Skichallenge 2012

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meghínátok engem is ?

Adyno12

Mikor kezdünk ?adyno12
azt írja nincs ilyen nevű versenyző

egyébként 8-éjfélig. max 25x lehet startolni
több mint 13 éve
adyno12 Atlanta Falcons 294 — Falcons fan
Meghínátok engem is ?

Adyno12

Mikor kezdünk ?

Kezdő5 - Öt szakág, egy helyen! : http://www.kezdo5.hu

Think about first ever victory! - BTK Boys!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 496 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ne felejtsétek el a mai verseny. kipróbáltam a beállítást és halálos 😀haromt
te nem vagy ember bazzeg 😂 ennyire megártott a tegnapi vereség? 😀 1-szer mentem végig 2.28-as idővel 😀 volt hogy majdnem végigmentem, és egy kisebb domb előtt megálltam 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ne felejtsétek el a mai verseny. kipróbáltam a beállítást és halálos 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nekem meg kellene már egy profi játékos ghostja magam elé, mert így saját stratégiával már nem nagyon tudok fejlődni, de a jobbak biztos tudnak trükköket, hogy melyik kanyart/ugratót hogyan kell bevenni 😊 Alulról súrolom az 1.53-at (sonne), ezen szvsz. max. 1 másodpercet tudok javulni "segítség" nélkül.Rataccess
És ebben mi akadályoz meg? 😊 A ghostnál be tudod állítani a bestet, vagy akár IgorRuzkinJr-t is és ha akarod még a "Watch" gombra rányomva végig is nézheted a menetét.

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 729
1:50.027

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Nekem meg kellene már egy profi játékos ghostja magam elé, mert így saját stratégiával már nem nagyon tudok fejlődni, de a jobbak biztos tudnak trükköket, hogy melyik kanyart/ugratót hogyan kell bevenni 😊 Alulról súrolom az 1.53-at (sonne), ezen szvsz. max. 1 másodpercet tudok javulni "segítség" nélkül.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
Alalkul a dolog.. egyre szinvonalasabb a csoport 😊 ahogy neztem kezdenek nehanyan felzarkozni 1:49-es, 1:50-es idokkel... es Mr. 1:45 is bejott vegre 2 perc ala 😛

En tobbet mar nem birok kisajtolni, inkabb edzek majd kicsit hora/jegre, hatha meg is az lesz a versenyen.. jegen (ami egyebkent nagyon hasonlo, csak meg finomabban kell kanyarodni) mar oda is pakoltam egy korrekt idot 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
meghívtalak téged is.

estére a szokásos időbe benyomtam egy vicc versenyt 😀
több mint 13 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Majd engem is fel lehet venni: sgergo
Egyébként 1:53,5, de ha sikerülne egyet végig összeraknom, akkor tudnék 1:50-t, mert a felénél tudok ennél 2 secc-cel jobbat, csak sose jön ki végig jól még 😀
Edit: Közben 1:52,4, de még mindig sokat belerontok. Felső részben bennehagytam 3 tizedet, legalul meg fél másodpercet magamhoz képest.
több mint 13 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Majd engem is fel lehet venni: sgergo
Egyébként 1:53,5, de ha sikerülne egyet végig összeraknom, akkor tudnék 1:50-t, mert a felénél tudok ennél 2 secc-cel jobbat, csak sose jön ki végig jól még 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
1:50,116 kiidegel ez a játék, nem tudok '50 alá bemenni 😀
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Szánalmas,hogy most játszok,de végre sikerült
1:49:359 😊

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Nem hiszem el,hogy nem tudok bemenni 1:50 alá,most vagyok 1:50:2-nél,de olyan váltott szakaszokat megyek hogy az beszarás,sose jön ki egyszerre normálisan,ennél is buktam az utolsó mérőpont és cél között 3 tizedet.....

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Látod schleck ha nem nyerne ennyire a Ducks akkor most nem mentem volna egy 1:48:893-at 😊haromt
Félidőben csak 9-cel megyünk, szóval ezt a magyarázatot nem fogadom el. 😊 Egyébként szép teljesítmény, gratulálok!F.Schleck
De nem láttam esélyt, így unalmas volt a meccs ezért kezdtem játszani. De igor is megelőzött
több mint 13 éve
Látod schleck ha nem nyerne ennyire a Ducks akkor most nem mentem volna egy 1:48:893-at 😊haromt
Félidőben csak 9-cel megyünk, szóval ezt a magyarázatot nem fogadom el. 😊 Egyébként szép teljesítmény, gratulálok!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Látod schleck ha nem nyerne ennyire a Ducks akkor most nem mentem volna egy 1:48:893-at 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
geci idegesítő játék.
Főleg amiatt, hogy az a kurva ugrató dönt, ami mák faktor. Tökéleteset megyek végig
1. egy két tizedet verek schleckre
harmadik és a cél között 6-8 tizedet verek schleckre, de soha nem hajlandó rendesen leérkezni, így a második és harmadik között elmegy az egész.
több mint 13 éve
de van a napos pályán is új idő, amit lehet hajkurászni. 😊Igor

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 363 — No 1 Zhang Yufei fan
Minek írjam be.. lassan mindent nyerek úgyis. 😛 (min. 2 másodperc így is benne maradt.. de ez valóban nagyon vicces volt extrem sível 😀)
A hétvégén nem leszek sokat sajna, de van a napos pályán is új idő, amit lehet hajkurászni. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Basszus, megnyertem volna a délutéáni max 10 futamos időmmell.. eelső helyet nekem4F.Schleck
igor nem 2.03 alatt ment?kristof
de, 2:02 végét varázsoltshawnka
Nem írta be idew, nem számít. 😂

több mint 13 éve
Basszus, megnyertem volna a délutéáni max 10 futamos időmmell.. eelső helyet nekem4F.Schleck
igor nem 2.03 alatt ment?kristof
de, 2:02 végét varázsolt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igor nem 2.03 alatt ment?
több mint 13 éve
Basszus, megnyertem volna a délutéáni max 10 futamos időmmell.. eelső helyet nekem4

több mint 13 éve
2:04.6 = 4. hely :cool: