Skichallenge 2012
több mint 13 éve
na gyertek. Odatettem egy kicsit. jó ez a start maximáliás 😊haromtTizenkettőt ellőttem, odatettem egy 1.50.5-öset... és volt egy ahol a végén elbuktam az utolsó mérési pontos sikánnál, pedig 7 tizeddel vertelek 😕
most pihenő.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
biztos megint lámáskodok,a játék nálam is megycould not get Diga update infoNekem is kiírja ezt egy ideje, de a játék ugyanúgy elindul nálam.F.Schleck
ez mi a tököm?Newman
kell valahol aktiválni a meghívást? szerk:közben megtaláltam 😊
több mint 13 éve
could not get Diga update infoNekem is kiírja ezt egy ideje, de a játék ugyanúgy elindul nálam.
ez mi a tököm?Newman
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na gyertek. Odatettem egy kicsit. jó ez a start maximáliás 😊
több mint 13 éve
kb 1 órát játszottam eddig a játékkal,3-szor értem le,eddig 1:57 a max,az utolsó szakaszom nagyon gyenge,alig érek el párszor oda 😀+beszart az update-elés,újra kell telepítenem (mert így a group racet se érzékeli)
több mint 13 éve
Hogy a faszba mentek ilyen gyorsan 😀 Én örülök a 2:02mnek, mint az állat 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Benne vagyok.. 2 órás versenyt, 20 lefutással.4 órásra raktam, de csak hogy mindenkinek legyen rá ideje. A 20 start úgyse lehet több senkinél
szaba: ne rinyálj.. még gondolkodom, hogy van-e értelme 😛Igor
Szóval akkro DU 15-19 CET
több mint 13 éve
Benne vagyok.. 2 órás versenyt, 20 lefutással.szaba: ne rinyálj.. még gondolkodom, hogy van-e értelme 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Jah, persze, erre gondoltam, másnak nem is nagyon lenne értelme. Ok, ez jó, bár kemény lesz. 😊start számot lehet maximálni.Én most nyomattam jó sokat. Az elején verek magamra 2 tizedet. Utána meg csak az ugrástól függ. Ha az megvan akkor a végére megvannak az ívek, csak mindig valamit ellúzerkedek. Majd holnapErre én is gondoltam. De akkor maximalizált lefutásszámmal?F.Schleck
Tényleg egy verseny napfényben holnap az NFL előtt?haromt
mondjuk legyen fejenként 20haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
start számot lehet maximálni.Én most nyomattam jó sokat. Az elején verek magamra 2 tizedet. Utána meg csak az ugrástól függ. Ha az megvan akkor a végére megvannak az ívek, csak mindig valamit ellúzerkedek. Majd holnapErre én is gondoltam. De akkor maximalizált lefutásszámmal?F.Schleck
mondjuk legyen fejenként 20
több mint 13 éve
Én most nyomattam jó sokat. Az elején verek magamra 2 tizedet. Utána meg csak az ugrástól függ. Ha az megvan akkor a végére megvannak az ívek, csak mindig valamit ellúzerkedek. Majd holnapErre én is gondoltam. De akkor maximalizált lefutásszámmal?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én most nyomattam jó sokat. Az elején verek magamra 2 tizedet. Utána meg csak az ugrástól függ. Ha az megvan akkor a végére megvannak az ívek, csak mindig valamit ellúzerkedek. Majd holnapTényleg egy verseny napfényben holnap az NFL előtt?
több mint 13 éve
Beszálltam én is a párharcba, ha nem gond. De hogy ezt a legutóbbi 7 tizedet honnan szedtem, arról fogalmam sincs. 😀1:50:150 😊Csak 6 mp.. minden kaput súrolnak, és jobb beállítással mennek. 😊
fogalmam sincs hol csinálnak ennél 7 mp-vel jobbat... tuti valami csalásharomt
Megdöntöttem a rekordod a félidő alatt 😊 de megint 7 tizedet buktam rajtad alul.. hmmm. És volt még egy futásom, ahol sajátnál 3 tizeddel jobb voltam, csak a nagy ugrásnál elszálltam.Igor
Egész szoros az eleje:
1 IgorRuzkinJr 01:50,018
2 haromt 01:50,150
3 FSchleck 01:50,283
több mint 13 éve
ettől a ponttól én már a következő pályára tartalékolok. röpke 1 óra alatt kurvára felidegelt a játék... 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 543
Igor, válaszolj már a pm-re.
több mint 13 éve
1:50:150 😊Csak 6 mp.. minden kaput súrolnak, és jobb beállítással mennek. 😊
fogalmam sincs hol csinálnak ennél 7 mp-vel jobbat... tuti valami csalásharomt
Megdöntöttem a rekordod a félidő alatt 😊 de megint 7 tizedet buktam rajtad alul.. hmmm. És volt még egy futásom, ahol sajátnál 3 tizeddel jobb voltam, csak a nagy ugrásnál elszálltam.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az előbb majdnem szétvertem a gépet. Az uccsó ellenőrzőnél fél másodperccel voltam jobb a saját legjobbamnál és elvesztettem a végére...
több mint 14 éve
hogy lehet csatlakozni a csoporthoz? vagy hívjatok meg: laki 😊köszi .)
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
végig vezettem TTT előtt, és valahogyan mindig eladtam az előnyömet az utolsó ellenőrzőponttól... és vesztettem 1,5 másodpercet... Grat a győztesnek, az az alsó szakasz emberes volt!
több mint 14 éve
Nah, fél másodpercre sikerült megközelítenem vezérünket, nem is rossz. 😊
több mint 14 éve
Most elmegyek inni. Majd máskor beszállok 😛Na ma én is elekzdtem. Egyelőre még elég nehezen megy a bukás nélküli menet, de van már egy 1,58-om, kezdésnek elmegy.Rajnaa bukás nem számít. eddig kb 30 lemenetelem van és 250+ bukás. meg úgy mindenkinél ez az arány
adj nicket és meghívlak a csoportba a skichallenge.at-nharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
415 start/368 bukás 😊divat ment invite
több mint 14 éve
Nálam 310ből 290 lemenetel van. Azt hiszem ez rekordrossz arány. 😀Na ma én is elekzdtem. Egyelőre még elég nehezen megy a bukás nélküli menet, de van már egy 1,58-om, kezdésnek elmegy.Rajnaa bukás nem számít. eddig kb 30 lemenetelem van és 250+ bukás. meg úgy mindenkinél ez az arány
adj nicket és meghívlak a csoportba a skichallenge.at-nharomt
több mint 14 éve
én is elkezdtem ma...egyenlőre 1:56 és qrva sok bukás 😊nick: Divat
|