Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Szar ügy ez nagyon, de inkább így, mint a Shumi. 😕
ozibozi
Csatlakozom...
Szörnyű, hogy elment, de ha életben marad, annak az életnek nem sok értelme lett volna...
NB2
Nyilván elég betegül hangzik, de lehet jobb lenne Schuminak is ez? :/
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 469 — nabege2@yahoo.com
ozibozi
Csatlakozom...
Szörnyű, hogy elment, de ha életben marad, annak az életnek nem sok értelme lett volna...
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 259
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Meghalt Hayden.
Még most se tudom elhinni...
Cowboykarcsi90
Hát nem erre a hírre akartam ébredni így a délutáni szunyából..Isten Nyugasztalja!
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Meghalt Hayden.
Még most se tudom elhinni...

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Bourdais azért (nem) kicsit örülhet annak, hogy mennyit fejlődtek a pályák meg az autók biztonsági berendezései - Smiley 35 éve nagyjából ugyanígy állt bele a falba, csak őt már nem nagyon (nagyon nem?) kellett kivágni az autóból
slowmotion
 twitter.com/IndyCar/status/866089492548943873
huh vazze!
több mint 8 éve
Lecsó Denver Broncos 3 331
Ez most el lett halasztva? Bocs a hülye kérdésért, nem voltam netközelben mostanáig.
Lecsó
Közben már képbe kerültem, még egyszer bocs. Fársaztó hétvége volt, és összekevertem a napokat 😀
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 259
Már Takuma Sato beárazta szépen az indyt, hiszen itt képes néha eredményt is elérni az edzéseken... 😊 mégha a kocsikat a versenyeken azóta is töri...
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Bourdais azért (nem) kicsit örülhet annak, hogy mennyit fejlődtek a pályák meg az autók biztonsági berendezései - Smiley 35 éve nagyjából ugyanígy állt bele a falba, csak őt már nem nagyon (nagyon nem?) kellett kivágni az autóból
több mint 8 éve
Ez most el lett halasztva? Bocs a hülye kérdésért, nem voltam netközelben mostanáig.
Lecsó
Mindig akkor van mikor f1-ben Monaco (hogy ez most direkt vagy nem, nem tudom, de évek óta így van)
NB2
Az Indy 500 tradicionálisan (= több, mint 100 éve) a Memorial Day hétvégéjén van , ami május utolsó vasárnapja, pár éve találta ezt ki Börni, hogy arra a napra teszi a monacoi F1 versenyt is.
helmet
Kösz ezt én sem tudtam.
Egy Alo, Sato, Rossi 3-asnak örülnék és akkor beárazná az f1 az indyt 😀
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 835 — Deion Sanders for president!
American Dream Alonso.
De röhögnék ha behúzná.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
helmet Minnesota Vikings 247
Lecsó
Mindig akkor van mikor f1-ben Monaco (hogy ez most direkt vagy nem, nem tudom, de évek óta így van)
NB2
Az Indy 500 tradicionálisan (= több, mint 100 éve) a Memorial Day hétvégéjén van , ami május utolsó vasárnapja, pár éve találta ezt ki Börni, hogy arra a napra teszi a monacoi F1 versenyt is.
több mint 8 éve
xrace77 Denver Broncos 4 626
Lecsó
Nem. Rendes ütemterv alapján megy. Most időmérő, jövő hétvégén verseny
több mint 8 éve
Lecsó
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Hánykor kezdik? Mert a műsorban Sehol nem találom...
Lecsó
Mai időmérő 22:00 DIGI Sport 3-on.

Szerkesztette: xrace77
több mint 8 éve
Hánykor kezdik? Mert a műsorban Sehol nem találom...
több mint 8 éve
Indy500 sehol nincs közvetítve a magyar tvken?
Lecsó
DIGI Sport
több mint 8 éve
Indy500 sehol nincs közvetítve a magyar tvken?
több mint 8 éve
Moto3: az egész versenyre rányomta a bélyegét a hatalmas tömeges baleset, valahogy nekem most uncsi volt
Moto2: a szokásos motorozás... Morbidelli piszok jó
MotoGP: yamaha dominancia, Honda meglepi a futam közepéig, aztán hülye Marquez hiba, Zarco gumija elfogy és Rossi orbitális butasága és hibája. Sokat bukott ezzel Rossi, de gondolom azért mert átvette a vezetést egy picit köd borult az agyára. Józan ésszel hagyta volna és örült volna a 2. helynek.
NB2
.... borzasztó tulok hiba.... nem is tudom láttam e ilyet az öregtől azelőtt. Az is ritka hogy ilyen szoros versenyben belehibázik az utolsó körben, de az hogy utána meg el is dobja a vasat a második helyről...
Amatőr hiba. Nem fér bele.
Mondjuk tényleg Marquez is....

több mint 8 éve
Moto3: az egész versenyre rányomta a bélyegét a hatalmas tömeges baleset, valahogy nekem most uncsi volt
Moto2: a szokásos motorozás... Morbidelli piszok jó
MotoGP: yamaha dominancia, Honda meglepi a futam közepéig, aztán hülye Marquez hiba, Zarco gumija elfogy és Rossi orbitális butasága és hibája. Sokat bukott ezzel Rossi, de gondolom azért mert átvette a vezetést egy picit köd borult az agyára. Józan ésszel hagyta volna és örült volna a 2. helynek.
több mint 8 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 357
Rossi...nagy kár ezért
több mint 8 éve
micsoda bukássorozat!!! anyám!!!
több mint 8 éve
Közben azért megy a versenyhétvége is La Mansban.
Furcsa a Jerezi vergődésük után, de Yamaha első sor. Vinalesnek a harmadik pole-ja idén, Rossi alig egy századdal mögötte. Na és ki van a harmadik helyen? Hát persze hogy Zarco 😊 ja és ezt ugy, hogy éppen tovább jutott a q1-ből 😀 Akár ugyanezzel a végeredménnyel ki is egyeznék holnapra is(na jo Rossi és Zarco javíthatnak nem bánom 😀 ).
Crutchlow - Marquez a második sorban.
Miller bukottt egy hatalmasat az FP4 alatt, éppen hogy összerakták a gépét időre, igy csak a a 11. rajthelyröl indul holnap.
Pedrosa 13. Lorenzo a 16. rajtkockát "szerezte" meg.

több mint 8 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ugyan nem tudunk részleteket az esetről, de félek igazuk lesz ezeknek az újságoknak, bár a spanyol és olasz média nem mindig a legpontosabb információiról ismert...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER