Skichallenge 2012
több mint 13 éve
Hát csak az első szakaszon 3 tizedet hoztam rajta utána jó néhányszor ugyanazzal a beállítással. A nehéz ugrató után elkezdtem botladozni, ezen is 2-3 tized elment és az első nagy jobbos sem a legjobban sikerült.Simán javíthattam volna még egy másodpercet is szerintem, ha nem hibázok ennyit. Shit.F.Schleckaz az 1.56 eléggé impresszív így is 😊shawnka
több mint 13 éve
Simán javíthattam volna még egy másodpercet is szerintem, ha nem hibázok ennyit. Shit.F.Schleckaz az 1.56 eléggé impresszív így is 😊
több mint 13 éve
Simán javíthattam volna még egy másodpercet is szerintem, ha nem hibázok ennyit. Shit.
több mint 13 éve
1:56.8, ez legalább nem akkora gáz, mint a 2:04 😀tenorxa versenyt toljad 😀
több mint 13 éve
1:56.8, ez legalább nem akkora gáz, mint a 2:04 😀
több mint 13 éve
haromt jól belehúzott 😀én meg alig látom a kanyarokat 😕 😀
több mint 13 éve
Kösziküldtemharomtakkor add meg az ottani nickedharomtugyanaz mint itt 😀 VadkenderVadkender
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
küldtemugyanaz mint itt 😀 VadkenderVadkenderHello! Énis csatlakoznék 😀 Kegyetlen játék 😀 Ha lehet szeretnék a 20:00-ás versenybe is beszállniVadkenderakkor add meg az ottani nickedharomt
több mint 13 éve
ugyanaz mint itt 😀 VadkenderHello! Énis csatlakoznék 😀 Kegyetlen játék 😀 Ha lehet szeretnék a 20:00-ás versenybe is beszállniVadkenderakkor add meg az ottani nickedharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hello! Énis csatlakoznék 😀 Kegyetlen játék 😀 Ha lehet szeretnék a 20:00-ás versenybe is beszállniVadkenderakkor add meg az ottani nicked
több mint 13 éve
itt vannak a legjobbak beállításainekem nem adja ez a beállítás,haromté jobban tetszik 😊
http://rudi.selfip.org/
36-44-20 a legjobb ezek szerint. ha lesz időm bepróbálomharomt
1:52,már "csak" 2 mp 😀,a középső szakasz végét-utolsó szakasz elejét viszont nagyon szarul csinálom meg.
több mint 13 éve
Hello! Énis csatlakoznék 😀 Kegyetlen játék 😀 Ha lehet szeretnék a 20:00-ás versenybe is beszállni
több mint 13 éve
zsííírén is megpróbálkozok vele, a nick ugyanaz mint itt 😊shawnkakaptál te is.
akár ma este is lehet. mondjuk 20-éjfél
20 a maximált lemenetel fejenként és fresh snow 😊
meg is csináltamharomt
célom hogy ne legyek utolsó 😀
több mint 13 éve
Benne vagyok. Úgy sem mentem még sokat úgy. 😊én is megpróbálkozok vele, a nick ugyanaz mint itt 😊shawnkakaptál te is.
20 a maximált lemenetel fejenként és fresh snow 😊haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is megpróbálkozok vele, a nick ugyanaz mint itt 😊shawnkakaptál te is.
20 a maximált lemenetel fejenként és fresh snow 😊
meg is csináltam
több mint 13 éve
verseny mikor lesz?
több mint 13 éve
én is megpróbálkozok vele, a nick ugyanaz mint itt 😊
több mint 13 éve
ment meghívó jocinak meg ratánakharomtdanke
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
itt vannak a legjobbak beállításaihttp://rudi.selfip.org/
36-44-20 a legjobb ezek szerint. ha lesz időm bepróbálom
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ment meghívó jocinak meg ratának
több mint 13 éve
Akinek gondja van ezzel, annak erdemes amugy nagyobb curve-vel kezdeni, es fokozatosan lefele csokkentenie.En 38-38-24-gyel megyek.. a lenyeg, hogy mindig folulrol, nagy ivben (ugyanakkor szuken) vedd a kanyarokat, es minel tobb sebesseget vigyel at a lapos szakaszokra.IgorKösz, még megpróbálom párszor majd ezzel is. 😊tenorx
Az igazi profik allitolag 32-33-as curve-vel mennek.. de az nekem pl. nagyon keves, mar a 35-nel is izzadtam.
amugy pedig itt az aranybanya, nemetesek elonyben.. bar annyi szakszo van, hogy meg neha en se ertek mindent:
http://forum.skicha.com/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
jövök én is,van már valami liga mint tavaly vagy mifene?nick: Joci
több mint 13 éve
Nem gondoltam volna, hogy én ennyivel lassabb beállításokkal megyek, de a legjobb időmet azt hiszem 37-45-18-cal mentem.En 38-38-24-gyel megyek.. a lenyeg, hogy mindig folulrol, nagy ivben (ugyanakkor szuken) vedd a kanyarokat, es minel tobb sebesseget vigyel at a lapos szakaszokra.Igor37-37-26. És 4 tizedet vertem rád felül, szóval tudom 😛haromt
Majd a kérdéses részekben is elmondom a tapasztalataimat, csak most mennem kell suliba.
több mint 13 éve
Lehet még csatlakozni? Kipróbáltam, jó kis gamenek tűnik... Rataccess az ottani nickem is.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Sztem is.. nezd meg mennyi a sebesseged annal a nagy balkanyarnal, ami a kis hupli-nagy ugrato elott van..igen a közepén valamit nagyon elkúrok csak egyszerűen nem tudom mit. vsz a nagy letörés utáni hosszú és gyors kanyartharomt37-37-26. És 4 tizedet vertem rád felül, szóval tudom 😛haromtNem neked irtam a tanacsot 😛
Amugy folul lassu vagyok 119 fole ritkan megyek az elso szakaszon.. viszont a palya kozepet jobban csinalom mint te vagy Schleck sztem - aztan a veget megint elszurom..Igor
Ha 120 korul van, az mar jo.. 115 koruli az gyenge.
Viszont nekem is adhattok tanacsot, a vegenel hogy fordultok a kanyarban az utolso meresi pont elott/utan ?
En elotte altalaban izombol, befekezesbol (ertsd lefele+balra nyil rovid ideig) es az utolso S-sikanon atmegyek nyilegyenesen (es hiaba nyomom a space-t, mindig megdob), aztan valahogy visszakuszkodom magam egyenesbe hasonlo brutalis fekezessel.. de ez az a resz, ahol ti sokkal szebben fordultok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)