Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 329 — Titans fan
A finn tényleg peches, de nagyobb baj az, hogy ezzel a futammal gyakorlatilag befejezettnek tekinthetjük az idei vb-t is. A Merci vagy a trükkös felfüggesztéssel, vagy más fejlesztéssel, de ismét a tavalyi fölényét hozza. Talán jövőre más lesz, bár én már totálisan kezdek kiábrándulni az egész F1-ből.

Music City Miracle
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 305
Csak a szokásos, Räikkönen megint megszívta... két körrel a vége előtt megy szét az abroncs, komolyan hihetetlen. 😕

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Joe Gibbs Racing (JGR) announced that driver Erik Jones will drive the #20 Monster Energy NASCAR Cup Series Camry for the organization beginning in 2018.jayski.com
Ahogy az várható volt, de azért: yeah! 😊

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Ahhot képest h mennyire uncsi volt az osztrák nagydíj, ez megint jó lett:
 www.youtube.com/watch?v=9Jkc6gpyeqI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Hétvége eredménye Bridge to Gantry:
Cilo 1.4 techrod (~100le)
Henrik- 10:05
Bandi- 10:06

Egy nyolcast leadtam 😊

2 hét mulva megyünk Spa-ba, onnan lesz fedélzeti felvétel is. 😊

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 937 — Deion Sanders for president!
Hallom Ranga Peti nyerte aVeszprém rallyt! Bravó!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Itt az első kép a Forma-1-es pajzsról

Ehh.

több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 716
A verseny alatt jogos lett volna, egy héttel később, hát...:
 www.nemzetisport.hu/f1/f1-vettelt-kizartak-az-azeri-nagydijrol-sajtohir-2578507

Még nem végleges persze.
csi77
Tuti kamu
1. Ha jól tudom ez a testület nem hozhat ilyen dönést max kérhetik a vizsgálatot
2. Utólag nem kizárni fogják max elveszik a pontjait
3. Bár Todt eléggé negatívan nyilatkozott az esetről én kétlem, hogy egy felfüggesztett eltiltás / visszasoroláson kívül erősebbet mernek lépni

Update:
Nem is lettem semmi.
 index.hu/sport/forma1/2017/07/03/vettel_hamilton_buntetes_fia/
Toca
Tehát Todt nem bünteti meg a Ferrarit.
Nem is gondoltam volna.
Bazzani
egyébként is csak akkor büntették volna, ha már semmi sem múlna ezen.
pont, mint Schumachert '97-ben.
slowmotion
Nem is kell. Nem tortent szinte semmi csak az latvanyosan. Allorajtot kell bevezetni ha bekuldenek a sc-t, mert teljesen felesleges es 0 izgalom mert az elso csak elronthatja. J B-nal ertek egyet, aki talan az egyetlen aki egy gyereknek peldakep lehet mint "ember" is. A fiamnak nem lehet jo pelda egyik sem, mert H rinyalasa se hangzott ugy hogy a szobraszok rogton faragni kezdjenek.
no
Vicc ketten már másnapra rendezték az ügyet miközben mindenki felfujja.
Jó példa ... nekik is ugyanúgy elszakadhat a cérna , utana rendeztek aztán ennnyi.
Toca
A F1 ilyen is marad mig nincsenek "szabalyok", ennel az esetnel a " F1 jo hirenek megcsorbitasa" es a "nem vezethetsz kiszamithatatlanul" megfoghatatlan es ertelmezheto ahogy szeretned.
Jo peldanak nem is kell lenniuk, ok emberek akik gyorsan tudnak autot vezetni a tobbi tulajdonsag nem szamit a "felvetelinel".
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 334 — Vikings fan

Még nem végleges persze.
csi77
Tuti kamu
1. Ha jól tudom ez a testület nem hozhat ilyen dönést max kérhetik a vizsgálatot
3. Bár Todt eléggé negatívan nyilatkozott az esetről én kétlem, hogy egy felfüggesztett eltiltás / visszasoroláson kívül erősebbet mernek lépni

Update:
Nem is lettem semmi.
Toca
Nem is gondoltam volna.
Bazzani
slowmotion
Nem is kell. Nem tortent szinte semmi csak az latvanyosan. Allorajtot kell bevezetni ha bekuldenek a sc-t, mert teljesen felesleges es 0 izgalom mert az elso csak elronthatja. J B-nal ertek egyet, aki talan az egyetlen aki egy gyereknek peldakep lehet mint "ember" is. A fiamnak nem lehet jo pelda egyik sem, mert H rinyalasa se hangzott ugy hogy a szobraszok rogton faragni kezdjenek.
no
Vicc ketten már másnapra rendezték az ügyet miközben mindenki felfujja.
Jó példa ... nekik is ugyanúgy elszakadhat a cérna , utana rendeztek aztán ennnyi.
több mint 8 éve
no Baltimore Ravens 8 716

Még nem végleges persze.
csi77
Tuti kamu

Update:
Nem is lettem semmi.
Toca
Nem is gondoltam volna.
Bazzani
slowmotion
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 401 — Cowboys fan

Még nem végleges persze.
csi77
Tuti kamu

Update:
Nem is lettem semmi.
Toca
Nem is gondoltam volna.
Bazzani
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 129 — Axel Foley

Még nem végleges persze.
csi77
Tuti kamu

Update:
Nem is lettem semmi.
Toca
Nem is gondoltam volna.

több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 323 — #NoStress
Hobby Autósportolásolás!
...
TGA
Itthon megoldják "ingyenből":
 totalcar.hu/magazin/kozelet/2017/06/26/a_rendorseg_tolja_a_varosba_az_illegalis_versenyeket/

több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Hobby Autósportolásolás!

NORDSCHLEIFE!

Előre bocsájtom nincs nagy megmondás 6-szor voltam kint, és be kell látni közepes képességű vagyok. 😊

Szóval legutóbb mentem a Nordschleifen egy BTG 10:14-et egy Renault Clio TechRod típusú 1.4-es bombázóval 😊 Nem teljesen széria mondjuk, de nem szétépített versenygép (-50 kiló+ cup futómű) 😊 Amúgy ez egy közepes idő ettől az autótól.
Hobbisták is mennek 10 mp-vel jobbat, szóval van hova fejlődni. Azért is megyek ezzel, mert futómű tekintetében ugyanilyenem van, csak 170 lovas RS, viszont az nekem sok, nem tudom kiautózni.

A lenti felvételt ajánlom, hogy mit tud egy 200 lóerős autó értő kezekben:
 www.youtube.com/watch?v=tQ3x462rlmg

HOGYAN ÉRDEMES BELEVÁGNI:

Némi előnnyel indulok, Németországban élek, és némi BMW-közeli baráti kapcsolatrendszerrel rendelkezem (amúgy ők ajánlották a Renault RS-t kezdő autónak).
Magyarországon már vannak profik, akik támogatják a Norschleife Turistenfahrt, Time attack részvételeket. Jókat hallottam róluk, tessék őket megkeresni
Érdemes oktatót bérelni, és helyben autót bérelni!!!! NEM horror!

FIGYELEM!
- MINDIG LEGYÉL SZERÉNY, elég lesz bőven a 133 le Twingo
- MINDIG koncentrálj, és nézd a tükröt (tán a legnehezebb), mert sosem tudhatod, hogy egy félprofi mikor érkezik meg egy RS3-al.
- A legmodernebb szimulátorok sem készítenek fel a pályára (felület, huppanók, mert vannak, szegélykövek), a szimulátorból csak megtanulni tudod a pályát.[/b]
- Alulról feszegesdd a határokat. Még nem törtük össze, de a mentés baromi drága. Ha tereptárgyat rombolsz, fizeted. Sérülésnél helyszínel a rendőrség.

KÖLTSÉGEK
Vannak félreértések azzal kapcsolatban, hogy mennyire költséges hobbi ez.
Pályára alkalmas kocsi (amiben még bőven van a képességeimhez képest) 4500 EUR tokkal vonóval.

Ketten kb. 200-240 km-t megyünk, ami rohadt fárasztó nekünk és a kocsinak is.
Fékbetétekből 2 garnitúra elmegy 3 hétvégenként. Gumikat 2-3 alkalmanként kukázzuk . Lekopogom a Renalt technika valahogy bírja a kiképzést. Magam sem értem.

Mi éves kártyát vettünk így kettőnknek a hétvége kb. 1000-1200 EUR -ból megáll -szállással, étellel, üzemanyaggal (igaz, Bajorországból utazunk), alkatrészekkel, fékkel, gumival.

Ha bérelsz akkor egy 10 körös autóbérlet 250 EUR körül kijön Twingo RS-el! Pályabérletet most nem tudom, mert éves kártyánk van, és credit rendszer, de hét közben 25 EUR /kör azt hiszem, és péntektől 30 EUR.
Szállás nem feltétlenül drága, ahogy a kaja pia sem.

SZABÁLYOK:
Erről nagyon ajánlott tájékozódni! Nem foglalom össze, de a Nordschleife oldalán fent van.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 334 — Vikings fan

Még nem végleges persze.
csi77
Tuti kamu

Update:
Nem is lettem semmi.

Szerkesztette: Toca
több mint 8 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan

Még nem végleges persze.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 8 éve
 richardpettymotorsports.blob.core.windows.net/uploads/2016/09/Happy-80th-BD-614x496.jpg
A NASCAR oldalán is megemlékeznek a királyról, van pár teljes futam is feltöltve.

több mint 8 éve
Biztos Rossi miatt, de jó nagy semmilyen verseny volt. Viszont legalább a VB eleje szoros.

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 273 — nabege2@yahoo.com
Kcsg Marc :SSS
Coolearie
Visekeggyé😊
MM-nek örülök, pedig volt rajta nyomás bőven! Yamaha kegyetlen milyen hektikus!

Moto2: viszonylag jó verseny, de Morbi profi
Moto3: Mir ismét bizonyította, hogy ő a legjobb, amúgy szerintem az idei év legrosszabb moto3-as futama volt!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 467 — . . .
Kcsg Marc :SSS
több mint 8 éve
Valaki Mezeit cserélje már le. Ritka szar.
több mint 8 éve
Rossi nagyot ment és végre a rajtjaira is odafigyel. Ritka jó kis verseny sikeredett az tuti.

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 523 — …not me…Im in my prime!
 www.motogp.com/en/news/2017/06/27/hamilton-i-d-love-to-get-my-hands-on-a-motogp-bike/233313
lol
Coolearie
Többször emlegette már amugy ezt.
A közös szponzor miatt(Monster) szerintem nem is olyan lehetettlen, hogy egyszer valamikor, valahogy felülhessen valamelyik Yamahára. Például ahogy pont ugyan ennek köszönhetően, Lorenzo körözhetett egy keveset az egyik F1es Mercivel Silverstone-ban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
 www.motogp.com/en/news/2017/06/27/hamilton-i-d-love-to-get-my-hands-on-a-motogp-bike/233313
lol
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
Ez még szóba sem került 😊
 www.vezess.hu/forma-1/2017/06/27/f1-kimi-oriasi-sikitozva-kiabalt-a-ferrarival/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...