NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
1
1
2:15, Arena4
Skichallenge 2012
több mint 13 éve
Egy naiv kérdés.Itt vannak a legjobbak és mindenki beállításai: http://rudi.selfip.org/
Nem az lenne a lényege a játéknak, és az ilyen group race-eknek, hogy saját kútfőből menjünk minél jobb időket?
Én 2 órát szenvedek 3 tizedért, erre valaki lelesi a legjobbak beállításait, és olyan időt megy, amit én sose fogok.
Azok után, hogy addig rosszabb ideje volt nálam.
No offense, csak érdeklődöm.
Mert ha nem, akkor inkább eljátszogatok magamban, így ennek sok értelme nincs szvsz.Mikey
Ha szerinted ezen múlik, akkor adj kettőt a carvehoz és vegyél le kettőt a speedből és megkapod eaglesmcnabb beállításait. Biztos ezen múlik...
több mint 13 éve
Mikey
18 722
Egy naiv kérdés.Nem az lenne a lényege a játéknak, és az ilyen group race-eknek, hogy saját kútfőből menjünk minél jobb időket?
Én 2 órát szenvedek 3 tizedért, erre valaki lelesi a legjobbak beállításait, és olyan időt megy, amit én sose fogok.
Azok után, hogy addig rosszabb ideje volt nálam.
No offense, csak érdeklődöm.
Mert ha nem, akkor inkább eljátszogatok magamban, így ennek sok értelme nincs szvsz.
több mint 13 éve
Termeszetesen lehet... de amugy a mai is ejfelig fog tartani, negy oras versenyeket szokott Tibi szervezni. Talan igy mar okes?ma estére (20:00) benyomtam egy mini világkupát 😊Lehetne ilyen máskor is uram ? Pont ma este nem tudok odaérni edzés miatt... 😕adyno12
mind a 4 pálya napon, 5-5 max start-tal
Gyertek 😊haromt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
ma estére (20:00) benyomtam egy mini világkupát 😊Lehetne ilyen máskor is uram ? Pont ma este nem tudok odaérni edzés miatt... 😕
Gyertek 😊haromt
több mint 13 éve
ma estére (20:00) benyomtam egy mini világkupát 😊Ez krva jó!
Gyertek 😊haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ma estére (20:00) benyomtam egy mini világkupát 😊mind a 4 pálya napon, 5-5 max start-tal
Gyertek 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
éppen akartam dicsekedni hogy lementem 34 alá, erre most látom hogy heremanus kurvára előttem van egy fél mp-vel. 😕Mondjuk ez egy elbaszott menet volt főleg a közepe szóval még a 33 eleje, esetleg 32 benne lehet
több mint 13 éve
van rudi. Sikerült javítanom egy kicsikét. fasza pálya, csak olyan hosszú hogy nem lehet hiba nélkül végigmenni... de ez van. szvsz havon a legfaszább.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
feltéve hogy az arcod átfér az alagúton 😛kemény hogy az első 5 nálunk 8 tizeden belül van (2-4. 3 tizeden belül), a 6. viszont +3 mp 😊haromtMert meg nem mentem egyet sem... majd berakom a 2:32-es idot, aztan bumm 😛Igor
több mint 13 éve
kemény hogy az első 5 nálunk 8 tizeden belül van (2-4. 3 tizeden belül), a 6. viszont +3 mp 😊haromtMert meg nem mentem egyet sem... majd berakom a 2:32-es idot, aztan bumm 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kemény hogy az első 5 nálunk 8 tizeden belül van (2-4. 3 tizeden belül), a 6. viszont +3 mp 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 722
2:34.733 😊 Ennyit nem szenvedtem még 3 tizedért.Nyomorék 12 ezred híján majdnem megvan a 2:35 alatti idő. 😊2:34.0, szóval tényleg van még benne. Az én időmben is érzem, hogy mely helyeken mennek el a tizedek, de tényleg idáig a legjobb pálya. Szóval a sorrend nálam: 1. Wengen 2. Gardena 3. Bormio 4. Isere. Havon és jegen is mentem Wengenen egy jobb időt, jelenleg mindenütt én vezetek( amíg nem megy Igor 😀 )s.gergo
De még van ebben is legalább fél másodperc, részidők alapján.
Nagyon tetszik ez a pálya.Mikey
De az igazán vicces az, hogy mostani részidők alapján nekem is benne lenne a 2:34.0-s idő.
Csak persze az istennek sem tudom összerakni.
több mint 13 éve
Nyomorék 12 ezred híján majdnem megvan a 2:35 alatti idő. 😊2:34.0, szóval tényleg van még benne. Az én időmben is érzem, hogy mely helyeken mennek el a tizedek, de tényleg idáig a legjobb pálya. Szóval a sorrend nálam: 1. Wengen 2. Gardena 3. Bormio 4. Isere. Havon és jegen is mentem Wengenen egy jobb időt, jelenleg mindenütt én vezetek( amíg nem megy Igor 😀 )
De még van ebben is legalább fél másodperc, részidők alapján.
Nagyon tetszik ez a pálya.Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 722
Nyomorék 12 ezred híján majdnem megvan a 2:35 alatti idő. 😊De még van ebben is legalább fél másodperc, részidők alapján.
Nagyon tetszik ez a pálya.
több mint 13 éve
milyen beállítással mentek?kristofÉn 26-36-38-cal mentem legutóbb, de fogalmam sincs, hogy mi lenne a jó.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
milyen beállítással mentek?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megvolt a 35 alatti idő. az uccsó pontnál 15 század előny volt magamhoz, de nekimentem az uccsó előtti kapunak és csá...egyébként az ultimate DH pálya ez. Kurva sokat kell tojástartásban menni, de vannak köcsög kanyarok a Kernen meg a leggecibb rész az egész játékban. Mostanában nem tudok 92 fölött menni ott.
több mint 13 éve
Mikey
18 722
A Kernen-S-ből rendre 85-90 km/h-val jövök ki. Nem tudom mit lehet ott csinálni, hogy egy tízest rátegyek.De 35.754 úgy, hogy a felső részben maradt 7 tized a korábbi legjobbamhoz képest is. 😊
A felső és az alsó részt nagyon jónak érzem, azzal a nyomi kanyarral kéne valamit kezdeni. :rolleyes:
több mint 13 éve
35.7-et mentem egészen szörnyű Kernen S-sel. Még bőven van mit fejlődni. Remélem itt nem havas verseny lesz, mert azokat nagyon gyűlölöm.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Wengent szeressük.még a 35-ösben is van, mert volt olyan menetem ahol 100+os sebességgel vettem a Kernen-S kanyar, csak aztán az uccsó előtti kapunál buktam... Na meg az elejében is van sok szerintem, ami egy normálisabb beállítással kijöhet
Úgy mentem 2:37-et, hogy a felső részen botrány nagyot hibáztam. Aztán azt a bizonyos sikánt úgy vettem, hogy nyertem majd' 2 másodpercet. Szóval lenne még ebben bőven, de ma nem fog menni.
De hogy haromt hogy ment 35 elejét, ötletem nincs. (Még mindig nem akarom megnézni a többiek menetét.) 😊Mikey
több mint 13 éve
Mikey
18 722
Wengent szeressük.Úgy mentem 2:37-et, hogy a felső részen botrány nagyot hibáztam. Aztán azt a bizonyos sikánt úgy vettem, hogy nyertem majd' 2 másodpercet. Szóval lenne még ebben bőven, de ma nem fog menni.
De hogy haromt hogy ment 35 elejét, ötletem nincs. (Még mindig nem akarom megnézni a többiek menetét.) 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
7-re beiktattam egy versenyt ismerkedésnekKözben rájöttem a Kernen-S ideális bevételére így sikerült egész jó időt mennem a lemenések számához képest.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
még mindig a legjobb pálya. 😊 több mint két hét a versenyig, szóval lesz sok grouprace.ezt valóban nehéz megjegyezni
több mint 13 éve
3-tól elvileg elérhető lesz Wengen. Ha lehet akkor már ma estére beiktatok egy versenyt izibe 😊haromtEz a bajotok... mindig a treningre fokuszaltok, pedig a versenyre kene 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3-tól elvileg elérhető lesz Wengen. Ha lehet akkor már ma estére beiktatok egy versenyt izibe 😊