Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Lassan olyan érdektelenné kezd válni, hogy a német RTL a felére lealkudta a közvetítési díjat. Szóval kiabálhat reggeltől estig aSzujó, meg próbálhatják mesterségesen kelteni a feszültséget, valószínű arrafelé is csak azt látják amit mi.
ozibozi
***motorcsere miatt 50 rajthely büntetés. ****motorcsere miatt 55 rajthely büntetés
Ezek a büntetések is szenzációsak.
Én régen néztem a Forma1-et, feleségem fanatikusabb volt (rendszeresen versenyekre is járt) ma már egyikünk sem figyeli túlságosan.
A hírekben elolvasom, hogy melyik Merci nyert vagy belepillantok a futamba, de tönkretették az egészet.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 244
Lassan olyan érdektelenné kezd válni, hogy a német RTL a felére lealkudta a közvetítési díjat. Szóval kiabálhat reggeltől estig aSzujó, meg próbálhatják mesterségesen kelteni a feszültséget, valószínű arrafelé is csak azt látják amit mi.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
egyre rosszabb ez a merci és vannak a többiek verseny😕

egy tök szoros verseny lehetne, ha nem lenne a 2 merci, ugyhogy holnap remélem kilöki egymást a 2 merci és a többiek tolnak egy jó versenyt😊
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
 kozvetitesek.com/igy-nezheted-kulfoldrol-a-korlatozott-csatornakat/
laccoo74
Köszönöm. Sajnos az holat nem tudom sehogy telepíteni.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 kozvetitesek.com/igy-nezheted-kulfoldrol-a-korlatozott-csatornakat/
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
nem tud véletlenül vki streamet Spahoz?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
 gp-live.hu/motorsportok/ujabb-kameraszogbol-kubica-szoloszuretje-kivitt-par-toket-a-lengyel/

Kubica a gazda kedvence...
több mint 10 éve
 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11902468_417994255050878_3856524073541360194_n.jpg?oh=a667a912fe9757881fd768c5b3813ff1&oe=56841F60
több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 585 — Tyrone Creek
Jövőre már nem fut teljes szezont a Michael Waltrip Racing, és Clint Bowyer is elmegy a csapattól év végén. Kb. a lehető legszarabbul jöttek ki abból, hogy a társtulajdonos Rob Kauffman átment/átmegy Ganassiékhez.
Mondjuk arra nagyon kíváncsi leszek, Bowyer hova kerül majd, mert gyakorlatilag amolyan no.2 kedvenc.
Mikey
elképesztő az a szopóág amin vannak a direkt forgatás óta.
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Jövőre már nem fut teljes szezont a Michael Waltrip Racing, és Clint Bowyer is elmegy a csapattól év végén. Kb. a lehető legszarabbul jöttek ki abból, hogy a társtulajdonos Rob Kauffman átment/átmegy Ganassiékhez.
Mondjuk arra nagyon kíváncsi leszek, Bowyer hova kerül majd, mert gyakorlatilag amolyan no.2 kedvenc.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Nelson87 Green Bay Packers 730 — Mr. Bigtime-Hotshot
Kenseth nagyon nagyot ment,146 kört vezetett a 200-ból,de végig lehetett tudni,hogy ez az ő napja. A többiek a közelébe nem értek.

Fantasy szempontból is óriási futam volt,307,5 szerzett ponttal megvan az első hely(mindhárom dobgós versenyző a csapatomban volt),de ami a legfontosabb:243,5 pontot sikerült hozni az elsőn,így újra teljesen nyílt a bajnokság. 😊
több mint 10 éve
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊Nelson87
Autócsere? Vagy mi volt?Gaba93
Még tegnapi dolog,csak most vettem észre. A 4-es kanyarban elvesztette az irányítást,és kicsit odavágta a kocsit. Emiatt indul a tök utolsó helyről.
több mint 10 éve
Gaba93 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 263 — Batman
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊Nelson87
Autócsere? Vagy mi volt?
több mint 10 éve
Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊Nelson87
eh, a jóféle FOXos kommentárok...

JGR 1-2-3 a rajton, ilyen sem volt korábban, én pedig bátorkodtam is megtenni fenteziben a kedvencemet győztesnek, szóval jó lenne ha ma végre nem lenne fuel mileage a végén. 😀Mikey
Nálam Kyle Busch volt a győztes tipp,de mivel becsúszott neki "egy kis" probléma,így gyorsan kicseréltem Harvick-ra. 😊 A célom pedig ugyanaz ezen a héten is, 80-100 pontot verni a Recursive Racingre(már csak 260 pont a lemaradásom,pedig nemrég 400 fölött volt). 😊
több mint 10 éve
Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊Nelson87
eh, a jóféle FOXos kommentárok...

JGR 1-2-3 a rajton, ilyen sem volt korábban, én pedig bátorkodtam is megtenni fenteziben a kedvencemet győztesnek, szóval jó lenne ha ma végre nem lenne fuel mileage a végén. 😀

több mint 10 éve
Pure Michigan 400, boogity boogity boogity! 😊
több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?v=BCDjNFv8VJs

Volt egy finn zenekar, akiknek a klipjében szerepelt Kimi.Nem jut eszembe a csapat neve.Valaki tudna segíteni?
több mint 10 éve

Peach!Már tesztel.
több mint 10 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Feel the difference 😀
JayB
Ez még nagyobb szimpátia különbséget okoz nálam... szóval kettejük harcában továbbra is hajrá Hamilton 😀

több mint 10 éve
Szegény Harvick,egyetlen kanyart kellett volna csak kibírnia a benzinnek. 😕

ui. Ezzel megfosztott a győztes eltalálásárt járó bónuszpontoktól,valamint a back-to-back fantasy győzelmemtől. 😀
több mint 10 éve
Karácsonyra egy tiszta, hiba- és pechmentes versenyt kérek Denny számára a Jézuskától. Ja, hogy akkor nincs verseny?

(...)

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 731
Feel the difference 😀
JayB
Szerinted a két fotó közül melyik a beállított?Sobri Jóska
Igazad van vissza az egész.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Feel the difference 😀
JayB
Szerinted a két fotó közül melyik a beállított?

több mint 10 éve
JéBé Green Bay Packers 7 731
Feel the difference 😀
több mint 10 éve
 www.formula.hu/formula-e/2015/08/08/villeneuve-valtja-heidfeldet-a-formula-e-benlaccoo74
Szereztek egy új rajongót! Bulibulibuli!peach
Szerintem elég jó versenyek vannak.