NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
172
13
19:00
RedZone week 12
93
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
82
9
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
67
15
Washington Commanders - Dallas Cowboys
65
12
Houston Texans - Tennessee Titans
27
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
23
10
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Skichallenge 2012
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
persze hogy szoktam. általában még az ugrató vége előtt és akkor elvileg kisebbet ugrik meg a leérkezéshez.hagyján hogy elveszi az idődet ez a rohadt játék, még fel is idegel! : :mad: 😉eaglesmcnabbEz nagyon igaz. Főleg mikor próbáltam az első helyezett Ghostot követni, és volt már mikor az első kapunak nekimentem..
Legalább rávett, hogy elkezdjek valammit tanulni a holnapi zh-ra, bár már most is nagyon viszketnek az ujjaim. 😀
Egyébként ha nem túl nagy titok, ti szoktátok használni a spacet és ha igen, mikor?F.Schleck
az újítások közül tetszenek a játékban látható statok. a greenhorn minősítést eddig 6x sikerült elérnem 😂
118 elindított futam, 103 DQF 😀
több mint 14 éve
Jó hogy mondod, és mostantól minden ugratónál 😀hagyján hogy elveszi az idődet ez a rohadt játék, még fel is idegel! : :mad: 😉eaglesmcnabbEz nagyon igaz. Főleg mikor próbáltam az első helyezett Ghostot követni, és volt már mikor az első kapunak nekimentem..
Legalább rávett, hogy elkezdjek valammit tanulni a holnapi zh-ra, bár már most is nagyon viszketnek az ujjaim. 😀
Egyébként ha nem túl nagy titok, ti szoktátok használni a spacet és ha igen, mikor?F.Schleck
több mint 14 éve
hagyján hogy elveszi az idődet ez a rohadt játék, még fel is idegel! : :mad: 😉eaglesmcnabbEz nagyon igaz. Főleg mikor próbáltam az első helyezett Ghostot követni, és volt már mikor az első kapunak nekimentem..
Egyébként ha nem túl nagy titok, ti szoktátok használni a spacet és ha igen, mikor?
több mint 14 éve
hagyján hogy elveszi az idődet ez a rohadt játék, még fel is idegel! : :mad: 😉
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
1.52.4, de fogalmam sincs, hogy most mi lenne a jó beállítás.F.SchleckJó látni, hogy ennyire nem izgat a BSZ 😀 Én digiten toltam egy 1:59.4et, és Istennek éreztem magam, de akkor sehol se vagyok 😀
több mint 14 éve
1.52.4, de fogalmam sincs, hogy most mi lenne a jó beállítás.
több mint 14 éve
1:52,7 és még látok benne esélyt :cool:haromtMost kiralykodjatok meg 3-4 oran at.. 😉 hazamegyek es tolok egy 1.50 alattit. 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
1:52,7 és még látok benne esélyt :cool:haromt2:12 de látok még benne esélyt 😂
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1:52,7 és még látok benne esélyt :cool:
több mint 14 éve
áhhh köszi 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
hogy lehet regelni? nem értem a németet és nem találom 😕LakiA játékon belül próbáld.
több mint 14 éve
hogy lehet regelni? nem értem a németet és nem találom 😕
több mint 14 éve
1:55,200! Igaz ezzel se fogok nagy tényező lenni a háziversenyen 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyelőre még nem tudok én se csoportot csinálni. gondolom ez a feature még nem megy. ha lesz akkor kap mindenki invite-t
több mint 14 éve
herremans007 a nickem. 1,52,56nál az Istennek sem sikerül jobbat mennem.53,4-et sikerült nyomni 45-40-15tel.1,55,5-re sikerült lemennem, de nincs valakinek, mondjuk schleknek értelmes beállítása?Nekem a classic-kal is becsuszott egy 1.53.3 - az egyertelmu, hogy a sebesseget nem szabad tulzasba vinni.. kell a carve/grip.Igor
eddig a 60-20-20 volt a legjobb de nem tudom merre vátoztassakharomt
megpróbálok csinálni csoportot
csak akkor adjatok nickeketharomt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
nekem ugyanez, okulva a tavalyiakból 😊53,4-et sikerült nyomni 45-40-15tel.1,55,5-re sikerült lemennem, de nincs valakinek, mondjuk schleknek értelmes beállítása?Nekem a classic-kal is becsuszott egy 1.53.3 - az egyertelmu, hogy a sebesseget nem szabad tulzasba vinni.. kell a carve/grip.Igor
csak akkor adjatok nickeketharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
én is 45-40-10el próbálkoztam egyelőre 53tól bőven elmaradva 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
53,4-et sikerült nyomni 45-40-15tel.1,55,5-re sikerült lemennem, de nincs valakinek, mondjuk schleknek értelmes beállítása?Nekem a classic-kal is becsuszott egy 1.53.3 - az egyertelmu, hogy a sebesseget nem szabad tulzasba vinni.. kell a carve/grip.Igor
csak akkor adjatok nickeket
több mint 14 éve
1,55,5-re sikerült lemennem, de nincs valakinek, mondjuk schleknek értelmes beállítása?Nekem a classic-kal is becsuszott egy 1.53.3 - az egyertelmu, hogy a sebesseget nem szabad tulzasba vinni.. kell a carve/grip.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ez így van 😊1,59.7re lehoztam, Kobalu milyen kreditről beszélsz? 😀 ha van ilyen akkor szerintem nekem már lement 😀gondolom tantárgy kreditét veszti el játékkal 😀deny79
egyébként rájöttem hogy nem ez lesz az én játékom.... beállításokkal baszakodni, tiszta F1...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
1,55,5-re sikerült lemennem, de nincs valakinek, mondjuk schleknek értelmes beállítása?eddig a 60-20-20 volt a legjobb de nem tudom merre vátoztassak
több mint 14 éve
Egy edzés, egy kvali - elsőre 1.58... pedig borzalmas volt.Jó lesz ez a pálya,nekem tetszik.. a sikánok jók, és van egy-két érdekes kanyarkombó (és van ahol nagyon jól le lehet vágni)
Csoportot nem tudok alakítani.
több mint 14 éve
1,59.7re lehoztam, Kobalu milyen kreditről beszélsz? 😀 ha van ilyen akkor szerintem nekem már lement 😀gondolom tantárgy kreditét veszti el játékkal 😀
egyébként rájöttem hogy nem ez lesz az én játékom.... beállításokkal baszakodni, tiszta F1...eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2x lementem 1:56,2nem olyan rossz pálya ez. 50 alatt meg lehet csinálni csak még nincsenek rendes beállításaim és rozsdás is vagyok
Inkább kicsit uncsi pálya, nem super-g. A vége mondjuk technikás.
több mint 14 éve
Mindjart vegzek, megyek haza es csinalok ligat.. micsoda elet mar az elso nap 😛