, hogy akkor ő vajon megkapjon-e shotout bónuszt 😊 de ez nem lényeg, a lényeg az eddigi 😊Egyébként tessék, szinte az egész liga szívesen számolgat, írogat mindenfélét, nem kell itt az egyszerűség 😀
több mint 13 éve
Én is ezért javasoltam ezt:én olyanra gondoltam, hogy 2 gólonként -2 de úgy, hogy 0-1-ért szimplán nem kapja meg a bónuszt, 0-2-ért -2 pont, 0-3ért is, 0-4-ért -4.Én csak most nézem, hogy a kapott gólért nincs mínusz 😮 Teljesen abban a hitben voltam, hogy azért van levonás, és hiába elkezdődött, azért -hurka legalább a mi csoportunkban- mindenképpen kellene bevezetni valamit, mert így azért nincs különbség egy 0-1-re vesztő csapat kapusa/védői és egy 0-8-ra kikapó csapat kapusa/védői között...fetomyigen, ez teljesen jogos, írtam is az előbb
mondjuk 2 gólonként mínusz 1 pont? (védőnél és kapusnál) igen, lenne így fél pont is, de belefér sztemHurka
Nem tudom, a tied is jó felőlem, de akkor úgy, hogy 0-1-ért még nem jár a mínusz. Ahhoz elég bünti, hogy nem kapják meg a nemtom 4-5 pontot amit shotoutért szerintem.
De gondolom az egyszerűség dominál, úgyhogy felőlem jó úgy is 😊fetomy
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=275712#p275712
Ha csak a "bonyolultsága" zavaró, akkor vállalom, hogy kiszámolom minden fordulóban. Az 1. fordulót megcsinálom próbaként és majd utána eldöntitek, hogy csináljam-e tovább?
több mint 13 éve
Ne emlegesd ezeket a Kulcsárokat mások előtt 😛
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Hát draft után nulla lejátszott fordulóval lehet, hogy 5 sign, de azért szerintem nem annyi lesz fordulók között, hogy két ember igazol 1-1 alkalommal. Majd ha jönnek a meccsek, meg a játékosok, akiket jónak hittünk és szarok, és méginkább akik szarnak tűntek, és utána jók, akkor több sign lesz.Elég ha megnézed, hogy ma 1 meccs volt, de már volt két játékos (mindkét oldalról egy Kulcsár), akik 1-1 gólpasszt és gólt szereztek és közben egyik ligánkban sincsenek senkinél...
Persze ez nekem tök mindegy, nem én ellenőrzöm 😉
több mint 13 éve
minek? az a heti 5 sign mit zavar ?Jó, GM játékból már van tapasztalat, hogy mennyire lehet bízni ilyenek terén az emberekben 😀azt hiszem nyitni kéne egy új topikot a kezdő csapatok kihirdetéséreHurka
Egyébként nem is csak az, hanem amikor az adminisztráció topic már 100 oldalnál jár mondjuk a 15. fordulóban, akkor a 6. fordulót visszakeresni a ki tudja hányadik fordulóból elhalasztott mérkőzés miatt már necces 😊 Mondjuk ehhez elég csak azokat kiírni, hogy a halasztott játékosok kinél vannak bent.fetomy
több mint 13 éve
Jó, GM játékból már van tapasztalat, hogy mennyire lehet bízni ilyenek terén az emberekben 😀azt hiszem nyitni kéne egy új topikot a kezdő csapatok kihirdetésére
Egyébként nem is csak az, hanem amikor az adminisztráció topic már 100 oldalnál jár mondjuk a 15. fordulóban, akkor a 6. fordulót visszakeresni a ki tudja hányadik fordulóból elhalasztott mérkőzés miatt már necces 😊 Mondjuk ehhez elég csak azokat kiírni, hogy a halasztott játékosok kinél vannak bent.fetomy
több mint 13 éve
Jó, GM játékból már van tapasztalat, hogy mennyire lehet bízni ilyenek terén az emberekben 😀Egyébként nem is csak az, hanem amikor az adminisztráció topic már 100 oldalnál jár mondjuk a 15. fordulóban, akkor a 6. fordulót visszakeresni a ki tudja hányadik fordulóból elhalasztott mérkőzés miatt már necces 😊 Mondjuk ehhez elég csak azokat kiírni, hogy a halasztott játékosok kinél vannak bent.
több mint 13 éve
megmondom őszintén, nem mentettem most le a kezdkőket, de azért bízok benne, hogy senki sem akkora köcsög, hogy úgy változtat, hogy nem szól előttehát nem nehéz megoldani 😛 Alapból gondolom -remélem-, hogy Hurka menti ki a kezdőket, mert főleg a halasztásokkal azért nem biztos, hogy könnyű lesz visszakeresni itt a hsz-ek között. De ha nem, akkor minden meccs előtti határidő lejártakor valaki kiírja a kezdőket pl. jegyzettömbbe, és bejelöli, hogy kit nem lehet cserélni már. 😊Ja igen, ezt is akartam mondani, hogy lehetne úgy, hogy a játékosokat a meccsük előtt 1 óráig lehessen cserélni, mert nemtom máshol hogy van, de az nb1.hun pl. csak ma este írták ki, hogy mi a holnapi meccsek várható kezdője.fetomyoh itt rafináltabb arcok vannak és simán átírnák azt is, aki pénteken szar volt 😀Höri
Ja amúgy ha bármi javító dolgot azért nem vezetünk be, mert pluszmunka, akkor azt szívesen bevállalom inkább, csak legyen 😛fetomy
több mint 13 éve
hát nem nehéz megoldani 😛 Alapból gondolom -remélem-, hogy Hurka menti ki a kezdőket, mert főleg a halasztásokkal azért nem biztos, hogy könnyű lesz visszakeresni itt a hsz-ek között. De ha nem, akkor minden meccs előtti határidő lejártakor valaki kiírja a kezdőket pl. jegyzettömbbe, és bejelöli, hogy kit nem lehet cserélni már. 😊Ja igen, ezt is akartam mondani, hogy lehetne úgy, hogy a játékosokat a meccsük előtt 1 óráig lehessen cserélni, mert nemtom máshol hogy van, de az nb1.hun pl. csak ma este írták ki, hogy mi a holnapi meccsek várható kezdője.fetomyoh itt rafináltabb arcok vannak és simán átírnák azt is, aki pénteken szar volt 😀Höri
Ja amúgy ha bármi javító dolgot azért nem vezetünk be, mert pluszmunka, akkor azt szívesen bevállalom inkább, csak legyen 😛
szerk.: Jó, most mindegy, hogy nb1.hu-e, de szombaton akárhonnan előbb meg lehet tudakolni infókat a kezdőről, míg pénteken még le se szarja senki a szombati meccseket, és akkor nem is beszéltünk a vasárnapról 😊
több mint 13 éve
az nb1.hus kezdőt ne vegyétek komolyan, pl. Lázárban biztos vagyok, hogy kezdő lesz...0-1-nél még nem járna mínusz, de ezt már ebben a fordulóban is betegyük? mert akinél Janjusevic, vagy akármelyik Vasas védő van, azzal nem lenne fair
több mint 13 éve
Ja igen, ezt is akartam mondani, hogy lehetne úgy, hogy a játékosokat a meccsük előtt 1 óráig lehessen cserélni, mert nemtom máshol hogy van, de az nb1.hun pl. csak ma este írták ki, hogy mi a holnapi meccsek várható kezdője.fetomyoh itt rafináltabb arcok vannak és simán átírnák azt is, aki pénteken szar volt 😀
több mint 13 éve
Ja igen, ezt is akartam mondani, hogy lehetne úgy, hogy a játékosokat a meccsük előtt 1 óráig lehessen cserélni, mert nemtom máshol hogy van, de az nb1.hun pl. csak ma este írták ki, hogy mi a holnapi meccsek várható kezdője.Akkor aki még nem játszott ahelyett betehetek valakit, vagy a már leadott csapatok maradnak végig az első fordulóban?Farkya kiharcolt tizi mellé annak is járni kell majd pontnak, aki olyan szabadrúgást harcol ki, amit később becsavar valaki.Höritermészetesen a kapusok pontozásában gondoltam valamilyen változtatást
Farky és bergernek mondom, hogy Fehér Csaba az első 3 fordulóban nem játszhatHurka
több mint 13 éve
én olyanra gondoltam, hogy 2 gólonként -2 de úgy, hogy 0-1-ért szimplán nem kapja meg a bónuszt, 0-2-ért -2 pont, 0-3ért is, 0-4-ért -4.Én csak most nézem, hogy a kapott gólért nincs mínusz 😮 Teljesen abban a hitben voltam, hogy azért van levonás, és hiába elkezdődött, azért -hurka legalább a mi csoportunkban- mindenképpen kellene bevezetni valamit, mert így azért nincs különbség egy 0-1-re vesztő csapat kapusa/védői és egy 0-8-ra kikapó csapat kapusa/védői között...fetomyigen, ez teljesen jogos, írtam is az előbb
mondjuk 2 gólonként mínusz 1 pont? (védőnél és kapusnál) igen, lenne így fél pont is, de belefér sztemHurka
Nem tudom, a tied is jó felőlem, de akkor úgy, hogy 0-1-ért még nem jár a mínusz. Ahhoz elég bünti, hogy nem kapják meg a nemtom 4-5 pontot amit shotoutért szerintem.
De gondolom az egyszerűség dominál, úgyhogy felőlem jó úgy is 😊
több mint 13 éve
Akkor aki még nem játszott ahelyett betehetek valakit, vagy a már leadott csapatok maradnak végig az első fordulóban?a kiharcolt tizi mellé annak is járni kell majd pontnak, aki olyan szabadrúgást harcol ki, amit később becsavar valaki.Höritermészetesen a kapusok pontozásában gondoltam valamilyen változtatást
Farky és bergernek mondom, hogy Fehér Csaba az első 3 fordulóban nem játszhatHurka
több mint 13 éve
na legendáim, peachberger csapatát átveszi Ork, lehet izgulni mert nagyon vágja, hogy az nb1 ászainak ki a portugál hasonmása
több mint 13 éve
Én csak most nézem, hogy a kapott gólért nincs mínusz 😮 Teljesen abban a hitben voltam, hogy azért van levonás, és hiába elkezdődött, azért -hurka legalább a mi csoportunkban- mindenképpen kellene bevezetni valamit, mert így azért nincs különbség egy 0-1-re vesztő csapat kapusa/védői és egy 0-8-ra kikapó csapat kapusa/védői között...fetomyigen, ez teljesen jogos, írtam is az előbb
mondjuk 2 gólonként mínusz 1 pont? (védőnél és kapusnál) igen, lenne így fél pont is, de belefér sztem
több mint 13 éve
Én csak most nézem, hogy a kapott gólért nincs mínusz 😮 Teljesen abban a hitben voltam, hogy azért van levonás, és hiába elkezdődött, azért -hurka legalább a mi csoportunkban- mindenképpen kellene bevezetni valamit, mert így azért nincs különbség egy 0-1-re vesztő csapat kapusa/védői és egy 0-8-ra kikapó csapat kapusa/védői között...
több mint 13 éve
a kiharcolt tizi mellé annak is járni kell majd pontnak, aki olyan szabadrúgást harcol ki, amit később becsavar valaki.Höritermészetesen a kapusok pontozásában gondoltam valamilyen változtatást
Farky és bergernek mondom, hogy Fehér Csaba az első 3 fordulóban nem játszhat
több mint 13 éve
a kiharcolt tizi mellé annak is járni kell majd pontnak, aki olyan szabadrúgást harcol ki, amit később becsavar valaki.