Atlétika

12 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Ez a két svéd rúdugró csaj nem gyenge. 😮
Símán szépségkirálynő kaliber mindkettő.

több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Nem semmi volt, hogy a 200as döntőt a Hatlakott Koralzátonyról vagy honnan a fenéből érkező srác nyerte. 😀Bazzani
Ezzel kapcsolatban jó sok marhaságot mondtak, nemtom miért csodálkoznak ilyenen, ha a Bahamák sorra ontja a sprintereket, az legalább ilyen valószínűtlen. Meg mondták, hogy a Brit Nemzetközösség tagja, mintha egy ország lenne, holott nem az, tengerentúli külbirtok, azaz tulajdonképpen gyarmat. Annyira független kb., mint Puerto Rico.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 837 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem semmi volt, hogy a 200as döntőt a Hatlakott Koralzátonyról vagy honnan a fenéből érkező srác nyerte. 😀Bazzani
Kim Collins óta tudjuk hogy a Pongó-Pongó(Saint Kitts és Nevis) szigetekről is lehet valaki 100mes síkfutásban világbajnok. Nincs ebben semmi különös.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ez nem olyan mint ato boldon trinidad és tobagoisága? 😀peach
Miért, Boldon trinidad és tobagoisága milyen? 😀
Ahogy olvasom, 14 éves koráig ott élt, majd kiment az USA-ba, azért nem oylan durva hazafiatlanságnak hangzik. 😊

Egyébként Trinidad és Tobagó pont annyiszor népesebb, mint a Turks- és Caicos-szigetek, mint amennyivel az USA népszerűbb, mint Magyarország. 😀

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 853 — a new hope (again)
ez nem olyan mint ato boldon trinidad és tobagoisága? 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Mindenhol mást írnak, hogy mennyien laknak ott, de az biztos, hogy kevesebben, mint Hódmezővásárhelyen. 😀

Egyébként Trevor Ariza is odavaló, szóval két nemzetközileg híres sportolót is ad ez a kis valami, azért ez nem rossz.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Nem semmi volt, hogy a 200as döntőt a Hatlakott Koralzátonyról vagy honnan a fenéből érkező srác nyerte. 😀

több mint 12 éve
Ezt jobban nem lehetett volna csinálni, szép versenyzés volt. 😊
Ha két jó futó még a második futamból itt futott volna, az segíthetett volna, de így sem rossz azért. 😀

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Grat Xéninek, kihozta a maximumot ebből a futásból, szép ez az ezüst!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Kevésen múlott, nagy teljesítmény volt, főleg a végén. A kubai nagyon odarakta magát és okosan futott, nem a 800on múlott. De ebből lehet szép jövő is 😊

több mint 12 éve
Krizsán Xénia elég jól áll. A mögötte lévők mind gyengébb egyéni csúccsal rendelkeznek, a kicsivel előtte lévő kubai is gyengébb egy hangyányival nála, az élen álló brazil meg sokkal. Ha jól fut meglehet az arany is. Huh, kemény. 😊

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hatalmas eséseket mutattak be a női váltók...Gogo
Van még egy futam 😀empty taxi
Á, ez dögunalom volt 😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 397 — Lájkold a zsűrit!
Hatalmas eséseket mutattak be a női váltók...Gogo
Van még egy futam 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hatalmas eséseket mutattak be a női váltók...

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Pásztor Bence 73.33-as első dobásával lazán megdobta a selejtezőszintet, így bent lesz a holnap este 20:20kor kezdődő döntőben, rajta kívül még Gyurátz Rékának lehet szurkolni 18:30tól, ő 60.01-gyel 10. helyen került a döntőbe, remélhetőleg javít egy kicsit 😊

a fiúknál 72.50 volt a szint, ezt 11en dobták meg, a 12. helyen döntős is majdnem 72őt dobott, nagy verseny lesz holnap, remélem látszódni is fog a tévében...

több mint 12 éve
Hogy sérült volna bele a nagyképű parasztja...Schleck
mi történt?

jah meg a tegnapi női 5ezer milyen volt? Láttam, hogy 1 század döntött, de csak azt kaptam el, hogy mondták a számok alapján azt hinnénk, hogy szoros volt de közben nagyon nem. Bébé
Az ötezren csak nem nagyon forszírozták a versenyzést az etióp lányok, de ennek a megállásnak, amit ma mutatott be az amerikai hülyegyerek az égvilágon semmi értelme nem volt:
 www.youtube.com/watch?v=nHQhD4rcM9A

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Hogy sérült volna bele a nagyképű parasztja...Schleck
mi történt?

jah meg a tegnapi női 5ezer milyen volt? Láttam, hogy 1 század döntött, de csak azt kaptam el, hogy mondták a számok alapján azt hinnénk, hogy szoros volt de közben nagyon nem.
több mint 12 éve
Hogy sérült volna bele a nagyképű parasztja...

több mint 12 éve
Chelsea nevelés nyerte a 100 m-t. Egész gyors szélsőhátvéd lehetett. 😀

több mint 12 éve
Ez a Jacko Gill nem gyenge és szimpatikus srác is.

több mint 12 éve
Közben egyébként elkezdődött a junior atlétika vb. Pásztor Bencére kíváncsi leszek. A kalapácsvetés selejtező pénteken, míg a döntő szombaton lesz amúgy.Schleck
Vicces verseny, a versenyzők nem elhanyagolható része alapszabályokkal nincs tisztában és bénázik föl-alá, szórakoztató,l hogy néhány országot én is képviselhettem volna ha erre edzek 😀Rajna
Úgy érzed, hogy a 13.31-es 100 m benned van? 😀Schleck
Kell egy kis hátszél meg jó diéta (tanácsok Fazekas Robitól), és meglehet 😀

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 508 — rabszolga
Közben egyébként elkezdődött a junior atlétika vb. Pásztor Bencére kíváncsi leszek. A kalapácsvetés selejtező pénteken, míg a döntő szombaton lesz amúgy.Schleck
Vicces verseny, a versenyzők nem elhanyagolható része alapszabályokkal nincs tisztában és bénázik föl-alá, szórakoztató,l hogy néhány országot én is képviselhettem volna ha erre edzek 😀Rajna
Úgy érzed, hogy a 13.31-es 100 m benned van? 😀Schleck
Hát ez a 10km durva volt. Köröztek rendesen a többiek míg Etióp, Kenya már rég beért. 😀
Egyik csávónak olyan combja volt, hogy Carlos megirigyelné. Nemtom, hogy az ilyen mit keres 10ezer méteren. 😀
több mint 12 éve
Úgy érzed, hogy a 13.31-es 100 m benned van? 😀

több mint 12 éve
Vicces verseny, a versenyzők nem elhanyagolható része alapszabályokkal nincs tisztában és bénázik föl-alá, szórakoztató,l hogy néhány országot én is képviselhettem volna ha erre edzek 😀

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Stanozolol 2012-ben, ne máár. :/Schleck
Nem rossz cucc az, ha nem jár arra ellenőr. 😀szaba
Kit ismersz, aki szedte? 😀
De én azt nem értem, hogy mit gondoltak ki Annussal? Áh, a wadások úgysem hiszik azt, hogy a múltkori után doppingolni mer, vagy mi járt a fejükben? Nem tudom megérteni. Azt gondolom nehéz lehetett elviselni, hogy nem jöttek úgy az eredmények, mint fiatalabb korában, de erre nem ez a megoldás. Egyébként ebben a témában Roman Seberle az isten szerintem. Volt világcsúcstartóként is képes harcolni azért, hogy egy EB-n hatodik legyen, óriási reszpekt.Schleck
Hát akkor Hewittnál jobban embert nem tisztelhetsz 😀