Skichallenge 2012
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
utálom a jeget,nem is megyek többet,mert felbaszNewmannem a jég a szar hanem a beállítások buzik 😀
am jól elbasztam haromt szellemét követtem bár az elején előtte voltam aztán v a nagy ugrató után v az utolsószakaszon mindig elbasztam vmit aztán azt vettem észre h 2 próbálkozásom van és még nincs márt időm 😀 lementem egy biztonságit 2.24el ( 😀 ) aztán utolsóra az utolsó előtti mérőpontnál lévő kapuba vágódtam pedig tartottam a lépést tttvel 😕 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na uccsó előttire 2:03,9elég ebből
több mint 13 éve
Mikey
18 729
2:07.338Mikey2:04.9 így a startok harmadánál. Persze a tökéletestől igen messze volt ez is. :rolleyes:
Jó ez így, hogy ellenetek kell versenyezni. 😛
több mint 13 éve
2,04,5öt mentem délután... versenyen nyilván nem jön ki ez az idő 😀 versenyhelyzet nagy a nyomás 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
2,08 első pár próbálkozás után. jó lesz ez
több mint 13 éve
én 2:10körül vagyok,rosszabbra számítottam
több mint 13 éve
2:20, ez így geciszar 😂
több mint 13 éve
Ehh, pedig kattintgatni próbáltam rá, csak kicsit késleltetve jön föl az infó, így nem hozott eredményt :rolleyes: Köszi!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon láma lehetek, de nem találom... Hol keressem? Nekem e skihütte menüpont alatt ez látható: http://lh6.ggpht.com/_3jO9X-rSa4w/TPkLlVUf92I/AAAAAAAADjI/RKPdLBwHW3k/asztal.jpgaz egeret ráviszed a kis siléc ikonra és kiírja
És itt nem látok a beállításokra vonatkozó részt.Rataccess
több mint 13 éve
Nagyon láma lehetek, de nem találom... Hol keressem? Nekem e skihütte menüpont alatt ez látható: http://lh6.ggpht.com/_3jO9X-rSa4w/TPkLlVUf92I/AAAAAAAADjI/RKPdLBwHW3k/asztal.jpgÉs itt nem látok a beállításokra vonatkozó részt.
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nálam azt írja ha rámegyek a group race-re hogy épp nincs aktív group race a számomra... Illetve a webes felületen sem találtam infót. Kössz! 😊Rataccessmajd csak este aktiválódik a group race, a hivatalos oldalon meg a skihüttében minden ki van írva
több mint 13 éve
Nálam azt írja ha rámegyek a group race-re hogy épp nincs aktív group race a számomra... Illetve a webes felületen sem találtam infót. Kössz! 😊szerk.: nekem 2:16 fölöttit sikerült, de örülök hogy leértem 😀 Az utolsó harmad nem egyszerű 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én kipróbáltam. fasza 2:10 körüli lett 😊
több mint 13 éve
uhh, én az általad linkelt oldalon ajánlottak szerint mentem a próbakört...25-15-60. De ha rámész a versenyre, ott is láthatod.
Lehet tudni hogy mi lesz a kötelező beállítás? Vagy meg tudom nézni valahol?Rataccess
több mint 13 éve
uhh, én az általad linkelt oldalon ajánlottak szerint mentem a próbakört...Lehet tudni hogy mi lesz a kötelező beállítás? Vagy meg tudom nézni valahol?
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Próbaként mentem egy 2:05-öt. Nem is olyan rossz ez. 😊Kár, hogy így is csak a legvégére tudok hazaérni szerintem, de hátha gyorsan összejön valami.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ment mikeynak is meghívó, kristofnak isnem a jég a lényeg, hanem a jég és a kicsit sem oda illő beállítás amivel mindenkinek mennie kell 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kristoof6. ide is jöhet 😊
több mint 13 éve
Jégen toljuk? Kipróbáltam magam, rosszabbra számítottam 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
átrakhatom 8-éjfélre is ha az jobbszerk átraktam.