Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Viszont a magyar bajnokságok a Hungaroringen zajlanak, mindenféle átépítés, alternatív ívek nélkül.Hátha lesz még MotoGP a hungaroringen egyszer....Korábban az volt az indok, h más típusú bukótereket kíván az egyik és a másik. Sóderágy alig van a Ringen. A korlát is közel a pályához. Persze Makaóban is van motorverseny, de ugye a vb-n fő a biztonság. Ezek alapján nem hiszem, h kisebb átépítés nélkül idejönne a vb mezőnye. Ugye az állam(Hungaroring zrt) meg kb a lelátók és a 30 éves kerítések cseréjét is húzta mint a rétestésztát. Konkrétan már az egyes kanyar jelenlegi vonalvezetése is életveszélyes motorozásra. Kb a régi 2002-es első kanyarhoz hasonlóan kellene kialakítani egy alternatív pályaívet. Az egyenes végén meg felszórni sóderral az autós pályaív utolsó 100m-ét és az aszfaltozott bukóteret is, h esés esetén a MOL kút előtt megálljon bárki. Ez csak 1 kanyar..
Az mindenesetre pozitiv, hogy tudtommal most már legalább elindult valami féle tapogatózás/szemezés a Dornaval, persze még igy is évekről beszélünk, ha egyáltalán... de emlékszem arra is amikor a motorok Mogyoródra hozása meg se fordult a pálya vezetőség fejében. Nem értem egyébként miért. Főleg mondjuk ha az elmult 10 évet hasonlítjuk össze az F1 és a premier class motorosok közt.
Cowboykarcsi90
dawyd728
Mert a magyar faszagyerek! 😊
több mint 8 éve
Qatarban az eső zavart be tavaly, sokat csuszott a program. Egy ideig még az is opció volt hogy hétfő este rendezik meg a versenyt.Tavaly emlékeim szerint 2 órával később kezdődtek a versenyek.Dehogynem. Qatar -> villanyfényes verseny-> gyönyörű motorok 😊 ha jol tudom magyar idő szerint este héttől rajtolnak a nagyok.De jó ezt újra leírni.Akkor úgy néz ki a hétvégéim eddig voltak nyugisak😊
Hétvégén kezdődik újra a MotoGP!
Coolearie
Beindul a foci is, motogp...
Viszont látom nem esti verseny lesz!
NB2
Sőt a következő három verseny is(Argentina-Thaiföld-Texas) is “éjszakai” verseny lesz, a földrajzi fekvése miatt.
Cowboykarcsi90
NB2
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Tavaly emlékeim szerint 2 órával később kezdődtek a versenyek.Dehogynem. Qatar -> villanyfényes verseny-> gyönyörű motorok 😊 ha jol tudom magyar idő szerint este héttől rajtolnak a nagyok.De jó ezt újra leírni.Akkor úgy néz ki a hétvégéim eddig voltak nyugisak😊
Coolearie
NB2
Sőt a következő három verseny is(Argentina-Thaiföld-Texas) is “éjszakai” verseny lesz, a földrajzi fekvése miatt.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
majd Denny még fejlődik innen. 🙂remélem nem ez lesz egész évben. tavaly Trutru, idén Harvick, eh.Vajon meglesz Harvicknak a hat-trick a legjobb pályáján?✔️ (Remélhetőleg most szabályos autóval.)
Mikey
Hamlin remélem visszatér a top5 helyezésekhez.✔️
Mikey
Mikey
shawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
remélem nem ez lesz egész évben. tavaly Trutru, idén Harvick, eh.Vajon meglesz Harvicknak a hat-trick a legjobb pályáján?✔️ (Remélhetőleg most szabályos autóval.)
Mikey
Mikey
Mikey
több mint 8 éve
Elvileg tavaly voltak olyan pletykák hogy a Dorna és a Hungaroring beszélt a lehetséges közeljövős pálya átalakításról!
több mint 8 éve
Dehogynem. Qatar -> villanyfényes verseny-> gyönyörű motorok 😊 ha jol tudom magyar idő szerint este héttől rajtolnak a nagyok.De jó ezt újra leírni.Akkor úgy néz ki a hétvégéim eddig voltak nyugisak😊
Coolearie
NB2
több mint 8 éve
dawyd728
4 141
Hátha lesz még MotoGP a hungaroringen egyszer....Korábban az volt az indok, h más típusú bukótereket kíván az egyik és a másik. Sóderágy alig van a Ringen. A korlát is közel a pályához. Persze Makaóban is van motorverseny, de ugye a vb-n fő a biztonság. Ezek alapján nem hiszem, h kisebb átépítés nélkül idejönne a vb mezőnye. Ugye az állam(Hungaroring zrt) meg kb a lelátók és a 30 éves kerítések cseréjét is húzta mint a rétestésztát. Konkrétan már az egyes kanyar jelenlegi vonalvezetése is életveszélyes motorozásra. Kb a régi 2002-es első kanyarhoz hasonlóan kellene kialakítani egy alternatív pályaívet. Az egyenes végén meg felszórni sóderral az autós pályaív utolsó 100m-ét és az aszfaltozott bukóteret is, h esés esetén a MOL kút előtt megálljon bárki. Ez csak 1 kanyar..
Az mindenesetre pozitiv, hogy tudtommal most már legalább elindult valami féle tapogatózás/szemezés a Dornaval, persze még igy is évekről beszélünk, ha egyáltalán... de emlékszem arra is amikor a motorok Mogyoródra hozása meg se fordult a pálya vezetőség fejében. Nem értem egyébként miért. Főleg mondjuk ha az elmult 10 évet hasonlítjuk össze az F1 és a premier class motorosok közt.
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
De jó ezt újra leírni.Akkor úgy néz ki a hétvégéim eddig voltak nyugisak😊
Coolearie
több mint 8 éve
Hátha lesz még MotoGP a hungaroringen egyszer....Az mindenesetre pozitiv, hogy tudtommal most már legalább elindult valami féle tapogatózás/szemezés a Dornaval, persze még igy is évekről beszélünk, ha egyáltalán... de emlékszem arra is amikor a motorok Mogyoródra hozása meg se fordult a pálya vezetőség fejében. Nem értem egyébként miért. Főleg mondjuk ha az elmult 10 évet hasonlítjuk össze az F1 és a premier class motorosok közt.
több mint 8 éve
nekem igazából '96 Jerez, amikor Criville az utolsó kanyarba könyök-könyök mellett ment be Doohan-nel, és eldobta a gépét. de mivel néztem kisebb kategóriákat is, nem lehetett nem megjegyezni Waldmann nevét.Meghalt Ralph Waldmann. Isten nyugosztalja.1997-ben kezdett apám megfertőzni a vb-vel. Akkor lettem örökre Biaggi fan, köszönhetően a szoros csatájának Waldmannal. Mad Max legnagyobb 250-es ellenfele volt a német..
Ha jol tudom a legsikeresebb német motoros volt, a gyorsasági VB történetében.
Cowboykarcsi90
Nagyon rossz látni elmenni olyanokat, akikhez pisis korom első emlékeinek egyike köthető. 😕
Nyugodjék békében!
dawyd728
(mondjuk nekem az első motoros emlékek a nyolcvanas évek végéről valók, amikor a frissen átadott Hungaroringre hoztak SBK-t, amikor a Mansell-kanyar még nem is négyes volt, hanem hatos, amikor Fred Merkel söpörte mindkét futamot.
meg amikor az ötszázas futamot Eddie Lawson a Cagivával a béka segge alól nyerte meg a felszáradó pályán.
de rég is volt...)
több mint 8 éve
Meghalt Ralph Waldmann. Isten nyugosztalja.Ralf. ha már.
Cowboykarcsi90
jó száguldást az égi versenypályán!
több mint 8 éve
Vajon meglesz Harvicknak a hat-trick a legjobb pályáján?✔️ (Remélhetőleg most szabályos autóval.)
Mikey
Mikey
több mint 8 éve
Vajon meglesz Harvicknak a hat-trick a legjobb pályáján?Hamlin remélem visszatér a top5 helyezésekhez. | Az sem baj ha nyer. |
több mint 8 éve
Jaja...Meghalt Ralph Waldmann. Isten nyugosztalja.1997-ben kezdett apám megfertőzni a vb-vel. Akkor lettem örökre Biaggi fan, köszönhetően a szoros csatájának Waldmannal. Mad Max legnagyobb 250-es ellenfele volt a német..
Cowboykarcsi90
Nagyon rossz látni elmenni olyanokat, akikhez pisis korom első emlékeinek egyike köthető. 😕
Nyugodjék békében!
dawyd728
bár én négy évvel később kezdtem rajongói karrierem, 11 évesen.
Életemben először, a 2001-es brazil 500-as versenyt láttam. Ahogy mondják, a többi történelem...
| és lettem hatalmas Rossi drukker, a Biaggival vivott szoros csatái miatt 😊 |
több mint 8 éve
dawyd728
4 141
Meghalt Ralph Waldmann. Isten nyugosztalja.1997-ben kezdett apám megfertőzni a vb-vel. Akkor lettem örökre Biaggi fan, köszönhetően a szoros csatájának Waldmannal. Mad Max legnagyobb 250-es ellenfele volt a német..
Cowboykarcsi90
Nyugodjék békében!
több mint 8 éve
Meghalt Ralph Waldmann. Isten nyugosztalja. Ha jol tudom a legsikeresebb német motoros volt, a gyorsasági VB történetében.
több mint 8 éve
Egyértelmű volt, már a hivatalos bejelentés előtt.Igy legalább lesz esélye, egy gyári géppel, megtartani Poncharaléknak Zarcot.
Na, és akkor lesz e fiókcsapata 2019től a Yamahának? És ha igen milyen/melyik csapat lenne ez? Vajon még mindig a VR46 racing a favorit?
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
“📝 NEWS #KTM Motorsport confirms cooperation with #TECH3 in MotoGP from 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣#KTMTECH32019 #RC16 #READYTORACE 🧡”
Na erre kíváncsi vagyok.
több mint 8 éve
www.reddit.com/r/motorsportsstreams/Mikey, valami nézési lehetőséget tudsz ajánlani, te min szoktad követni?YouTube. 😊 Keresőbe "nascar live stream" és ki is dobja elsőként.
| a firstrow egy ganyé, mást meg nem találtam, legalábbis olyat, ami tényleg be is hoz valamit |
Cowboykarcsi90
Mikey
több mint 8 éve
Mikey, valami nézési lehetőséget tudsz ajánlani, te min szoktad követni?YouTube. 😊 Keresőbe "nascar live stream" és ki is dobja elsőként.
| a firstrow egy ganyé, mást meg nem találtam, legalábbis olyat, ami tényleg be is hoz valamit |
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Mikey, valami nézési lehetőséget tudsz ajánlani, te min szoktad követni?| a firstrow egy ganyé, mást meg nem találtam, legalábbis olyat, ami tényleg be is hoz valamit |
több mint 8 éve
Johnson 35 kör alatt kört kapott Harvicktól, WTF. Kicsit beragadt a 48-as csapat a szezon elején.szerk.: Harvick megint más kategóriában versenyez, mint a többiek.
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Harvick 40 kör alatt 19. helyről előre az elsőre, nem beteg, ááá nem...